Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν υπαρχει δικαιος θανατος οταν μιλαμε για τοσο μικρους ανθρωπους. Απο την αλλη, οταν εισαι για κυνηγι ή και ψαρεμα, καμμια φορα το παθος του θηραματος σε ωθει να υπερβεις τα ορια σου ή να επιχειρησεις κατι που δεν ειναι ασφαλες 100%. Ολοι το χουμε κανει, απλα καλο ειναι να θυμομαστε οτι εφοσον παμε αρτιμελεις για κυνηγι, πρωτο μελημα πρεπει να ειναι να γυρναμε στην ιδια κατασταση.

http://www.ihunt.gr/content/allazei-kynigi-stin-ellada-i-nea-rythmistiki
.kkk..kkk..kkk..kkk..kkk..kkk..kkk..kkk..kkk.
Δεν θα κατσω να σκασω... οπως κυνηγαγαν οι παππουδες μου, οπως κυνηγαγε ο πατερας και οπως εγω μεχρι προτεινος θα συνεχισω και ελατε να μου κανετε αερααααα.sex hard.

Κοβουν από παντού και οι άδειες στο Θεό...;;;
Μην ξαναβγαλει κανεις αδεια, ολοι νομιμοι-παρανομοι, ελευθεροι-πολιορκημενοι, τι θα μας κανουν;;;;;
Ο νομος στα χερια μας, δεν θελουμε δερβεναγα, τα σωστα ορια και τις νομοθεσιες που ισχυαν τις ξερουμε, σιγα μην πληρωνουμε τον καθε κερατα που τα τρωνε οι μκο τους μετα

Σε καθε δημοκρατικη χωρα οπου υπαρχουν τετοιες απαγορευσεις πρεπει να υπαρχει και λογος για την απαγορευση και θελω να τον ξερω με επισημη τοποθετηση ολων αυτων που ηταν στο τραπεζι διαπραγματευσης.
Με πια λογικη κοπηκε η ασπρομετωποχηνα και ο καπλαμας και με πια το τελευταιο οκταημερο του Φλεβαρη.
Για την καλημανα τους καταλαβαινω.

Ωχ μωρέ Παύλο όρεξη που την έχεις, έτσι θέλει ο Τσιρώνης, έτσι κάνει. Πελάτες έχει και αυτός. Φροντίστε αν γίνουν εκλογές τον Οκτώβρη να πάρουν τα α.....α όσων κυνηγών τους ψήφισαν, να τελειώνουμε. Αντε με τα κάθε κατακαθια που μάζεψε ο ψευτακος ο Αλέξης... :-)

Περιμένω να δω τις αντιδράσεις τις κοινωνίας μας σε περίπτωση που ισχύουν όσα γράφονται και να συμμετάσχω στις όποιες κινητοποιήσεις.
Ακόμα και αν χρειαστεί να κατέβω στην Αθήνα.
Δεν μπορεί να είμαστε η μόνη χώρα που δεν έχει καταδικαστεί για θέματα θήρας και να κόβουν πράγματα με το έτσι θέλω.
Ως εδώ....:mad:

Τι να γίνει μωρέ Γιώργο, άσε χορτασαμε επαναστασεις. Ελάτε να κάνουμε ενα συλλαλητήριο κάτω από το σπίτι του Παπαδοδημα...:-)

Θέλετε να γελάσετε; Πάρτε ένα τηλέφωνο το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών και ρωτήστε τους πως θα αντιδρασουν..

Τι να γίνει μωρέ Γιώργο, άσε χορτασαμε επαναστασεις. Ελάτε να κάνουμε ενα συλλαλητήριο κάτω από το σπίτι του Παπαδοδημα...:)
Πολλά πρέπει να γίνουν φίλε Γιώργο....:)
Αλλά δεν νομίζω ότι τούτη την στιγμή πρέπει να αρχίσουμε από εκεί...;)

περιμένω την αντίδραση της ΚΣΕ πόσο δυναμική θα είναι
ουσιαστικά αυτοί δεν χάνουν,άδειες θα βγούν και την διαχειρισάρα τους θα την κάνουν
όσο για την ρυθμιστική πέρα για πέρα πονηρή μιας και φανερώνει ότι τα βρήκαν μεταξύ τους΄οι οικολογικές οργανώσεις και μας έκαναν χάρη δίνοντας μας μέρος του Φλεβάρη
ας μας πεί το υπουργείο και ένα τρόπο ελέγχου ετήσια των ΜΚΟ σε δημόσια ενημερωση
αυτό πρέπει να κάνει η ΚΣΕ αν θέλει βέβαια και δεν φοβάται τίποτα ;)

Μια ειναι η λύση κανεασ να μην βγάλει κανενασ άδεια εχουμε τα κοτσια να το κανουμε απέναντι στον Φασισμός τον οικολογοφασιστομουτρον.ουστ απο εδω λαμογια.μια υγιει οικογένειά έμεινε στην ελλαδα και πανε να την καταστρεψουν εγω παντοσ δεν πληρώνο τουσ κλεφτοφασιστεσ οικολογουσ.

Μια ειναι η λύση κανεασ να μην βγάλει κανενασ άδεια εχουμε τα κοτσια να το κανουμε απέναντι στον Φασισμός τον οικολογοφασιστομουτρον.ουστ απο εδω λαμογια.μια υγιει οικογένειά έμεινε στην ελλαδα και πανε να την καταστρεψουν εγω παντοσ δεν πληρώνο τουσ κλεφτοφασιστεσ οικολογουσ.
μαζί σου Ηλία αλλά πόσοι είμαστε πρόθυμοι να το κάνουμε
όοοοολη αυτή η παραφιλολογία και όλα όσα ακούστηκαν τον τελευταίο μήνα π.χ. μας κόβουν τον Φλεβάρη θα κυνηγάμε 3 μέρες την εβδομάδα και άλλα πολλά για μένα ήταν κατευθυνόμενα για να καταπιούμε το σημερινό σαν το καλύτερο αφού γλυτώσαμε την καταστροφή όπως θα μας πουν αύριο

Ποια δυναμική αντίδραση περιμένετε; Με δουλεύετε; Δυναμική αντίδραση περιμένετε από την σάπια ΚΣΕ ή από τους κυνηγούς που ψήφισαν Συριζα; Από όπου και να το πιάσεις... βρωμάει.
Όσο περίεργο και αν ακούγεται είναι μια μεγάλη ευκαιρία αυτή η εξέλιξη.
Είναι μια τεράστια ευκαιρία να μας τάξει κάποιος πολιτικός ότι όχι μόνο δεν θα εφαρμόσει μια τέτοια ρυθμιστικη αλλά θα μας προσφέρει πολύ από το χαμένο έδαφος.
Για έλα να βλέπω υποψήφιους μελλοντικούς ΥΠΕΚΑ να μας υπόσχονται... :-)

Ποια δυναμική αντίδραση περιμένετε; Με δουλεύετε; Δυναμική αντίδραση περιμένετε από την σάπια ΚΣΕ ή από τους κυνηγούς που ψήφισαν Συριζα; Από όπου και να το πιάσεις... βρωμάει.
Όσο περίεργο και αν ακούγεται είναι μια μεγάλη ευκαιρία αυτή η εξέλιξη.
Είναι μια τεράστια ευκαιρία να μας τάξει κάποιος πολιτικός ότι όχι μόνο δεν θα εφαρμόσει μια τέτοια ρυθμιστικη αλλά θα μας προσφέρει πολύ από το χαμένο έδαφος.
Για έλα να βλέπω υποψήφιους μελλοντικούς ΥΠΕΚΑ να μας υπόσχονται... :)

Θα συμφωνησω απολυτα με ολα αυτα. Ακομα και στις πιο δυσκολες συγκυριες μπορει να υπαρχουν ευκαιριες.
Ειναι σχεδον σιγουρο οτι αργα η γρηγορα μεσα στο φθινοπωρο θα εχουμε εκλογες, στο χερι μας ειναι να κανουμε οτι πρεπει ο κυριος αυτος που ειναι υπουργος τωρα να παψει να ειναι.
Θεωρω οτι ειναι μεγαλο λαθος τοσα χρονια που δεν ζηταγαμε παραπανω απο οσα μας εδιναν, και δειχναμε ευχαριστημενοι με οτι παιρναμε . Μονο που η εκαστοτε απεναντι πλευρα το καταλαβαινει αυτο και λιγο λιγο σου αφαιρει οτι πραγματικα δικαιουσαι
Πιστευω οτι σε μια διαπραγματευση που ειναι και τοσο επικαιρη λεξη τον τελευταιο καιρο ζητας παντα περισσοτερα απ οσα εχεις η θελεις για να εχεις σοβαρες πιθανοτητες να μην χασεις κεκτημενα.

Όσο την διεκδίκηση των περισσότερων την περιμένουμε από τον Παπαδοδημα, είμαστε από χέρι καμένοι. Θυμάμαι ακόμα την ερώτηση που του είχε κάνει ο Αρις Χελας στο HuntersPassion για τις φιντες και τους κραχτες και η απάντηση του ήταν κουκουρουκου μανταλακια. Ούτε ο χειρότερος πολιτικός δεν θα απανταγε έτσι.
Μόνο από την ΚΟΜΑΘ ελπίζω, μπας και κάνει κάνα "πραξικόπημα ".... :-)

ΚΟΜΑΘ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ - ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ - ΜΗΝΥΣΗ - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ - ΔΙΚΣΙΩΣΗ - ΤΕΛΟΣ
Αυτό σημαίνει αντάρτικο και καταστρατήγηση του καταστατικού, υπάρχει κάποιος να το κάνει; ;)
Εσείς τους γνωρίζετε τους διοικούντες της ΚΟΜΑΘ.

Είμαστε ενασ λαοσ που τον ταισαν αχυρο και το καταπιε αμασητον με την υγείας μασ.για να δουμε τωρα τι θα κανει η υγεσεια μασ θα μασ καλεση να βγαλουμε άδεια η θα το παλεψη μεχρει Τέλος.με τη μουτρα θα παμε να βγαλουμε αδεια και τα λεφτα μασ να τα περνουν η οικολογοφασιστεσ.

Συνεντευξη του Τσιρωνη στον σταθμο alpha την 1 φεβρουαριου 2015

Ο κ. Τσιρώνης δήλωσε: «…Η κυβέρνηση είναι μια ομάδα δεν κινείται ο Τσιρώνης, δεν κινείται ο Α δεν κινείται ο Β κινείται η κυβέρνηση. Άρα ως μέλος της κυβέρνησης θέλω να παίζω με μια ομάδα και να μπορέσω να αποδώσω τα μέγιστα σε αυτό το ζήτημα.
Άλλο πράγμα λοιπόν η προσωπική γνώμη του Τσιρώνη για το κυνήγι, ο Τσιρώνης δεν έβγαινε ποτέ να κυνηγήσει… και άλλο το κυβερνητικό έργο, στο οποίο κυβερνητικό έργο το κυνήγι θα το αντιμετωπίσει σαν μια πραγματικότητα, η οποία πραγματικότητα υπάρχει.
Δεν κατεβάζουμε το κουμπί αύριο, με διοικητική διαταγή λέμε ξαφνικά εξαφανίζεται το κυνήγι. Μακάρι να γινότανε αλλά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα στο κυβερνητικό έργο το ξέρετε το ξέρουμε όλοι. Όσοι ελπίζανε ότι θα περάσουν προσωπικές απόψεις σε ένα υπουργείο νομίζω ότι απογοητεύτηκαν οικτρά.
Εγώ πάνω απ’ όλα είμαι μέλος ενός πολιτικού κόμματος ξέρω να δουλεύω συλλογικά. Δεν είμαι ένα άτομο…»
«Σίγουρα το κυνήγι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή απειλεί καταρχάς τα θηράματα άρα οι ίδιοι οι κυνηγοί θα έπρεπε να το σκέφτονται αυτό το πράγμα. Υπάρχει μια λαθροθηρία που πρέπει να ελεγχθεί, υπάρχει μια πολύ μεγάλη καταστροφή στους βιότοπους πάνω στους ορεινούς όγκους η οποία δεν κάνει κακό μονάχα στο αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν θηράματα και αν εξαφανιστεί ή δεν θα εξαφανιστεί ένα είδος – αυτό είναι πάρα πολύ θλιβερό να εξαφανίζονται είδη – αλλά κάνει και πολύ κακό στην τοπική οικονομία. Και επίσης υπάρχει και κάτι εντελώς αντιαισθητικό και μου το έχουν πει κυνηγοί, κυνηγοί πάνω στην Αρμέτσικα πάνω στο Πογώνι, ότι έρχονται λέει με τις τζιπάρες κάτι τύποι σαν ορδές και ξαφνικά το βουνό γίνεται Βιετνάμ.
.bravo..bravo.

Mετα από αυτές τις δηλωσεις να κανουμε και τον σταυρο μας
Αποφασίζουμε και διαταζουμε .threat.
Τωρα η μονη μας ελπιδα να αλλαξει ολη αυτη η κωμωδια είναι ο Αριστερος κυνηγοφιλος Λαφαζάνης .very funny.και ο Ελικοπτερακιας Καμμενος .very funny.
Χεσε ψηλα και αγναντευε .hit.

Αυτό σημαίνει αντάρτικο και καταστρατήγηση του καταστατικού, υπάρχει κάποιος να το κάνει; ;)
Εσείς τους γνωρίζετε τους διοικούντες της ΚΟΜΑΘ.

Γιατί Γιώργο, δεν έχει δικαίωμα ο κάθε πολίτης να κάνει μήνυση; Πως ο κάθε βλάκας κάνει μήνυση και μας κόβει το κυνήγι όποτε του κ@υλώσει, έστω για κάποιο χρονικό διάστημα;
Προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιον από την ΚΟΜΑΘ.

Status
Not open for further replies.
Back