Μάκης
Banned
άντε ρε Κωστάκη να ναι έτσι και στο γάμο σου καγκέλι στις πλάτες θα σε χορεύω
άντε ρε Κωστάκη να ναι έτσι και στο γάμο σου καγκέλι στις πλάτες θα σε χορεύω
Το γνωρίζω φίλε μου, και καταλαβαίνω το παραπονό σου, άλλα το παραπάνω που έγραψα δεν το έγραψα για να συγκρίνω τους ψήφους των οικολόγων με αυτούς του ΚΕΚ, που δυστηχώς (αν και αντίθετος εξαρχής με τη δημιουργία του) πιστευω οτι πλέον δεν υφίσταται, άλλα για να υποστηρίξω την παραπάνω, στο ίδιο μυνημα, απάντηση στον belelli77 και να τονίσω την έλλεψη ομοψυχίας που έχουμε σαν κυν. οικογένεια, ο στόχος πιστευω δεν ήταν να πάρουμε παραπάνω ψήφους από τους οικολόγους , άλλα να δείχναμε την πραγματική μας δύναμη και οι 50.000 περίπου ψηφοι στις ευρωεκλογές, σε σχέση με τις 200.000 εκδιδόμενες άδειες είναι, για μένα, μικρό ποσοστό.Ρίξε μια ματιά στον πίνακα του υπουργείου εσωτερικών με τα αποτελέσματα των τελευταίων ευροεκλογών και θα δεις ότι οι κυνηγοί πήραν περισσότερους ψήφους από τους οικολόγους, παρόλα αυτά οι οικολόγοι νομοθετούν ενώ το ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ είναι οι απόλυτοι πουθενάδες.
http://ekloges-prev.singularlogic.eu/may2014/e/public/index.html#
Συνφωνω με το Διονυση, κάθε χρόνο ακούγονται διάφορες παραφιλολογιες τυπου: δεν ανοίγει το κυνήγι ,θα απαγορευτεί το ταδε, δεν ξέρω αν γίνεται σκοπιμα από κάποιους και τι έχουν να κερδισουν.Μολις κάτσει ο κουρνιαχτος και υπογραφει η ρυθμιστική χωρις εκπλήξεις , καλο θα ηταν να κουβεντιασουμε ενα σοβαρότατο θέμα το οποίο εχει να κανει με το κατά πόσον είναι αξιόπιστες και αντικειμενικές οι πηγές απο τις οποίες ενημερωνομαστε εμείς οι κυνηγοί.
Εγω γενικως ειμαι εξαιρετικα επιφυλακτικος και προσεκτικος σε καθε ειδησεογραφικό ιστότοπο , ποσο μάλλον οταν εκ του αποτελεσματος αποδεικνυεται οτι ολες αυτες οι αντιφατικες ειδησεις των τελευταιων ημερών ηταν τελείως ανακριβείς.
Τελος παντων , εχουμε ολο τον χρονο μπροστα μας να το κουβεντιασουμε και αυτο.....
Η διαδοχή της ηγεσίας είναι προαποφασισμενη: Σταθοπουλος.Μηπως ειναι καιρος, να αναλαβουν καποιοι νεοι με ορεξη ( υπαρχουν?) την ηγεσια? .xm.