Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλοχωνευτη να είναι συνάδελφοι.σχεδια για την έναρξη του χρόνου έχει κάνει κανείς?χαχαχαχα
Εναρξη;αχαχαχαχα σιγα μην κατσω μεαα στο λιοπιρι να βλεπω να περνανε μυγες..και το λεω εγω που απο τον φλεβαρη μετραω αναποδα τις μερες μεχρι να βγω..για σεξοτουρισμο με κατι αλανια 50αρηδες με βλεπω στην Κουβα..μας απαυτωσαν που μας απαυτωσαν φετος ας το ευχαριστηθω και γω

Καλησπέρα

Έχω κάποια ερωτήματα

Αν το Κυνήγι είναι άθλημα , και ισχύουν όλα αυτά που γράφουμε αυτές τις μέρες γιατί η ΚΣΕ δεν χρησιμοποιεί το Νομικό της Τμήμα ώστε να υποβάλλει , Μήνυση, Αγωγή ή να καταθέσει Ασφαλιστικά Μέτρα ( Νομικός δεν είμαι οπότε ζητώ εκ προοιμίου συγνώμη αν δεν έχω χρησιμοποιήσει σωστά του όρους) ή να θέσει σε Λειτουργία το κατάλληλο Νομικό εργαλείο ώστε να δικαιωθούμε άμεσα ?

Ακόμη και αν δεν έχει Νομικό Τμήμα γιατί δεν καλούνται οι Νομικοί που εκδίδουν Κυνηγετική Αδεια , αφενός να μας διαφωτίσουν και αφετέρου να συντονίσουν την ΚΣΕ και να γνωμοδοτήσουν τί πρέπει να κάνει αυτό το αντιπροσωπευτικό μας όργανο ?

Όταν οι Σύλλογοι ,οι Συνομοσπονδίες και άλλα παρόμοιου τύπου αντιπροσωπευτικά όργανα έχουν πρόβλημα, κάνουν τις κατάλληλες ενέργειες , μιλάνε με τα κατάλληλα πρόσωπα ,πιέζουν για να βρεθεί λύση. Γιατί δεν έχουμε ενημέρωση των πεπραγμένων μέχρι τώρα?

Ο εμπαιγμός με τα χρήματα των Αδειών από τους πολιτικούς καταδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι όλες τις κοινωνικές και Λοιπές ομάδες τις βλέπουν σαν ζήτουλες και με το παραμικρό αναφέρονται στα ψιχουλάκια που μπορούν να δώσουν για κλείσουν τα στόματα , χωρίς να αντιλαμβάνονται τι σημασία έχει το Κυνήγι για εμάς, το τρόπο που το ασκούμε, τις ΘΥΣΙΕΣ τους κόπους και τα συνολικά έξοδα που έχουμε κάνει σε όλη μας τη ζωή και συνεχίζουμε να κάνουμε . Το αν θα μας επιστρέψουν 20 ή 30 Ευρώ είναι 3 ή τέσσερα κουτιά φυσίγγια ή μια κοντινότερη έξοδος ώς προς τα καύσιμα.
Το Κυνήγι δεν είναι όπως τα αναδρομικά, και κάθε χρονιά είναι Μοναδική,
Έχετε σκεφτεί χωρίς να θέλω να γίνω μακάβριος , απλά πραγματιστής, ότι κάποιοι από εμάς μπορεί να μην είναι μαζί μας του χρόνου ή να μην μπορούν να κυνηγήσουν.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΣ Η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ?

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΣΥΤΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΩΝ ( ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΕΛΗ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, Η Ο ΚΑΘΕ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Η ΟΤΑΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΉ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ?
Και ελεγε η διαφημιση...Βαλτε λιγο χρωμα στην ζωη σας!!

Αφού δίνει επιδόματα σε όλους, παίρνει αεροπλάνα, φρεγατες,πυραυλους,και θα μας αφήσει να κυνηγησουμε τζάμπα του χρόνου,
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....το έλεγε και ο Γιωργάκης από παλιά αλλά δεν τον πιστευαμε... Ήθελα και να ξερά γιατί παραπονιομαστε;;;

Δεν έχεις άδικο σε όλα αυτά αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης όπως αποδείχθηκε.
Δεν καλείς σε εξέγερση και σε παρανομία (αλήθεια τι εικόνα δίνεις για αυτούς που εκπροσωπείς), δρας με διπλωματία μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και αν έχεις αποτέλεσμα το ανακοινώνεις.
Αν δεν έχεις, ανακοινώνεις τις ενέργειες που έκανες και όλοι κρίνουν.
Πέστα Χρυσόστομε που μας έφαγε η επαναστατικότητα και η τζάμπα μαγκιά αλλά χόρτασε ο σβέρκος μας φάπες

Καλησπέρα

Έχω κάποια ερωτήματα

Αν το Κυνήγι είναι άθλημα , και ισχύουν όλα αυτά που γράφουμε αυτές τις μέρες γιατί η ΚΣΕ δεν χρησιμοποιεί το Νομικό της Τμήμα ώστε να υποβάλλει , Μήνυση, Αγωγή ή να καταθέσει Ασφαλιστικά Μέτρα ( Νομικός δεν είμαι οπότε ζητώ εκ προοιμίου συγνώμη αν δεν έχω χρησιμοποιήσει σωστά του όρους) ή να θέσει σε Λειτουργία το κατάλληλο Νομικό εργαλείο ώστε να δικαιωθούμε άμεσα ?

Ακόμη και αν δεν έχει Νομικό Τμήμα γιατί δεν καλούνται οι Νομικοί που εκδίδουν Κυνηγετική Αδεια , αφενός να μας διαφωτίσουν και αφετέρου να συντονίσουν την ΚΣΕ και να γνωμοδοτήσουν τί πρέπει να κάνει αυτό το αντιπροσωπευτικό μας όργανο ?

Όταν οι Σύλλογοι ,οι Συνομοσπονδίες και άλλα παρόμοιου τύπου αντιπροσωπευτικά όργανα έχουν πρόβλημα, κάνουν τις κατάλληλες ενέργειες , μιλάνε με τα κατάλληλα πρόσωπα ,πιέζουν για να βρεθεί λύση. Γιατί δεν έχουμε ενημέρωση των πεπραγμένων μέχρι τώρα?

Ο εμπαιγμός με τα χρήματα των Αδειών από τους πολιτικούς καταδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι όλες τις κοινωνικές και Λοιπές ομάδες τις βλέπουν σαν ζήτουλες και με το παραμικρό αναφέρονται στα ψιχουλάκια που μπορούν να δώσουν για κλείσουν τα στόματα , χωρίς να αντιλαμβάνονται τι σημασία έχει το Κυνήγι για εμάς, το τρόπο που το ασκούμε, τις ΘΥΣΙΕΣ τους κόπους και τα συνολικά έξοδα που έχουμε κάνει σε όλη μας τη ζωή και συνεχίζουμε να κάνουμε . Το αν θα μας επιστρέψουν 20 ή 30 Ευρώ είναι 3 ή τέσσερα κουτιά φυσίγγια ή μια κοντινότερη έξοδος ώς προς τα καύσιμα.
Το Κυνήγι δεν είναι όπως τα αναδρομικά, και κάθε χρονιά είναι Μοναδική,
Έχετε σκεφτεί χωρίς να θέλω να γίνω μακάβριος , απλά πραγματιστής, ότι κάποιοι από εμάς μπορεί να μην είναι μαζί μας του χρόνου ή να μην μπορούν να κυνηγήσουν.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΣ Η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ?

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΣΥΤΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΩΝ ( ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΕΛΗ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, Η Ο ΚΑΘΕ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Η ΟΤΑΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΉ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ?
Οπως το απογευμα ειπε ο Χαρδαλιας απαγορευεται η μετακινηση για κυνηγι η ψαρεμα γτ δεν το επιτρεπουν οι λοιμωξιολογοι οποτε δεν μπορεις να κανεις μυνηση για απαγορευση θηρας αφου στην Υπουργικη Αποφαση του Σαββατου δεν απαγορευτηκε κανενα κυνηγι. Οι ερασιτεχνες ψαραδες δεν μπορουν να ψαρεψουν μπορουν οι επαγγελματιες εχουν αντισωματα αυτοι κατα του ιου και δεν εχουν ενσταση οι λοιμωξιολογοι

Οπως το απογευμα ειπε ο Χαρδαλιας απαγορευεται η μετακινηση για κυνηγι η ψαρεμα γτ δεν το επιτρεπουν οι λοιμωξιολογοι οποτε δεν μπορεις να κανεις μυνηση για απαγορευση θηρας αφου στην Υπουργικη Αποφαση του Σαββατου δεν απαγορευτηκε κανενα κυνηγι. Οι ερασιτεχνες ψαραδες δεν μπορουν να ψαρεψουν μπορουν οι επαγγελματιες εχουν αντισωματα αυτοι κατα του ιου και δεν εχουν ενσταση οι λοιμωξιολογοι
Ο κολυμβητής δεν μεταδίδει ούτε κολλάει. Ο ψαροτουφεκάς και κολλάει και μεταδίδει!!!!!! Φέρτε μου ένα αυγό να κουρεψω...

Ακόμα μάλλον οι αγαπημένοι μας εκπρόσωποι δεν το έχουν πάρει χαμπάρι...
Η εξαγγελία Χαρδαλιά που θα μας χαρίσει τα τέλη αδειών προς το κράτος, πολύ απλά και φυσικά θα μας οδηγήσει στο να μη βγάλουμε άδειες διαμέσου των "αναγνωρισμένων συλλόγων".
Και για ποιο λόγο άλλωστε όταν το γραφειοκρατικό κομμάτι της πληρωμής τέλους προς το δασαρχείο θα το έχουμε καλυμμένο....
Θα πάμε να βγάλουμε μια ομαδική ασφάλιση και γεια σας.
Α, και φροντίσετε να μας κόψετε και το τρυγόνι απ' τον Αύγουστο...... :)
Γι αυτό έστω και στο 90'+5 να κόψουν σβέρκο και παΐδια που λένε στο χωριό μου και να βγει αύριο η εξαίρεση.
Αλλιώς χαιρετιστε κύριοι στην ΞΕ τα εκατομμύρια των κυνηγών.

Η εξαγγελία Χαρδαλιά που θα μας χαρίσει τα τέλη αδειών προς το κράτος, πολύ απλά και φυσικά θα μας οδηγήσει στο να μη βγάλουμε άδειες διαμέσου των "αναγνωρισμένων συλλόγων".
Και για ποιο λόγο άλλωστε όταν το γραφειοκρατικό κομμάτι της πληρωμής τέλους προς το δασαρχείο θα το έχουμε καλυμμένο....
Γι αυτό έστω και στο 90'+5 να κόψουν σβέρκο και παΐδια που λένε στο χωριό μου και να βγει αύριο η εξαίρεση.
Και αν δεν τρεξετε τωρα εκει στην κσε του χρονου στην ουρα του ΟΑΕΔ.

Άστο το τρυγόνι doc! Αφού έγινε αναστολή στη Γαλλία ,εδώ τι θα γίνει?

Άστο το τρυγόνι doc! Αφού έγινε αναστολή στη Γαλλία ,εδώ τι θα γίνει?
Στη δυτική μεταναστευτική ροή τρώει στρες ο πληθυσμός τους και καλά έκαναν, όχι σε εμάς.
Αλλά έχεις δίκιο, το έχω πει κι εγώ ότι δίνω μια τριετία το πολύ να επιτρέπεται ακόμη.
Είναι που δεν πηγαίνουμε στις ΓΣ των συλλόγων ρε, γι αυτό

Αυτό ακριβώς λέω και εγω. Αν δεν πέσει λιλι απο τις τσεπουλες μας πως θα κινηθεί το συστημα??? Ίσως με κρατική επιχορήγηση, ,λέω εγώ τώρα!
Δημήτρη αν περιμένεις κρατική επιχορήγηση για το κυνήγι ειδικά την στιγμή που θα σκάνε οι επιπτώσεις των απαγορεύσεων σε ολόκληρη την κοινωνία είσαι κάτι παραπάνω από αισιόδοξος
Εμείς θα τα λουστουμε πάλι κατά 99% γιατί ξέρουν την τρέλα μας

Αυριο κατα τις 19.30 στο youtube στο καναλι της κυνηγεσιας θα μιλησει ο Προεδρος
αναλυοντας τα τελευταια γεγονοτα
Για να δουμε το πρωινο καρτερι στο Καραουλι εφερε αποτελεσμα
η δουλεψε και διωρο περπατητο .think.

1 εκκ sms χτες στις 9 για αθληση σε ολη την ελλαδα,στα σουπερ μαρκετ τις κακομοιρας,κ,τ,λ το κυνηγι που πας μονος στο βουνο ομως τους πειραζει,αντε μη πω τιποτα βαρυ και δεν περασει!
Αυτο με τα μνμτα αμα θελουμε το τρωμε μαλων θελουν να μας χωσουν πιο βαθεια

Δημήτρη αν περιμένεις κρατική επιχορήγηση για το κυνήγι ειδικά την στιγμή που θα σκάνε οι επιπτώσεις των απαγορεύσεων σε ολόκληρη την κοινωνία είσαι κάτι παραπάνω από αισιόδοξος
Εμείς θα τα λουστουμε πάλι κατά 99% γιατί ξέρουν την τρέλα μας
Μα αυτό ακριβώς λέω Γιώργο. Εκεί πατάνε , στην τρέλα μας που την πληρώνουμε αδρά.

Αυριο κατα τις 19.30 στο youtube στο καναλι της κυνηγεσιας θα μιλησει ο Προεδρος
αναλυοντας τα τελευταια γεγονοτα
Για να δουμε το πρωινο καρτερι στο Καραουλι εφερε αποτελεσμα
η δουλεψε και διωρο περπατητο .think.
Δεν είχε τιποτα. Καφέ , δυο τσιγάρα και έφυγε για να συνεχίσει τον ανένδοτο!!!

Status
Not open for further replies.
Back