Απογοήτευση για αλλη μια φορά
Μαγκες μαζι σας και εγώ.
Στις ερχόμενες εκλογές να τους σουτάρουμε αφού τελικα όλα τα έκαναν μούτι.
Διότι απ ότι καταλαβαίνω εσείς που τα προηγόυμενα χρόνια ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είστε υπερήφανοι και δικαιωμένοι που πράξατε το σωστό , ενω εμείς που πιστέψαμε ότι με κάποια διαφορετική επιλογή θα βοηθάγαμε την πατρίδα μας και την οικογένεια μας τελικά όπως λέτε κάναμε τεράστιο λάθος.
Είναι επιτακτική ανάγκη λοιπόν να μας βοηθήσετε όλους εμάς τους παραπλανημένους που κάναμε το λαθος , να κάνουμε επιτέλους το σωστό και να μας προτείνετε τι να ψηφίσουμε στις ερχόμενες εκλογές.
Απλά προσπαθω να κάνω μια σύντομη ιστορική αναδρομή (σίγουρα ξεχνάω τα περισσότερα ) ωστε να καταλαβω και εγω ποιες πολιτικές δυνάμεις βοήθησαν το κυνήγι μας.
Απο που να ξεκινησω;;;;;;
Να ξεκινήσω απο παλια;;;;Τοτε που οι πατεράδες μας κυνήγαγαν τον Απρίλιο;;;;;
Ποιοι ηταν στην εξουσία οταν μας έφαγαν τα Απριλιατικα περάσματα;;;;;
Ποιοι κυβερνούςαν όταν πέρασαν στην συνθήκη Ραμσαρ ολες τις λίμνες ακόμα και τις νερολακουβες και ουσιαστικα απαγορεύτηκε το κυνήγι των υδρόβιων σε ολη την χωρα με καποιες λίγες πολύ λιγες εξαιρέσεις;;;;;;
Ποιοί κυβερνούσαν όταν καθε χρόνο με δίαφορες προφάσεις χωρίς καμία επιστημονική μελέτη δέσμευαν ολόκληρες περιοχές τις οποίες δεν τις αποδέσμευσαν ποτέ με αποτελεσμα σήμερα να απαγορεύεται το κυνήγι στα δυο τρίτα της χωρας;;;;;
Ποιοι κυβερνούσαν όταν πηραν την αδεια από τις 5.000 δραχμές και την έφτασαν στα σημερινά δυσθεώρητο ύψη;;;;
Ποιοι απαγόρευσαν τον Υμηττο , τα Καλύβια κλπ κλπ κλπ;;;;;;
Σε ποιο πολιτικό χωρο ανήκε η υπουργός που ειχε κάνει επίσημη πρόταση οριστικής κατάργησης του κυνηγίου;;;;
Ποιοι κυβερνούσαν όταν άφηναν με νομικά τεχνάσματα οικολόγους του κώλου να μας σταματάνε κάθε χρόνο το κυνήγι για εβδομάδες ολόκληρες;;;;;;
Περιμένω μάγκες μου να με βοηθήσετε , να κάνω τις σωςτές επιλογές , έστω και αργά , για να σώσω τουλάχιστον το κυνήγι μου, γιατί πραγματικά τα εχω χαμένα..