Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάντως παίδες, εγώ προσωπικά θέλω να παραμένω συγκρατημένα αισιόδοξος, διότι όσο εξελίσσεται η καραντίνα και πειθαρχούμε απόλυτα στα μέτρα, τα κρούσματα όλο και θα μειώνονται μέχρι που θα φτάσουν στο σημείο να μας επιτρέψουνε να βγαίνουμε για καμιά ντουφεκιά, έστω και με κάποιους μικρούς περιορισμούς... Αυτό χρονικά είναι πιθανό να συμβεί το Γεναροφλέβαρο ή, στην καλύτερη, και από τον Δεκέμβρη ακόμα-ακόμα... Θα εξαρτηθεί φυσικά από τα κρούσματα και ό,τι αυτά συνεπάγονται για το ΕΣΥ και την κοινωνία γενικότερα...
Οπότε μην βιάζεστε μερικοί να προδιαγράφετε το οριστικό τέλος για την εφετινή σεζόν...! Υπομονή, αισιοδοξία και... "βλέποντας και κάμνοντας"...

τι εγινε ,κυνηγι μονο αγριογουρουνου και μονο παραμεθωριο?τι αλλο θα ακουσουμε!
Θα επιτραπεί το κυνήγι που έφεραν σαν παράδειγμα για τον συντονισμό που πρέπει να αποφευχθεί
Πρέπει να είναι παλιοί ρειβαδες στα υπουργεία και βλέπουν κύκλους ακόμα o_O

Πάντως παίδες, εγώ προσωπικά θέλω να παραμένω συγκρατημένα αισιόδοξος, διότι όσο εξελίσσεται η καραντίνα και πειθαρχούμε απόλυτα στα μέτρα, τα κρούσματα όλο και θα μειώνονται μέχρι που θα φτάσουν στο σημείο να μας επιτρέψουνε να βγαίνουμε για καμιά ντουφεκιά, έστω και με κάποιους μικρούς περιορισμούς... Αυτό χρονικά είναι πιθανό να συμβεί το Γεναροφλέβαρο ή, στην καλύτερη, και από τον Δεκέμβρη ακόμα-ακόμα... Θα εξαρτηθεί φυσικά από τα κρούσματα και ό,τι αυτά συνεπάγονται για το ΕΣΥ και την κοινωνία γενικότερα...
Οπότε μην βιάζεστε μερικοί να προδιαγράφετε το οριστικό τέλος για την εφετινή σεζόν...! Υπομονή, αισιοδοξία και... "βλέποντας και κάμνοντας"...
Καλά τα λές Νικόλα αλλά πήγαινε πες το στους περδικαδες η στους λαγαδες αυτό που θα χάσουν την χρονιά τζάμπα

Καλησπέρα και πάλι.

2 διευκρινήσεις...

1ον...σε ότι αφορά την χθεσινή εξαγγελία Χαρδαλιά. Η ρύθμιση που θα τροποποιεί τις άδειες θήρας θα αφορά μονάχα την εισφορά υπέρ δημοσίου. Οι εισφορές προς τους συλλόγους, ομοσπονδίες και ΚΣΕ καθώς και η ασφάλιση θα καταβληθούν κανονικά.

2ον...σε ότι αφορά την σημερινή εξαγγελία Βορίδη. Η άρση απαγόρευσης κυνηγίου ενδέχεται να αφορά τα συνεργεία δίωξης χοίρων και μόνο.

Συνεχίστε...

Νικο σεβομαι απολυτα τον τροπο αυτο με τον οποιον τοποθετεισαι στα ανωτέρω....
Δυστυχώς ομως ειμαι θερμοκεφαλος (εστω δλδ να δεχτω τον χαρακτηρισμο), και δεν μπορω να αρκεστω στην "λιγοτερο αδικια"....

Καλησπέρα και πάλι.

2 διευκρινήσεις...

1ον...σε ότι αφορά την χθεσινή εξαγγελία Χαρδαλιά. Η ρύθμιση που θα τροποποιεί τις άδειες θήρας θα αφορά μονάχα την εισφορά υπέρ δημοσίου. Οι εισφορές προς τους συλλόγους, ομοσπονδίες και ΚΣΕ καθώς και η ασφάλιση θα καταβληθούν κανονικά.

2ον...σε ότι αφορά την σημερινή εξαγγελία Βορίδη. Η άρση απαγόρευσης κυνηγίου ενδέχεται να αφορά τα συνεργεία δίωξης χοίρων και μόνο.

Συνεχίστε...

Τα λεγαμε?

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

"Κανείς εδώ δεν τραγουδά...κανένας δεν χορεύει...ακούμε όλοι Χαρδαλιά και ολους μας ξενερώνει"

Έχει αρχίσει να είναι δύσκολο για κάποιον να παρακολουθήσει τα δρώμενα στο κυνήγι. Ξεκινήσαμε από το φέρτε πίσω τα λεφτά....στο εγώ θα πάω για κυνήγι....γιατί δεν έχω δει ΦΕΚ που να μου το απαγορεύει. Αφού φάγαμε τις σφαλιάρες μας.....το γυρίσαμε στο....."όλοι άδειες από παρασυλλογους"......αφού και εκεί είδαμε ότι αυτό θα μας σκοτώσει μια ώρα γρηγορότερα.....αποφασίσαμε να βροντοφωνάξουμε ότι το κυνήγι είναι ένα μοναχικό άθλημα!

Και ξαφνικά.....όλα αυτά που ανεβάζαμε στο διαδίκτυο...μας γύρισαν μπούμερανγκ!

Λίγο πολύ....έχουμε αρχίσει να μοιάζουμε με τα σκυλάκια μας που από την άννοια τους κυνηγούν την ίδια την ουρά τους!

Θέλω να γράψω τόσα πολλά....αλλά δεν έχω καμία διάθεση να το κάνω.

Παραμένω αισίόδοξος...και πιστεύω ότι θα ξανακυνηγίσουμε μέχρι να κλείσει η σεζόν....το πόσο όμως δεν το ξέρω αφού η λογική της καραντίνας "αρκοντεόν" φαίνεται να έχει κλειδώσει στα πλάνα της κυβέρνησης μέχρι την ερχόμενη άνοιξη.

Σίγουρα όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο...εκτός από τον θάνατο! Ο κορονοιός ακόμα χτυπά το νταούλι...και εμείς χορεύουμε! Μόλις του πάρουμε την βίτσα από χέρι τότε τα ξαναλέμε!

Αποσύρομαι στην γωνία μου....και παρακολουθώ!

Καλή δύναμη σε όλους!
Μην αποσυρεσαι , γραψε εσυ γιατι ειμαστε πολλοι που τα βλεπουμε αλλα δεν πολυγραφουμε . Που να πεις τι και σε ποιον και σε ποιο ηλ.χωρο;

Ή όλους ή κανέναν...Τι διαχωρισμός είναι αυτός να κυνηγάνε οι γουρουνάδες στα σύνορα?Τώρα που φοβούνται για την πανώλη στο κυνήγι δεν μεταδίδεται τελικά ο ιός εε και ειδικά στις γουρουνοπαρέες που απαρτίζονται από ένα σωρό άτομα?Ξεφτιλισμένοι κωλοτούμπες!

Κάποιοι που ασχολείστε περισσότερο με τα συνδικαλιστικά και τα κοινά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να πιέσουμε περισσότερο;
Με κάποια διαμαρτυρία έστω;
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το δεχτώ και με έχει επηρεάσει πολύ..
Στο πρώτο lockdown δεν με πείραξε τόσο.επερνα το σκυλάκι και το γιό μου,την φωτογραφική καί πήγαινα βόλτα για κανένα μπεκατσινι..
Τώρα όμως δεν μπορώ να κάνω υπομονή.οσο περνάνε όι μέρες γίνεται Πιο έντονο αυτό το συναίσθημα.
Σχεδόν δν μας πήραξε τότε γιατί απλά δν ήταν κυνηγετική περίοδος.
Όπότε δν χάσαμε κ κάτι πλιν τα εκπεδευτικά για τα κουτάβια μας.
Τώρα όμως σε ροή κυν.περιόδου όλους μας ενοχλεί φυσικά.

Δεν έχουν καμία δουλειά οι γουρουναδες να βοηθήσουν μια κυβερνηση που μας αγνοεί επιδεικτικά!Ή όλοι ή κανένας! Επίσης καλο θα ήταν σε κανα δυο χρόνια να μην ξεχάσουμε τις συμπεριφορές τους απέναντι μας!
Αν είναι πραγματικά μάγκας ο πρόεδρος σήμερα να πει ότι οι γουρουναδες δεν πρόκειται να βοηθήσουν αυτούς που μας εμπαίζουν απροκάλυπτα. Και αν έχουν κακαλα οι ακρίτες γουρουναδες να πουν στον Βορίδη έλα κυνήγησε τα γρουνια εσύ με τον Άδωνη υπουργαρες και οι δυο. Κοίτα ρε φιλε να γλιτωσουμε απο Μπιρμπιλω και Τσιρωνη και το βρήκαμε από και καλά πολιτικους...συμμαχους.

Status
Not open for further replies.
Back