Μην το λες έτσι "ακόμα και η Κύπρος... "Λοιπαμε που τα γραφω αλλα ειμαστε ενα μπουρδελο σαν χωρα ......μας περνανε και για πολυ μ@@#@@....ακομα και η κυπρος εξερεσε..το κυνηγι...
Εγώ πήρα τον θηροφυλακα και τον ρώτησα στα ισια. Θα με γράψεις στο βουνο. Μου ειπε οχι. Αλλά αν πέσεις σε αστυνομια τον ηπιες!!!!Καλησπέρα παίρνω τηλέφωνο τον ΚΣ Χαλκίδας και μου το κλείνουν αυτοί είναι συνάδελφοι αυτοί.
Για σκέψου το λίγο...Μην το λες έτσι "ακόμα και η Κύπρος... "
Η Κύπρος είναι μια ευρωπαϊκή χώρα.
Εμείς είμαστε ακόμα μπουρδελο.
Και αν δεν είχαμε άλλη σημαία από τα ζώα τους γείτονες μας δεν θα μας ξεχώριζαν.
Έτσι είναι ... και εγώ πήρα δασαρχείο ... δεν έχουμε απαγόρευση κυνηγιού μου είπαν.Όποιος
Εγώ πήρα τον θηροφυλακα και τον ρώτησα στα ισια. Θα με γράψεις στο βουνο. Μου ειπε οχι. Αλλά αν πέσεις σε αστυνομια τον ηπιες!!!!
Ναι εχεις δικιο συγνωμη το ειπα με τη λογηκι οτι ειναι ποιο μικρο κρατος απο εμας...Μην το λες έτσι "ακόμα και η Κύπρος... "
Η Κύπρος είναι μια ευρωπαϊκή χώρα.
Εμείς είμαστε ακόμα μπουρδελο.
Και αν δεν είχαμε άλλη σημαία από τα ζώα τους γείτονες μας δεν θα μας ξεχώριζαν.
Οκ θά τό παίξουμε κορώνα γράμματα εδώ αύξησαν το πρόστιμο άραγε είναι εισπρακτικό το θέμα.Εγώ πήρα τον θηροφυλακα και τον ρώτησα στα ισια. Θα με γράψεις στο βουνο. Μου ειπε οχι. Αλλά αν πέσεις σε αστυνομια τον ηπιες!!!!
Βασίλη έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτο. Το ίδιο πράγμα σκεφτομουν. Να οργανωθούμε επιτέλους και να μην τους ακουμπήσουμε ούτε σεντσι!!!Μην ξεχάσετε μάγκες του χρόνου τον Αύγουστο να τρέξουμε να προλάβουμε σαν καλά πρόβατα να βγάλουμε άδεια.
Πρέπει να την ψάξουμε μια ομαδική ασφάλιση και βουρ αυτόνομα στο δασαρχείο. Να γλυτώνουμε τουλάχιστον τα ... γαμπριατικα
Εσιοδοξως εισαιτα λεμε σε ενα μηνα
Σε ποσο???????????τα λεμε σε ενα μηνα
Corona-γράμματα.Αλλά με μία όψη φέτος.Του χρόνου γράμματα.Οκ θά τό παίξουμε κορώνα γράμματα εδώ αύξησαν το πρόστιμο άραγε είναι εισπρακτικό το θέμα.