Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λοιπαμε που τα γραφω αλλα ειμαστε ενα μπουρδελο σαν χωρα ......μας περνανε και για πολυ μ@@#@@....ακομα και η κυπρος εξερεσε..το κυνηγι...
Μην το λες έτσι "ακόμα και η Κύπρος... "
Η Κύπρος είναι μια ευρωπαϊκή χώρα.
Εμείς είμαστε ακόμα μπουρδελο.
Και αν δεν είχαμε άλλη σημαία από τα ζώα τους γείτονες μας δεν θα μας ξεχώριζαν.

Καλησπέρα παίρνω τηλέφωνο τον ΚΣ Χαλκίδας και μου το κλείνουν αυτοί είναι συνάδελφοι αυτοί.
Εγώ πήρα τον θηροφυλακα και τον ρώτησα στα ισια. Θα με γράψεις στο βουνο. Μου ειπε οχι. Αλλά αν πέσεις σε αστυνομια τον ηπιες!!!!

Μην ξεχάσετε μάγκες του χρόνου τον Αύγουστο να τρέξουμε να προλάβουμε σαν καλά πρόβατα να βγάλουμε άδεια.
Πρέπει να την ψάξουμε μια ομαδική ασφάλιση και βουρ αυτόνομα στο δασαρχείο. Να γλυτώνουμε τουλάχιστον τα ... γαμπριατικα

Και αν δεν είχαμε άλλη σημαία από τα ζώα τους γείτονες μας δεν θα μας ξεχώριζαν.
Για σκέψου το λίγο...
Οι Κύπριοι είχαν μια ζωή τον Άγγλο από πάνω, αυτές τις επιρροές κράτησαν.
Εμείς είχαμε τον κωλότουρκο...
Κάνε τώρα τη σύγκριση...

Όποιος
Εγώ πήρα τον θηροφυλακα και τον ρώτησα στα ισια. Θα με γράψεις στο βουνο. Μου ειπε οχι. Αλλά αν πέσεις σε αστυνομια τον ηπιες!!!!
Έτσι είναι ... και εγώ πήρα δασαρχείο ... δεν έχουμε απαγόρευση κυνηγιού μου είπαν.
Ο σύλλογος και ο θυροφύλακας μου είπε ότι θα σας ζητήσω μόνο την άδεια ...
Το τι μου είπε ο αστυνόμος παραπάνω

Ναι εχεις δικιο συγνωμη το ειπα με τη λογηκι οτι ειναι ποιο μικρο κρατος απο εμας...

Οκ θά τό παίξουμε κορώνα γράμματα εδώ αύξησαν το πρόστιμο άραγε είναι εισπρακτικό το θέμα.

Μην ξεχάσετε μάγκες του χρόνου τον Αύγουστο να τρέξουμε να προλάβουμε σαν καλά πρόβατα να βγάλουμε άδεια.
Πρέπει να την ψάξουμε μια ομαδική ασφάλιση και βουρ αυτόνομα στο δασαρχείο. Να γλυτώνουμε τουλάχιστον τα ... γαμπριατικα
Βασίλη έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτο. Το ίδιο πράγμα σκεφτομουν. Να οργανωθούμε επιτέλους και να μην τους ακουμπήσουμε ούτε σεντσι!!!

Κ στη Γερμανία επιτρέπεται κανονικά πάντως...τέλος πάντων για μένα οι περισσότεροι πολιτικοί είναι άβουλα όντα...όσων αφορά τη πολιτική προστασία κλπ αν ήθελαν το καλό μας δν θα έδιναν τη δικαιοδοσία σε αστυνομικούς να κάνουν τους σεριφιδες πρωτον κ δεύτερον θα εκαναν σύσταση όταν θα έβλεπαν κάποιο χώρος μάσκα κ όχι κατευθείαν γράψιμο...αλλά αν παίρνεις μπόνους ανα κεφαλη δν σε νοιάζει τπτ.τελος θα συμφωνησω με χίλια με το φίλο που λέει ότι δν υπάρχει αντίδραση γενικά...δηλ τι γίνεται ρε παιδιά....μας πετάνε αριθμούς τρομολαγνουν το κόσμο όλο με ειδήσεις που ξέρεις τι θα ακούσεις πριν τις δεις. Σε υποχρεώνουν να κάνεις αυτό που θελουν με το φόβο ότι θα φας κλήση κ καταταλλα είμαστε η χώρα της δημοκρατίας....πραγματικά λυπάμαι για όσα ζω κ για όσα με αφήνουν κ με αναγκάζουν να ζήσω οι προδότες κ οι ρουφιάνοι της χώρας που τους επιλέγουμε να μας κυβερνάνε....ΜΠΡΑΒο μας

Status
Not open for further replies.
Back