Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω πιστεύω οτι δεν θα κανουν τιποτα. αν κανουν όμως τοτε θα πρεπει η ηγεσία μασ αν εχει φιλοτημο ολοι τουσ να παρετηθουν γιατι δεν μπορεσαν στα τοσα χρονια να διαφηλαξουν τα απολιτοσ νόμιμα δικεοματα μασ .να μπουν Νέοι άνθρωποι που θα διεκδίκουν πραγματα για μασ και οχι να κρατουν αυτην την αμυντική σταση αντε καθε χρονο τα ίδια και τα ιδια.ντροπή τουσ οποιοσ Δήμαρχος. /δασαρχεισ.του κα.....ει κανει απαγορεύσεισ χορισ ουτε καν να ρωτουν την γνωμη μασ το πραγμα Πρέπει να μαζευτη τωρα που εχουμε λιγο καιρο ακομα μετα να ξεχασουμε το κυνηγι μασ

Last edited by a moderator:
Για μενα η ηγεσια επρεπε να το κανει διαφορετικα.

Οταν πληρωνεις αυτο ειναι σαν συμφωνητικο, οτι για τους επομενους 6 μηνες, θα μπορεις να κυνηγας. Οταν το κυνηγι σταματαει με υπαιτιοτητα του κρατους, θα επρεπε να υπαρχει αποζημιωση για τους κυνηγους, και διωξη για εκεινον που σταματαει το κυνηγι χωρις επαρκη νομικα επιχειρηματα. Οποτε η ηγεσια θα επρεπε αυτεπαγγελτως, μεσω ενος δικηγορου, να διωκει δικαστικα το Υπουργειο ή οποιον προσπαθει χωρις επιχειρηματα και μελετες, να σταματαει αυτη τη δραστηριοτητα. Να διεκδικει τις νομιμες αποζημιωσεις, και για τους κυνηγους, αλλα και για τους επαγγελματιες του χωρου και των περιοχων για διαφυγοντα κερδη. Θες κ. Χ να κοψεις το κυνηγι για οσες μερες μπορεις; Πληρωνε τοσες μερες, Χ οσες αδειες, συν οτι διαφυγοντα κερδη υπαρχουν ανα την Ελλαδα.

Ο τρόπος που λειτουργεί η ΚΣΕ και μην αμφιβάλετε καθόλου ότι έχει τους μηχανισμούς να μας "ενημερώνει" όπως θα ήθελε, είναι γνωστός από παλιά.
Μην ακουμπάτε την μπεκάτσα και το τριχωτό, όπου εκεί πέφτει και το βάρος της βιομηχανίας και το υδρόβιο μαζί με του λάτρεις του, να πάνε να γαμηθούν.
Αυτό περί "Κασσάνδρες του Τσιρώνη" που θέτουν θέμα με τα υδρόβια, μας έπεισε.
Επίσης μας έχει πείσει και η προσπάθεια της ΚΣΕ για την προώθηση και προστασία του υδρόβιου κυνηγιού στην Ελλάδα. Προφανώς δεν κυνηγάει παπί η ..."παρεΐτσα" μας.
Όλος ο καημός για τις Κασσάνδρες του Τσιρώνη είναι πότε θα κλείσει το κυνήγι της χουλιαρόπαπιας και τις μπάλιζας.
Άντε να τα πείτε πουθενά αλλού ...

Για μενα η ηγεσια επρεπε να το κανει διαφορετικα.

Οταν πληρωνεις αυτο ειναι σαν συμφωνητικο, οτι για τους επομενους 6 μηνες, θα μπορεις να κυνηγας. Οταν το κυνηγι σταματαει με υπαιτιοτητα του κρατους, θα επρεπε να υπαρχει αποζημιωση για τους κυνηγους, και διωξη για εκεινον που σταματαει το κυνηγι χωρις επαρκη νομικα επιχειρηματα. Οποτε η ηγεσια θα επρεπε αυτεπαγγελτως, μεσω ενος δικηγορου, να διωκει δικαστικα το Υπουργειο ή οποιον προσπαθει χωρις επιχειρηματα και μελετες, να σταματαει αυτη τη δραστηριοτητα. Να διεκδικει τις νομιμες αποζημιωσεις, και για τους κυνηγους, αλλα και για τους επαγγελματιες του χωρου και των περιοχων για διαφυγοντα κερδη. Θες κ. Χ να κοψεις το κυνηγι για οσες μερες μπορεις; Πληρωνε τοσες μερες, Χ οσες αδειες, συν οτι διαφυγοντα κερδη υπαρχουν ανα την Ελλαδα.

Δυστυχώς όσο δεν υπαρχει κυνηγετική νομοθεσία θα είμαστε έρμαια στα χέρια κάθε τυχάρπαστου που θα εκμεταλλεύεται αυτο το κενό για να περάσει το δικό του. Η λογική του κάθε Αγγελέτου ειναι γιατί εκδίδεις ρυθμιστική, ειναι ρουσφέτι, που στηρίζεσαι για να επιτρέψεις το κυνηγι αφού ο ελληνικός νόμος δεν το προβλέπει. Δεν είμαι δικηγόρος, αλλα απο καθαρά νομική άποψη δεν ακούγεται και τοσο παράλογο γιαυτο και η κατάσταση ειναι και θα παραμένει επικίνδυνη όσο η ηγεσία μας δεν προσπαθεί καθόλου να προστατέψει το κυνηγι με αίτημα για κυνηγετική νομοθεσία. Δεν ξέρω γιατί αλλα μου εχει μείνει εμμονή ιδέα οτι μάλλον δεν θέλουν. Όλα αυτά τα περί αντί κυνηγετικής στάσης του τωρινού υπεύθυνου της κυβέρνησης τα παίρνω βερεσέ καθότι η στάση αυτη παραμένει η ιδια στα περίπου τελευταία 40 χρόνια που θυμάμαι εγω, ανεξάρτητου κυβέρνησης.

Δυστυχώς έτσι ειναι τα πραγματα ειμαστε λίγη Αυτή που κυνηγαμε υδροβια λιγα τα λεφτα λιγα τα μερη που τα κυνηγαμε λιγα και τα ψωμια μασ.buy buy.

Και να σκεφτεί κανείς ότι στο εξωτερικό το μεγάλο οικονομικό παιχνίδι είναι στα υδρόβια...από γαλότσες μέχρι οχήματα ATV... εκεί οι μπεκατσάδες θεωρούνται εξειδικευμένοι μεν...αλλά και "ρομαντικοί" δε...
αν και δεν το θέλω (από άποψης ότι δεν θέλω μέσα μου να το παραδεχτώ...όχι τίποτα άλλο) θα έρθω να συμφωνήσω στα λεγόμενα του -μάλλον υποψιασμένου- AltairLusso ότι και εδώ δλδ έχουμε το σύνηθες στην "νεοελληνική" (αν και παίζει να συνέβαινε πάντα αυτό...απο τον Τρωικό πόλεμο!!) πραγματικότητα...: "το παρεάκι μας να 'ναι καλά και όλοι οι άλλοι να πάνε να.....@@@@@"

Καλημέρα σας, επί του πιεστηρίου, ο 1ος Κυνηγετικός Σύλ. Αθηνών έχει αρχίσει να μαζεύει άδειες....δεν ξέρω αν είναι κάτι καλό...απλά το αναφέρω...

Καλημέρα σας, επί του πιεστηρίου, ο 1ος Κυνηγετικός Σύλ. Αθηνών έχει αρχίσει να μαζεύει άδειες....δεν ξέρω αν είναι κάτι καλό...απλά το αναφέρω...

Γιώργο τί εννοείς να μαζεύει;

Αφήνεις την άδεια σου μαζί με το αντίτιμο το περσινό, και μόλις ξεκινήσει η θεώρηση την παραλαμβάνεις. Σε περίπτωση που υπάρχει διαφορά στην τρέχουσα τιμή διευθετείται με την παραλαβή της άδειας.
Γενικά είναι μια τακτική που ακολουθείται εδώ και χρόνια, μαζεύουν τις άδεις πριν την έκδοση της ρυθμιστικής θήρας. (υποθέτω για να γίνεται μια προεργασία...? για καλύτερη εξυπηρέτηση? για ρευστότητα-επίκαρος όρος-?..δεν ξέρω ακριβώς)

Δυστυχώς τα νεα δεν ειναι τοσο καλα απο άνθρωπο που ειναι μεσα στα πραγματα παμε για λήξη κυνηγιου 31/1.μετα απο εισήγηση τον οικολογον.Νέα συνάντηση τησ 4/5 αυγουστου πιστεύω οτι η ηγεσία μασ δεν θα βαλη την υπογραφή τησ στην ταφοπλακα του κυνηγιου και τον ανθρώπων που ζουν απο αυτό καθοσ ο Φλεβάρη ειναι ενασ τσιχλομηνασ με μεγαλο τζιρο στα μαγαζια. αν τουσ περαση αυτο τοτε καθε χρονο κατι θα κόβεται.

Δυστυχώς τα νεα δεν ειναι τοσο καλα απο άνθρωπο που ειναι μεσα στα πραγματα παμε για λήξη κυνηγιου 31/1.μετα απο εισήγηση τον οικολογον.Νέα συνάντηση τησ 4/5 αυγουστου πιστεύω οτι η ηγεσία μασ δεν θα βαλη την υπογραφή τησ στην ταφοπλακα του κυνηγιου και τον ανθρώπων που ζουν απο αυτό καθοσ ο Φλεβάρη ειναι ενασ τσιχλομηνασ με μεγαλο τζιρο στα μαγαζια. αν τουσ περαση αυτο τοτε καθε χρονο κατι θα κόβεται.
Ηλία θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει

Χτες μιλούσα με έναν ξαδερφο μου και μου είπε ότι θα ψηφιστει νόμος και θα ισχύσει το 2017 όλα τα ημιαυτοματα, επαναληπτικα να παίρνουν μόνο δύο φυσιγγια. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ράδιο άρβυλα, αλλά με τον οικολογουντα υπουργό όλα να τα περιμενουμε. Όλες οι κυβερνήσεις εισπρατουν μόνο από το κυνήγι και το μόνο που έχουν κάνει είναι αναιτιες απαγορευσεις για να ξεφορτωνονται τους οικολογουντες και τις πρόσφυγες και συνεντεύξεις του εκάστοτε υπουργού σε κυνηγετικα περιοδικά για ψηφοθυρια να χαιδευουν τα αφτιά των κυνηγών και μετά να τους τη φερνουν .

Όταν γινεται ντόρος σε οποιοδήποτε θέμα τότε βγενουν και παρά πολλές φήμες..Δεν πιστεύω ότι ισχύει αυτο.Ακομα Ευρώπη ειμαστε.very funny.

Status
Not open for further replies.
Back