Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε συ overlord γράφεις συνεχεια οτι δουλεύεις στον χωρο της υγειας, σαν επιχειρημα ορθότητας των λεγόμενων σου...συγγνωμη αλλα το επιχείρημα αυτο μου θυμίζει τον υδραυλικο απο την σειρα "Σοφια ορθη", με την ατακα "τοσα χρονια εδω μεσα, ε κατι ξερουμε και μεις απο ιατρικη"!
Επιπλέον θα ηθελα να σου υπενθυμίσω, οτι οι κλήσεις που κόβονται για την μετακινηση, υποχρεωτικα αναφερουν την ΚΥΑ που τις προβλεπει ή τον σχετικο νόμο...Συγγνωμη που αμφισβητώ τον εξειδικευμένο σε θεματα θηρας νομικο σου συμβουλο, αλλα η "δημοσια εξαγγελια" δεν αποτελει ουτε ΚΥΑ ουτε νομο....
Επισης ειλικρινα, το να θες να πειθαρχήσεις σε κανονες πριν καν διατυπωθούν επισήμως ειναι προσωπικο σου θεμα, και δεν μπορείς να χαρακτηριζεις κι απο πανω εμας που δεν πειθαρχουμε προκαταβολικα και εθελοντικα, σαν "αρνητες"...

Επί του παρόντος...ναι δεν είναι καλά!

Παρόλα αυτά....τα δεδομένα αλλάζουν! Τίποτα δεν επιτρέπει μακρόπνοο σχεδιασμό. Είμαι σίγουρος ότι θα ξανακυνηγίσουμε μέσα στην τρέχουσα σεζόν...όπως είμαι και σίγουρος ότι θα υπάρξει και 3ο lockdown ίσως και 4ο αφού ο κορονοιός έδειξε ότι δεν έχει εποχικότητα..δηλαδή δεν παρουσιάζει ύφεση τους ζεστούς μήνες. Ακόμα και ο ερχομός ενός εμβολίου θέλει τουλάχιστον 6 έως 8 μήνες για να επιδράσει στην ανοσία του πλυθυσμού.

Η εξαγγελία Πέτσα τουλάχιστον εύχομαι να έβαλε πλέον φρένο σε όλους αυτούς που διεκδικούν τα χρήματα τους πίσω. Είμαι πολύ περίεργος τι θα πουν τώρα....αφού το οικονομικό αντίκτυπο θα διευθετυθεί στην επόμενη σεζόν.
Στη πρώτη παράγραφο σύμφωνο απόλυτα...
στη δευτερη.... ως τότε πολλά θα ξεχαστούν...

Επί του παρόντος...ναι δεν είναι καλά!

Παρόλα αυτά....τα δεδομένα αλλάζουν! Τίποτα δεν επιτρέπει μακρόπνοο σχεδιασμό. Είμαι σίγουρος ότι θα ξανακυνηγίσουμε μέσα στην τρέχουσα σεζόν...όπως είμαι και σίγουρος ότι θα υπάρξει και 3ο lockdown ίσως και 4ο αφού ο κορονοιός έδειξε ότι δεν έχει εποχικότητα..δηλαδή δεν παρουσιάζει ύφεση τους ζεστούς μήνες. Ακόμα και ο ερχομός ενός εμβολίου θέλει τουλάχιστον 6 έως 8 μήνες για να επιδράσει στην ανοσία του πλυθυσμού.

Η εξαγγελία Πέτσα τουλάχιστον εύχομαι να έβαλε πλέον φρένο σε όλους αυτούς που διεκδικούν τα χρήματα τους πίσω. Είμαι πολύ περίεργος τι θα πουν τώρα....αφού το οικονομικό αντίκτυπο θα διευθετυθεί στην επόμενη σεζόν.
Ναι από 160 θα έχει 150 .

Από που προκύπτει ότι δεν νοιάζονται αυτοί, αλλά και άλλοι πολλοί σε όλη την Ευρώπη κ σε όλο τον κόσμο; Και το, ας ελπίσουμε να πάνε καλά τα πράγματα που γράφεις, συγνώμη, αλλά αναιρεί το προηγούμενο που λες. Που μπορούμε να ελπίζουμε, στην τύχη ή σε αυτούς ανά τον κόσμο που προσπαθούν να τελειώσουμε με αυτό το βάσανο.
Δεν έχω άποψη για άλλες χώρες! Το να κλείνεις επιχειρήσεις και να αφήνεις τα έξοδα να τρέχουν μου δείχνουν μια αδιαφορία προς το επιχειρείν. Το ας ελπίσουμε πάει για το κυνήγι(μήπως κυνηγήσουμε κανα δίμηνο) γιατί πιστεύω ότι και να ανοίξουν τον Δεκέμβριο θα κλείσουν ξανά αργότερα. Ελπίζω και στα δύο, ούτε βρίζω τους επιστήμονες για τους ανθρώπους που πέθαναν ούτε θα βγεί θεραπεία από μόνη της!!!

Συγγνωμη που αμφισβητώ τον εξειδικευμένο σε θεματα θηρας νομικο σου συμβουλο, αλλα η "δημοσια εξαγγελια" δεν αποτελει ουτε ΚΥΑ ουτε νομο....
Φιλε Στέφανε,

Εγώ ως μη ειδικός...σου αντιστρέφω λοιπόν το σενάριο της "Σοφίας ορθής" και σου λέω λοιπόν....ότι επειδή γνωρίζεις που πέφτει "η Ευελπίδων" κάτι ξέρεις από νομικά!

Μπορείς να αμφισβητείς ότι θες....δικαίωμα σου!

Με φιλική διάθεση,

"Και με covid"....
Όπου αυτό τι σημαίνει??

Μήπως σημαίνει ειδικές κλίνες??? μήπως ένας με ΧΑΠ αλλά "και" covid όπως λες πρέπει να νοσηλευτεί σε ειδικό χώρο και όχι στην απλη πνευμονολογική με κάποιον που απλά έχει μια λοίμωξη του αναπνευστικού? Μήπως ένας καρδιοπαθής αλλά "και" με covid δεν μπορεί να νοσηλευτεί στον ιδιο θάλαμο με κάποιον που μπήκε για την αντιμετώπιση μιας κολπικής μαρμαριγής??

Αν λοιπόν.....οι 2.056 είναι "και" με covid....το σύστημα δεν μπορεί να απορροφήσει ασθενείς που δεν έχουν ¨και¨covid!

Θα συμψηφιστεί λέει χαχαχα. Χωρίς πολλούς υπολογισμούς 170 ημέρες περίπου 170 ευρώ η άδεια Άρα 1 ευρω την ημέρα. Αν κάτσουμε 25 ημέρες. - 25 ευρω απ την επόμενη περίπου, χεστηκε η φοράδα στ' αλώνι χαχα
Πες μας ότι θες και αποζημειώση για ηθική βλάβη!!

Αν δεν είναι το κατ'αναλογία ποσό /χαμένων ημερών....ποιο ποσό θα πρέπει να μας επιστρέψουν? Αν η απαγόρευση κρατήσει όσο έχουν εξαγγείλει....το κατ αναλογία ποσό επιστροφής....είναι αυτό που έγραψες.

Αν δεν είναι το κατ'αναλογία ποσό /χαμένων ημερών....ποιο ποσό θα πρέπει να μας επιστρέψουν? Αν η απαγόρευση κρατήσει όσο έχουν εξαγγείλει....το κατ αναλογία ποσό επιστροφής....είναι αυτό που έγραψες.
Εγώ τίποτα δεν θέλω, να έκαναν αρση θα ήθελα μόνο, ας μη μου επιστρέψουν τίποτα... Ούτως ή άλλως ένα κυνήγι μου στην Πελασγία με διήμερη διανυκτέρευση κοστίζει πιο πολύ απ την γενική άδεια....

Είπε ο υπεύθυνος τύπου της κυβέρνησης στο hunterslife...

Με χιούμορ φυσικά και φιλικά!!!

Έτσι λοιπόν για άλλη μια φορά ο Έλληνας κυνηγός τα ρίχνει στον συνάδελφο του, στον υπουργό, στον πρόεδρο κσε, ...... στις συνέλευσεις που δεν πατα κάνει κτλ κτλ κτλ κτλ. Κύριοι το ζήτημα ξεκινά απο τους συλλόγους... Δεν μπορείς να φτιάξεις μια 10οροφη οικοδομή με θεμέλια μονοκατοικίας. Γιατί απλά όταν θα έρθουν οι τοπικές εκλογές η πλειοψηφία θα ψηφίσει με κριτήρια, γνωστός, φίλος, δεξιός, Πόντιος, βλάχος, τι κυνηγάει κτλ κτλ.
Το αποτέλεσμα είναι, μηδενική εκπροσώπηση απο άτομα που δεν μπορούν να εκφρασουν κ να στηρίξουν τίποτα που να αφορά το κυνήγι.. Και η σαπίλα προχωρά προς τα πάνω.... Και φτάνει τελικά στην ανώτατη ιεραρχία....... Δεν μας φταίει κάνεις συνάδελφοι.. Την επόμενη φορά να θυμόμαστε ότι το κυνήγι είναι κάτι πιο σημαντικό απο ένα χόμπι που δυστυχώς κάποιοι ακόμα αναφέρουν..
Ανοίγω μια παρένθεση για λίγους συλλόγους στην επικράτεια που είναι πραγματικά άξιοι, δυστυχώς όμως είναι μειοψηφία...

Φταίνε οι άλλοι.
Σκοποβολή, τοξοβολία, ιστιοπλοΐα, κωπηλασία, κανόε καγιάκ, σκι, ποδηλασία, γκολφ, ιππασία, ορειβασία/αναρρίχηση, κολύμπι και πολλά άλλα επιτρέπονται.
Εφ όσον τηρούνται οι προφυλάξεις και τα μέτρα, που η κυβέρνηση έχει επιβάλει, η καθολική απαγόρευση της ερασιτεχνικής αλιείας και της θήρας είναι παράλογη και το γνωρίζουμε όλοι.
Με πολύ συγκρατημένη εκτίμηση υπολογίζω τους ερασιτέχνες αλιείς (επιφανείας κ υποβρυχίους) μαζί με τους κυνηγούς σε περισσότερους από 300.000.
Εμείς, σφυρίζοντας αδιάφορα ζητάμε «από τους άλλους να κάνουν κάτι».
17300 έχουν υπογράψει την διαμαρτυρία.
Λείπουν (με πολύ συγκρατημένη εκτίμηση) 283.000
Εμείς είμαστε οι «άλλοι» και φοβάμαι ότι δεν είμαστε ικανοί ούτε την διαμαρτυρία μας να δηλώσουμε.
Με 17300 δεν ασχολείται κανείς.
https://bit.ly/3pdlri0

Καλα Πετσα και Χαρδαλια σου μιλαει ενας που σας ψηφιζει...εισαι τωρα καβαλα στο αλογο αλλα με αυτες τις ασυναρτησιες που κανετε σας βλεπω να φερνετε το ψευτη παλι πισω..απαγορευετσι το ψαροντουφεκο και επιτρεπεται το κολυμπι...γιατι μη κολλησω τα ψαρια? Απαγορευεται το κυνηγι το μοναχικο και εχετε ανοιχτα δημοτικα και νηπιαγωγεια...επιτρεπεται το επαγγελματικο ψαρεμα που μεσα στο σκαφος μπορει να εχει και 10 ατομα και απαγορευεται το μοναχικο ερασιτεχνικο...και αλλα λαθη...σας βλεπω οτι αρχισατε τις μαλακιες και ο κοσμος βλεπει και τιμωρει....σας τα λεει καποιος που σας πιστεψε οτι θα αλλαξετε τα πραγματα αλλα βαδιζετε σαν ηλιθιοι....καντε το αυτονοητο...οι κυνηγοι τιμωρουν γιατι πανω απο ολα εχουν το κυνηγι...δε μπορειτε να το καταλαβετε τωρα αλλα θα ερθει η ωρα και θα ειναι αργα.....ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΡΑ...

Last edited:
Καλησπέρα αλάνια ,

Όσο για το κυνήγι απο την στιγμή που η ερώτηση περιέχει την λέξη ΧΑΛΑΡΩΣΗ των μέτρων για τους κυνηγούς κατευθείαν τρώς άκυρο , γιατί απλά δεν ζητάμε χαλάρωση . Ζητάμε με όλα τα μέτρα υγιεινής που πρέπει να έχουμε αυτόν τον καιρό να ασκούμε το άθλημά μας . Αν ήταν διατυπωμένη η ερώτηση π.χ πώς βλέπεται το κυνήγι που από τον νόμο θεωρείτο άθλημα και παραλληλα οι άλλες αθλητικές δραστηριοτητες όπως κολύμπι, ορειβασία , ποδήλατο, τρέξιμο κ.α επιτρέπονται γιατί να μην εξερεθει και αυτό , ταχύτατα θα υπήρχε άλλη τοποθέτηση και ίσως δυσκολευόταν να δώσει την σωστή απάντηση . Ενώ τώρα είπε χαλάρωση δεν θα υπάρχει και δεν έχει καν κάποιο επιχείρημα γιατι να απαγορεύεται, με βάση αυτά που ζητάμε .

Απλά αυτό που πάει να γίνει είναι πέραν του κυνηγίου , σε λίγο καιρό δεν θα βγαίνουμε ούτε στο μπαλκόνι . Το μέλλον χωρίς να ξέρω κάτι φοβάμαι οτι θα είναι τρομακτικό και μιλάω για την καθημερινοτητα μας . Αν μας κλεινουν μεσα 2 φόρες τον χρόνο , τι τους εμποδίζει να μας κλείνουν και 4 φορές και 5 . Δυστυχώς αλλού κοιτάνε αυτοί και όχι αν το κυνήγι ή το ψάρεμα πρέπει να επιτρέπεται .

Φανταστείτε οτι 1 μυριο μηνύματα στάλθηκαν για άθλησή μετά τις 21:00 το βράδυ . Ε μην απορείτε γιατι θα απαγορεύεται η κυκλοφορία μετα τις 21:00 .Μετά θα σου πούνε η κορώνα κολλάει από τρία άτομα και πάνω , ε μην απορειτε αν δεν μπορείτε να βγαίνετε με τους φίλους σας για καφέ . Αυτό που θέλω να πω είναι οτι η καθημερηνοτητα θα αλλάξει , θα περιορίσουν την ζωή μας και εμείς από το ίντερνετ θα το παίζουμε αστυνομικοί , δικαστές , νομικοί , νταήδες και αινσταιν . Δυστυχώς έρχονται μύρια κακά απο κοινωνικής αλλά και οικονομικής άποψης .

Ας ελπίσω-ουμε οτι όλο αυτό θα τελειώσει γρήγορα, μα το είπανε μέχρι την άνοιξη τσουτσουρι μυρίζει πως θα περάσει γρήγορα. Μέτα την άνοιξη τι θα γίνει? όλα μελί γάλα? όχι

Status
Not open for further replies.
Back