gvp9000
Banned
Θα πάρω την κουρτίνα με το ολότελα.Και 15/12 καλά είναι Δημήτρη! Μακάρι έστω και τότε! Απ' το ολότελα... χίλιες φορές έστω και τότε!
Αστειεύομαι Νίκο...
Θα πάρω την κουρτίνα με το ολότελα.Και 15/12 καλά είναι Δημήτρη! Μακάρι έστω και τότε! Απ' το ολότελα... χίλιες φορές έστω και τότε!
Φίλε Overlord και τι να το κάνω; Θα νοιώσω καλύτερα με το δόλωμα και θα πέσω για ύπνο ήσυχος και όλα ωραία και καλά; Αυτό αποδεικνύει για ακόμη μία φορά για πόσο πρόβατα μας έχουν στο μυαλό τους. Ειλικρινά λυπάμαι, τίποτα άλλο.Αυτο ακριβως ειπε!. Οτι εντος των ημερων θα υπαρξει η σχετική ρύθμιση για επεκταση των αδειων για ενα ετος χωρις επιπλεον εξοδα.
Μετά την εξαγγελία Χαρδαλια Νικόλα μου εγώ τα πράγματα τα ερμηνεύω ως μαύρα και αραχνα για φέτος.Και 15/12 καλά είναι Δημήτρη! Μακάρι έστω και τότε! Απ' το ολότελα... χίλιες φορές έστω και τότε!
Αφου το ειπε ο ανθρωπος απο του χρονου κυνηγι . Τη αλλο να πει...δεν τον αφηνουν οι λημοξιολογοι ειναι καθετοιΜετά την εξαγγελία Χαρδαλια Νικόλα μου εγώ τα πράγματα τα ερμηνεύω ως μαύρα και αραχνα για φέτος.
Ειρηνη υμιν!!!!Άσε μας ρε overlord με την βόμβα του Χαρδαλια. Δεν κατάλαβες ότι δεν θα ξανακυνηγησουμε φετος?Ως του χρόνου ποιος ζει ποιος πεθαινει. Που πανηγυριζεις κιολας....
Μια χαρά τα είπες!!!! Αλλά σ αυτό να βάλουμε μυαλό εμείς που δεν συμμετέχουμε στις συνελεύσεις των ΚΣ!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!! Ντροπή και στον Αραμπατζή και στον άλλον τον κολαουζω τον Σταθόπουλο!!! Σφουγγοκωλαριοι και οι δύο!!!Και που είσαι tzak που έχεις επαφές με την ηγεσία και τον σκληρό αγώνα που έδωσε , πες τους για να κόβουν καμία πίτα την πρωτοχρονιά και τίποτα κορδέλες σε καμία εκθεση καλοί ειναι. Μου αρέσει που λέγατε με τον overlord οτι παμε να αποδομησουμε τις κυνηγετικές οργανώσεις. Να σου πω ένα νεο???? Κάτι που είναι ανύπαρκτο δεν μπορείς να το αποδομησεις. Πετάνε το κόκκαλο της επεκτασης αδειών και πρέπει εμείς τώρα να σαλταμε σαν τους κοπριτες γύρω του.
Συνελεύσεις , σπορές , ποτισματα μέχρι τωρα ναι. Από εδώ και πέρα ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ.Μια χαρά τα είπες!!!! Αλλά σ αυτό να βάλουμε μυαλό εμείς που δεν συμμετέχουμε στις συνελεύσεις των ΚΣ!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!
Βλέπω και στις εκλογές που συμμετέχει η μισή Ελλάδα πόσο καλά τα πάμε.Αλλά σ αυτό να βάλουμε μυαλό εμείς που δεν συμμετέχουμε στις συνελεύσεις των ΚΣ!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!
Που όλοι???? Που γίνεται αυτό???? Μεταξύ τους βάζουν υποψηφιότητα μεταξύ τους ψηφίζονται....και φυσικά φταίμε εμείς!!!!! Ας φάμε το ξυλάγκουρο τώρα......και με χοντρό αλάτι.....και τα λέμε από του χρόνου.....λέμε τώρα!!!Βλέπω και στις εκλογές που συμμετέχουμε όλοι πόσο καλά τα πάμε.
Μάλλον άλλο είναι το πρόβλημα...
Φιλικά ...
Για τις εθνικές βο(υ)λευτικές μιλάω ...Που όλοι???? Που γίνεται αυτό???? Μεταξύ τους βάζουν υποψηφιότητα μεταξύ τους ψηφίζονται....και φυσικά φταίμε εμείς!!!!! Ας φάμε το ξυλάγκουρο τώρα......και με χοντρό αλάτι.....και τα λέμε από του χρόνου.....λέμε τώρα!!!