Ναι, το είπε και διπλάσιο τό πρόστιμο.300 το πρόστιμο από αύριο.Ηρθε η ανάπτυξη!!
Αντε ρε παιδιά εμείς που ξεφυγε η κατάσταση να καταλάβω τον λόγο της καραντίνας και των προστιμων.300 το πρόστιμο από αύριο.Ηρθε η ανάπτυξη!!
Μου απάντησαν σε χρόνο ρεκόρ !!! 1 λεπτό !!!Αν σου απαντησουν γραψε μου
Και εγω είμαι ικανοποιημένος.Αυτοι ανεβοκατεβαινουνε στην εξουσία και εγώ χαίρομαι τις βουρδουλιες που μου αφήνουν στην πλάτη.Ειμαι πολύ μάχιμος τελικά...Αυτοι είναι φλώροι...Πάντως εγώ είμαι ικανοποιημένος γιατί σε περίπτωση λάθους θα αναλάβουν την πολιτική ευθύνη όπως οι προηγούμενοι
Δεν μιλάω για το κυνήγι αλλά γενικά με τους χειρισμούς στο όλο θέμα
Τώρα εάν θα μείνουν ικανοποιημένοι και όσοι καταστραφούν οικονομικά επειδή έκλεισε η Ελλάδα χωρίς να υπάρχει παντού τεράστιο πρόβλημα ενώ έλεγαν ότι θα έχουμε απαγορεύσεις όπου χρειαστεί τοπικά δεν ξέρω
Θα ;;;;Ελπιζω να μεινουν μεχρι τελη Νοεμβριου που θα ξανα ανοιξη το κυνηγι.
Είναι και αυτός ένας τρόπος διαμαρτυρίας αλλά θα πρεπει να στείλουν email οι περισσότεροι κυνηγοί που μπορουν και να γράφουν τα επειχηρηματα για να επιτραπεί το κυνηγι.
Εγώ μόλις έστειλα. Άντε να δούμε.
Μέχρι πλάτη θα σφίξω τα δόντια και θα το αντέξωΚαι εγω είμαι ικανοποιημένος.Αυτοι ανεβοκατεβαινουνε στην εξουσία και εγώ χαίρομαι τις βουρβουλιες που μου αφήνουν στην πλάτη.Ειμαι πολύ μάχιμος τελικά...Αυτοι είναι φλώροι...