Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μόλις μίλησα και με δασαρχείο και έναν σύλλογο της χιου και μου είπαν τα εξής: εμείς δεν έχουμε καμία διαταγή να διακόψουμε το κυνήγι αλλά, δεν γνωρίζουν αν η αστυνομία επιτρέπει Τις μετακινήσεις για την άσκηση του κυνηγιού όποτε τον τελευταίο λόγο τον έχει η αστυνομία( προσπάθησα να επικοινωνήσω με την αστυνομία αλλά τπτ)

με λιγα λογια ντροπη.δεν μπορεσα ολη μερα να βγαλουν μια ακρη?ξεκαθαρα πραγματα η παμε η δεν παμε τα υπολοιπα εινα μαλακιες,και πονηριες για λιγους προνομιουχους που ειναι κοντα στο βουνο και ασ ειμαι ενασ απο αυτουσ.παντως τωρα λογικα οποιος βγει και των γραψουν ας στειλει την κληση στην κσε να την πληρωσει γιατι ετσι μας ειπε να κανουμε

Παιδιά αν δεν βγεί ξεκάθαρη ανακοίνωση για το κυνήγι για να είστε 100% σίγουροι επικοινωνείτε με τον σύλλογο το δασαρχείο και το αστυνομικό τμήμα. Όπως ειπα και χθες μην παραξενευτείτε αν πάρετε 3 διαφορετικές απαντήσεις.

Δλδ με λίγα λόγια μας πετάει το μπαλάκι;
Όχι σ εμας στη κυβέρνηση και πολύ καλά το κάνει.ωρα ν αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που τον Αύγουστο έταζαν ότι οι κυνηγοί θα εξαιρεθούν σ ενδεχόμενο lockdown βλέπε Άδωνι Βορίδη και λοιπους

και ότι αποφασίσει αυτός που θα μας σταματήσει για έλεγχο;;;;
Αυτό ακριβώς!!

Βάση όμως της ανακοίνωσης της ΓΓ πολιτικής προστασίας....την οποία δεν διάβασε ο Μπαρμπαγιώργος...κυνήγι και ερασιτεχνικό ψάρεμα δεν εξαιρούνται του Lock down.

Ότι άλλες αρλούμπες και αηδίες διαβάσετε στο facebook και στο internet φροντίστε να ξερετε ποιος τις έγραψε για να του στείλετε την κλήση των 150 ευρώ.

Καλό κουράγιο σε όλους!

Όχι σ εμας στη κυβέρνηση και πολύ καλά το κάνει.ωρα ν αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που τον Αύγουστο έταζαν ότι οι κυνηγοί θα εξαιρεθούν σ ενδεχόμενο lockdown βλέπε Άδωνι Βορίδη και λοιπους
Ούτε τα αυτιά τους δεν θα ιδρωσουνε,το θέμα είναι έπρεπε να πούνε ένα ναι ή ένα όχι.

Αυτό ακριβώς!!

Βάση όμως της ανακοίνωσης της ΓΓ πολιτικής προστασίας....την οποία δεν διάβασε ο Μπαρμπαγιώργος...κυνήγι και ερασιτεχνικό ψάρεμα δεν εξαιρούνται του Lock down.

Ότι άλλες αρλούμπες και αηδίες διαβάσετε στο facebook και στο internet φροντίστε να ξερετε ποιος τις έγραψε για να του στείλετε την κλήση των 150 ευρώ.

Καλό κουράγιο σε όλους!
Του Αραμπατζή θα στείλουμε τα πρόστιμα αφού το μόνο που λέει ξεκάθαρα είναι να πάμε για κυνηγι...και ότι γίνει.... Το ίδιο θα κάνει και αυτός...αλλά μάλλον του περισσεύουν και δεν έχει πρόβλημα .

Γνώμη μου, έχουμε πέσει στην παγίδα και προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε αν το κυνήγι είναι άθλημα ή όχι και τίνος η γνώμη ισχύει και τι λέει η αστυνομία, το δασαρχείο κλπ. Αυτή τη στιγμή η πολιτεία έχει χάσει τη μπάλα, ασκεί πολιτική χούντας και εμείς σφυράμε αδιάφορα αν μπορούμε να πάμε κυνήγι ή όχι. Έχουμε ένα σύστημα υγείας που δε λειτούργησε ποτέ σωστά και περιμένουμε να λειτουργήσει τώρα; Έχουμε κάποια άλλη προτεραιότητα να πληρώσουμε και δεν το ξέρω; να βάλει τα χρήματα που δίνει σε επιδόματα και να χτίσει νοσοκομεία και ΜΕΘ.
Δλδ πρέπει να δώσω λογαριασμό στον οποιοδήποτε για να πάρω το αμάξι μόνος μου και να πάω στο βουνό μόνος μου και να επιστρέψω μόνος μου σπίτι; Τελικά μας ενδιαφέρει η δημόσια υγεία ή να μαζέψουμε κάνα πρόστιμο; ή μήπως υπάρχουν άνθρωποι που η μοναδική ψυχαγωγία που έχουν είναι ο καφές και το ποτό; Ύστερα τι να πουν και τα μαγαζιά που τα κλείνουν κακήν κακώς; Αλλά το ΣΚ πριν κλείσουν βγήκανε όλοι να πάνε για ποτό γτ δεν ξέρουν πότε θα μπορέσουν ξανά να πάνε. Και μετά αναρωτιόμαστε αν κολλάει ο ιός. Καλά μην πιάσω τα δημόσια μέσα, θα αυξηθούν τα δρομολόγια είπανε.

Εγώ το έστειλα το εμαιλ.
Όποτε και αν μου απαντήσουν αρνητικά θα σταματήσω το κυνήγι.
Αν με σταματήσει αστυνομία θα τους δείξω το εμαιλ.
Sms #6 και επικοινωνήστε όλοι με το ΥΠΕΚΑ.

Attachments

• IMG_20201106_173001.jpg
    IMG_20201106_173001.jpg
    117,8 KB · Προβολές: 109
Εγώ το έστειλα το εμαιλ.
Όποτε και αν μου απαντήσουν αρνητικά θα σταματήσω το κυνήγι.
Αν με σταματήσει αστυνομία θα τους δείξω το εμαιλ.
Sms #6 και επικοινωνήστε όλοι με το ΥΠΕΚΑ.
Αν σου απαντησουν γραψε μου

Status
Not open for further replies.
Back