Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν είναι πραγματικά μάγκας ο πρόεδρος σήμερα να πει ότι οι γουρουναδες δεν πρόκειται να βοηθήσουν αυτούς που μας εμπαίζουν απροκάλυπτα. Και αν έχουν κακαλα οι ακρίτες γουρουναδες να πουν στον Βορίδη έλα κυνήγησε τα γρουνια εσύ με τον Άδωνη υπουργαρες και οι δυο. Κοίτα ρε φιλε να γλιτωσουμε απο Μπιρμπιλω και Τσιρωνη και το βρήκαμε από και καλά πολιτικους...συμμαχους.
Προσγειώση μάγκες μήπως νομίζετε ότι στους εν λόγω πολιτικούς η γενικότερα, τους νοιάζει για την πανωλη η για το κυνήγι
, πείραξε τους την τσέπη την υστεροφημία τους και την χρήση εξουσίας και τότε θα σου δώσουν σημασία

Αν είναι πραγματικά μάγκας ο πρόεδρος σήμερα να πει ότι οι γουρουναδες δεν πρόκειται να βοηθήσουν αυτούς που μας εμπαίζουν απροκάλυπτα. Και αν έχουν κακαλα οι ακρίτες γουρουναδες να πουν στον Βορίδη έλα κυνήγησε τα γρουνια εσύ με τον Άδωνη υπουργαρες και οι δυο. Κοίτα ρε φιλε να γλιτωσουμε απο Μπιρμπιλω και Τσιρωνη και το βρήκαμε από και καλά πολιτικους...συμμαχους.
Κανενα δεν έχουμε συμμαχο Μπιλ!είναι τεράστιο το αντικυνηγετικο μένος, βάζουμε και εμείς αυτογκολ λόγω επιπέδου και τους κάνουμε την ζωή ακόμα πιο ευκολη!

Νομίζω μετά την τοποθέτηση του Βορίδη γίνεται αντιληπτό σε όλους ότι μιλάμε για την πιο αστεία κυβέρνηση κ δείχνει τη σύγχυση που επικρατεί στις τάξεις της κυβέρνησης καθώς υπάρχει τεράστια αδυναμία στην αντιμετώπιση σοβαρών καταστάσεων....

Διαφωνώ κάθετα απόψεις μέτρα κ αποφάσεις που εν έχουν καμία σχετικότητα κ αλληλουχία μεταξύ τους δν δείχνουν κτ καλοδουλεμένο κ ακέραιο το αντίθετο μάλιστα...κ στην τελική αυτή η ασυνέπεια είναι ο βασικός λόγος που έχει διχαστεί η κοινωνία στο κομμάτι του covid γτ όπως είπε κ ο ίδιος ο Βορίδης αν το πάρεις ένα προς ένα θα βρεις πολλές Φάβες κ για αυτό όλα τα μέτρα συνεχίζουν να επανεξετάζονται..ο καθένας βέβαια έχει την γνώμη του.. οπότε περί ορεξεως κωλοκυθοπιτα

Διαφωνώ κάθετα απόψεις μέτρα κ αποφάσεις που εν έχουν καμία σχετικότητα κ αλληλουχία μεταξύ τους δν δείχνουν κτ καλοδουλεμένο κ ακέραιο το αντίθετο μάλιστα...κ στην τελική αυτή η ασυνέπεια είναι ο βασικός λόγος που έχει διχαστεί η κοινωνία στο κομμάτι του covid γτ όπως είπε κ ο ίδιος ο Βορίδης αν το πάρεις ένα προς ένα θα βρεις πολλές Φάβες κ για αυτό όλα τα μέτρα συνεχίζουν να επανεξετάζονται..ο καθένας βέβαια έχει την γνώμη του.. οπότε περί ορεξεως κωλοκυθοπιτα
Ειπα καλοντυμενη και οχι καλοδουλεμενη.
Οι πιπες δεν χρειζονται αλληλουχια,αρκει να ειναι στην σειρα αδιακοπα.
*Η κωλοκυθοπιτα τρωγεται.Η κολοκυθοπιτα με τιποτα!!

Ο... "hard" Χαρδαλιάς (ή Σκορδαλιάς, όπως σας αρέσει πείτε τον)...!
Ο Πέτσας με το... "πετσάκι" του...!
Ο Βορίδης με το... "τσεκούρι" του...!
Ο Άδωνις με τα... "σπαστικά" του...!
DREAM TEAM...!!!
Α! Ξέχασα και τον "δικό" μας με... τη γυαλιστερή του τη φαλάκρα...!

Ο... "hard" Χαρδαλιάς (ή Σκορδαλιάς, όπως σας αρέσει πείτε τον)...!
Ο Πέτσας με το... "πετσάκι" του...!
Ο Βορίδης με το... "τσεκούρι" του...!
Ο Άδωνις με τα... "σπαστικά" του...!
DREAM TEAM...!!!
Α! Ξέχασα και τον "δικό" μας με... τη γυαλιστερή του τη φαλάκρα...!
Ξεχασες τον Τσιοδρα..Τον μπακαλιαρο.
Φοβερο διδυμο με τον πρωτο.
Μπακαλιαρος-Σκορδαλιας.

Τώρα που το σκέφτομαι λες να έχει πέσει πανώλη και στα γρν που σουλατσαρουν στην Οινόη -Παλαιοκουνδουρα και στο Καραούλι γι'αυτό και υπήρχε η επιθυμία για εξόρμηση προς τα εκεί .think.
Μα πόσο μπροστά είναι ο άνθρωπος βουλομενο γράμμα διαβάζει :eek:

Ή όλους ή κανέναν...Τι διαχωρισμός είναι αυτός να κυνηγάνε οι γουρουνάδες στα σύνορα?Τώρα που φοβούνται για την πανώλη στο κυνήγι δεν μεταδίδεται τελικά ο ιός εε και ειδικά στις γουρουνοπαρέες που απαρτίζονται από ένα σωρό άτομα?Ξεφτιλισμένοι κωλοτούμπες!
Σωστοοοοςςςς φίλε έτσι είναι τώρα πάει ο ιός ήρθε η πανώλη...Κοροϊδία στου φουλ

Μπακαλιαρος-Σκορδαλιας.
Ο μπακαλιάρος έχει κάνει αρκετά στην ζωή του μέχρι τώρα έχει και μια ταπεινότητα στον λόγο του τρώγεται πιο ευχάριστα
Τον σκορδαλιά τι να κάνουμε που μας βγήκε με πολύ σκόρδο και δεν τρώγεται με τίποτα όλο ύφος και μαγκιά

Απόψε το βραδάκι στις 19:30 όλοι μας συντονισμένοι στο youtubοκάναλο "kynigesia", στην εκπομπή "πρωινές ιχνηλασίες"!
Φημολογείται (μακάρι να μην είναι ψέμα) πως θα δώσει το παρόν η "προεδράρα" μας, ο ("φωνακλάς") Γιώργαρος Αραμπατζής!!!
Ζήτω η προεδράρα μας!!! Ζήτωωωωω!!!
Παίρνω αφορμή απ το ποστ σου νικολαε να πω τη γνώμη μου.αυτη την κρίσιμη ώρα και διαβάζοντας αφού έχω άδεια για να πηγαίνω υποτίθεται στις τσίχλες χαχαχαχα σχεδόν όλα που γράφονται στο fb κι εδώ μέσα διαπιστώνω με λύπη ότι δεν είμαστε ενωμένοι.διαβαζω για κσε διαβάζω για παράπονα από συλλόγους διαβάζω κατηγορίες γενικώς.αληθεια πιστεύετε ότι είναι η ώρα να χτυπάμε τώρα την κσε και ότι άλλο δεν μας αρέσει?πιστεύετε ότι τώρα είναι η ώρα κάποιοι να διεκδικούν εμμέσως καρέκλες?ναι υπάρχουν στραβά και στη κσε και στους συλλόγους αλλά η κσε δεν είναι οι σύλλογοι?οι σύλλογοι δεν είμαστε εμείς?μήπως τελικά εμείς δεν είμαστε η κσε?συνάδελφοι τώρα στη κρίσιμη ώρα καλό είναι να τ αφήσουμε όλα αυτά στην άκρη να δούμε αν ξημερώσει μια καλύτερη μέρα κι όταν η καταιγίδα κωπασει ας κάνουμε απολογισμο κριτική και αυτοκριτική

Μπακαλιαρος-Σκορδαλιας.
Όντως!
Ειλικρινά Άλεξ, "τρελαίνομαι" για μπακαλιάρο - σκορδαλιά...!!! Και ειδικά παστόν μπακαλιάρο, να κρατάει αρκετή αρμύρα, και η σκορδαλιά αυθεντική, σπιτική, πολύ δυνατή στο σκόρδιον...!!! Έχω καιρό να φάω βρε γαμώτη μου... Μου άνοιξες την όρεξη! Θα βάλω τη μαμά μου να μου κάνει μία καλή σκορδάρα...!!! Την τρώω και σκέτη με ψωμάκι, δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Last edited:
Παίρνω αφορμή απ το ποστ σου νικολαε να πω τη γνώμη μου.αυτη την κρίσιμη ώρα και διαβάζοντας αφού έχω άδεια για να πηγαίνω υποτίθεται στις τσίχλες χαχαχαχα σχεδόν όλα που γράφονται στο fb κι εδώ μέσα διαπιστώνω με λύπη ότι δεν είμαστε ενωμένοι.διαβαζω για κσε διαβάζω για παράπονα από συλλόγους διαβάζω κατηγορίες γενικώς.αληθεια πιστεύετε ότι είναι η ώρα να χτυπάμε τώρα την κσε και ότι άλλο δεν μας αρέσει?πιστεύετε ότι τώρα είναι η ώρα κάποιοι να διεκδικούν εμμέσως καρέκλες?ναι υπάρχουν στραβά και στη κσε και στους συλλόγους αλλά η κσε δεν είναι οι σύλλογοι?οι σύλλογοι δεν είμαστε εμείς?μήπως τελικά εμείς δεν είμαστε η κσε?συνάδελφοι τώρα στη κρίσιμη ώρα καλό είναι να τ αφήσουμε όλα αυτά στην άκρη να δούμε αν ξημερώσει μια καλύτερη μέρα κι όταν η καταιγίδα κωπασει ας κάνουμε απολογισμο κριτική και αυτοκριτική
Συμφωνώ Ευρυπίδη, εγώ απλώς χιούμορ κάνω για ν' απαλύνουμε τον πόνο μας και να ξεχαστούμε...!

Ο μπακαλιάρος έχει κάνει αρκετά στην ζωή του μέχρι τώρα έχει και μια ταπεινότητα στον λόγο του τρώγεται πιο ευχάριστα
Τον σκορδαλιά τι να κάνουμε που μας βγήκε με πολύ σκόρδο και δεν τρώγεται με τίποτα όλο ύφος και μαγκιά
Ο Μπακαλιαρος να σου θυμισω οτι εχει κανει πολλα οντως...Ειναι αυτος που μαζι με τον Αβραμοπουλο
ειχαν παραγγειλει εμβολια για την ΕλλαδαΧ5 φορες.Ο αλλος ειναι ο γνωστος καρπαζοεισπρακτορας
που μικρος τον επαιζε με ταινιες του Τζακ Νορις.Ηρθε λοιπον η ζωη ετσι που ζει τον μυθο του.
Ολο μαγκια κλανια και εξατμιση ειναι.Οι γυναικες τον βγαλανε και μπρουταλ τον χαλβα.Γιαυτο
λεω οτι για ολα φταινε οι γκομενες,θα μας καταστρεψουν οι ρουφιανες στο τελος!!

Toν... "γοητευτικό" για πλήθος γυναικών, Xαρδαλιά, σατύρισε με ξεκαρδιστικό τρόπο ο ανεπανάληπτος Μάρκος Σεφερλής το περασμένο καλοκαίρι στο θέατρο Δελφινάριο στην επιθεώρηση "Dettolμη και Γοητεία"...!!! www.youtube.com/watch?v=XNl2Phjsb64

Status
Not open for further replies.
Back