το εχω πολα χρωνια δηλαδη οταν το σκυζω παλιονει η οτιδιποτε ξαναγοραζω το ιδιο..]View attachment 87686καλημέρα έχει δοκιμάσει κάποιος το συγκεκριμένο να μου λεπτομέρειες το θέλω για πέρδικα
Στον αυχένα τι λέει σε κόβει??το εχω πολα χρωνια δηλαδη οταν το σκυζω παλιονει η οτιδιποτε ξαναγοραζω το ιδιο..]
πηστεβω οτι ειναι οτι καλυτερο για τα λευτα του ....
μεγαλη αντοχη βαζεις πολα μποκαλια με νερο πισω καλες οι τσεπες στη μεση σε δενει πολυ καλα ......
οι δε τυραντες δε σε κοβουν με το βαρος και δεν σε ενοχλουν στην επομηση του οπλου γιατι δεν ειναι πολυ φουσκοτες εχει 3 κλιπς οπου τα ρυθμιζεις και καθετε πανω σου τεντα..
εγω το περνω και στη μπεκατσα εκτος απο τη περδικα..
οταν το παρεις καλο ειναι εαν το φορτονεις πολυ με βαρος εγω με το που το αγοραζω το παω αμεσος σε μια μοδυστρα και τις λεω στις ραφες που εχει σε τυραντες και κλιπς εκει που τραβαει το ζορισμα ενισχηση με εξτρα γαζια.....
προσοπικα εμενα οχι .....Στον αυχένα τι λέει σε κόβει??
Πολύ ωραία ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια σε αυτο θα καταλήξω!!!!προσοπικα εμενα οχι .....
και οταν παμαι για περδικα που ανοιγει 15 σεπτεμρη εδω κατω και με τις ζεστες που εχουμαι περνω 4-5 μπουκαλια νερο τις κοκα κολας 1,5 λιτρο
Πατριδα δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες οταν με το καλο το αποκτησεις!!! Ευχαριστω εκ των προτερων!!!Πολύ ωραία ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια σε αυτο θα καταλήξω!!!!
Θα σου πρότεινα να δεις απο κοντα ή να το ψάξεις καλύτερα και αυτές τις δυο επιλογές...View attachment 87686καλημέρα έχει δοκιμάσει κάποιος το συγκεκριμένο να μου λεπτομέρειες το θέλω για πέρδικα
Κι εγω σε τετοιο θα στρεψω το βλέμα μου, για κυνηγι μπεκάτσας....Θα σου πρότεινα να δεις απο κοντα ή να το ψάξεις καλύτερα και αυτές τις δυο επιλογές...
Πάνω κάτω ειναι στα ίδια χρήματα.
View attachment 87690
View attachment 87691
Το πρώτο φίλε μου το έχω δοκιμάσει σε κατάστημα και μου φάνηκε ότι φεύγει όλο το βάρος πίσω σε τραβάει..Τώρα στο κυνήγι μπορεί να είναι αλλιώς δεν ξέρω μου έκατσε λίγο στραβά...Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα δύο??Θα σου πρότεινα να δεις απο κοντα ή να το ψάξεις καλύτερα και αυτές τις δυο επιλογές...
View attachment 87690
View attachment 87691
Ντισπειν περδικα καλό το είχα 2 χρόνια...Θα σου πρότεινα να δεις απο κοντα ή να το ψάξεις καλύτερα και αυτές τις δυο επιλογές...
View attachment 87690
View attachment 87691
Το σακίδιο,δεν σε βολεύει;View attachment 87686καλημέρα έχει δοκιμάσει κάποιος το συγκεκριμένο να μου λεπτομέρειες το θέλω για πέρδικα
Το βαρος πρεπει να το κατανειμεις σωστα μπροστα και πισω ωστε να ισορροπει και να μην σε τραβαει ουτε μπροστα ουτε πισω...μιλαω γενικα για το συγκεκριμενο δεν εχω αποψη...παντως αν ειναι φορτωμενα πολυ αυτα με τις τιραντες ειναι λογικο να σε κοβουν γιατι πολυ βαρος σε μικρη επιφανεια...εγω θα προτιμουσα κλασικο γιλεκο για πολυ βαρος...Το πρώτο φίλε μου το έχω δοκιμάσει σε κατάστημα και μου φάνηκε ότι φεύγει όλο το βάρος πίσω σε τραβάει..Τώρα στο κυνήγι μπορεί να είναι αλλιώς δεν ξέρω μου έκατσε λίγο στραβά...Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα δύο??
το προτο ειναι σακουλα τελειοςΘα σου πρότεινα να δεις απο κοντα ή να το ψάξεις καλύτερα και αυτές τις δυο επιλογές...
View attachment 87690
View attachment 87691
Το έχω αρκετά χρόνια τώρα έχει αρκετό γαζί πάνω του πλέον,καλό είναι αλλά εαν βάλεις αρκετό βάρος πίσω δυσκολεύεσαι λίγο...View attachment 87686καλημέρα έχει δοκιμάσει κάποιος το συγκεκριμένο να μου λεπτομέρειες το θέλω για πέρδικα
Το δεύτερο το έχω αρκετά χρόνια άλλο ένα θετικό είναι ότι έχει έξτρα εσωτερικό ιμάντα-ζώνη που το κρατάει σταθερά πάνω σου και δεν αφήνει το βάρος να πέφτει προς τα πίσω! Είναι μια πίστη αντιγραφή του αμερικανικού palla που ήταν ένα φοβερό upland vest ! Εάν θέλεις μπορώ να βγάλω φωτογραφίες και το δικό μου να καταλάβεις τι εννοώ!Θα σου πρότεινα να δεις απο κοντα ή να το ψάξεις καλύτερα και αυτές τις δυο επιλογές...
View attachment 87690
View attachment 87691
Θα πιάνονται οι ιμάντες μέσα στα ντυμέναΚι εγω σε τετοιο θα στρεψω το βλέμα μου, για κυνηγι μπεκάτσας....
Πήρα ένα πέρυσι φίλε μου της benisport 40lt αλλά του φουλαρα μέσα και μου έφυγε ο πάτος με κουράζε πολύΤο σακίδιο,δεν σε βολεύει;
Σκηνή εβαλες μέσα να μείνειςΠήρα ένα πέρυσι φίλε μου της benisport 40lt αλλά του φουλαρα μέσα και μου έφυγε ο πάτος με κουράζε πολύ
Ξανασκέψου το. Αλλο στην πέρδικα κι λλο στη μπεκάτσα που χώνεσαι σε πυκνά.Θα σκαλώνει και θα πηγαίνει το μπινελίκι....Κι εγω σε τετοιο θα στρεψω το βλέμα μου, για κυνηγι μπεκάτσας....