Πάντως αν φύγει από πρόεδρος μπορεί να πάει να κάνει παρέα στον Μενιο Σακελλαροπουλο σαν διδυμακια θα είναι
Πάντως αν φύγει από πρόεδρος μπορεί να πάει να κάνει παρέα στον Μενιο Σακελλαροπουλο σαν διδυμακια θα είναι
εχω την ίδια απορία.Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για να καταλαβω.... Έχει βγει αυτό το "ηλεκτρονικό" ψήφισμα το οποίο απευθύνεται και στο κυνήγι και στην αλιεία !!! Με μια απλή συμπλήρωση ενός e-mail και ονοματεπώνυμο βάζεις μια "υπεύθυνη" υπογραφή..... Και η ερώτηση τωρα..... Όταν έφταναν οι "υπογραφες" αυτές σε ένα επιθυμητό ποσοστό τι θα γινόταν ??? Θα γίνονταν προώθηση τους σην κοινωνική προστασία ή σε κάποιο υπουργείο ??
Αφου δεν του κατασχεσαν και τα αρβυλα μαζι με τις καλτσες τυχερος ειναιΜου ειπαν σημερα στη δουλεια οτι το ΣΚ σταματησε περιπολικο ενα ιχ που πηγαινε για κυνηγι, 300 ευρω λεει προστιμο μηνυση και κατασχεσε τα οπλα...
Μπορουν δηλαδη εκτος απο προστιμο να κανουν και οσα εγραψα? Λιγο χλωμο το κοβω...
Οταν το εγραψα......καποιοι χλευασαν! Κατι για Σοφια Ορθη μου λεγανε....και αλλα τετοια!Μου ειπαν σημερα στη δουλεια οτι το ΣΚ σταματησε περιπολικο ενα ιχ που πηγαινε για κυνηγι, 300 ευρω λεει προστιμο μηνυση και κατασχεσε τα οπλα...
Μπορουν δηλαδη εκτος απο προστιμο να κανουν και οσα εγραψα? Λιγο χλωμο το κοβω...
Να μπλεξεις ναι συμφωνω αλλα σε τετοιο βαθμο μου φαινεται λιγο καπως, ασε που αυτος που μου το ειπε λεει συνεχεια παπατζες...Οταν το εγραψα......καποιοι χλευασαν! Κατι για Σοφια Ορθη μου λεγανε....και αλλα τετοια!
Ναι Αλεξ....ειναι πολυ πιθανο να μπλεξεις!
Άμα ρε Αλεξ δίναμε σημασία στην κάθε παπάτζα που ακούμε εδώ κι εκεί...Να μπλεξεις ναι συμφωνω αλλα σε τετοιο βαθμο μου φαινεται λιγο καπως, ασε που αυτος που μου το ειπε λεει συνεχεια παπατζες...
Ναι παιδια...περιμενετε εσεις τσαμπα αδεια του χρονου!.. περαστικά μας!Μολις ειπε ο Χαρδαλιας οτι"θα επεκταθουν οι αδειες κυνηγιου για αλλο ενα ετος". Πρεπει να ειναι πολυυυυυ μεγαλη η πιεση που δεχτηκε η κυβερνηση. και μπραβο μας απλους κυνηγους και συλλογους , ΚΣΕ κλπ
Ειναι λιγο αστοχο το αρθρο του κ. Κυπριδημου στην νεα τροπολογια απο θεμα ερμηνειας..ναι μεν τα καταστηματα γινοντε σαν θησαυροφυλακια απο τα μετρα ασφαλειας που τους βαζει αλλα πουθενα μα πουθενα δεν αναφερει οτι θα παρακολουθειται το καταστημα κανενος απο το τμημα της περιοχης..συναγερμος θα υπαρχει καμερα θα υπαρχει πορτες ασφαλειας θα υπαρχουν αλλα μεχρι εκει..οχι οτι θα μπορει ενα μεσο καταστημα να ανταπεξελθει σε ολα αυτα αλλα στην προκειμενη ας προνοησει η ΠΕΒΕΚΕ σ αυτο το ζητημα.