Αμεση συναντηση της ηγεσιας της Κ.Σ.Ε. με την επιτροπη των λοιμοξιολογων.
Και αυτό που είπε ο Πέτσας για του χρόνου..θα γίνειΟ ιός αυτός είναι έναντιον των κυνηγών μόνο..... οποίος κατάλαβε κατάλαβε
Καλά τα λες αλλά πρέπει να θέλουν και οι δύο πλευρές να συναντηθούν..να έχουν καλή διάθεση..και η καλή διάθεση αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο από την δικιά μας πλευράΑμεση συναντηση της ηγεσιας της Κ.Σ.Ε. με την επιτροπη των λοιμοξιολογων.
Φίλε Σταύρο,τα λόγια σου σοφά. Αλλά εγώ συνεχίζω να είμαι αντίθετος με την δημοσίευση φωτογραφιών με πτώματα στα sites καιfb. Γιατί θα πρέπει να δημιουργούμε μόνοι μας προβλήματα ; Αφού όλοι οι ΑΝΤΙ μας περιμένουν στην γωνίαΠαιδια τα λαθος ξεκιναει απο την εικονα που εχουν οι αλλοι για το κυνηγι , είναι αυτο που δεν καταφεραμε τοσα χρονια να περασουμε στην κοινωνια τι ειναι το κυνηγι
Δείτε την απάντηση του Γωγου από την επιτροπή λειμωξειολογιας στον χασαποπουλο τωρα το πρωι
Δεν γνωρίζουν τι ειναι το κυνηγι , νομιζουν οτι ειναι μεγαλες παρέες που τρωνε και πινουν και εκει πρεπει να εστιάσει η ΚΣΕ στην επιτροπή αυτη , αυτοι πρέπει να καταλαβουν τι ειναι το κυνηγι , ενα μοναχικο αθλημα
Εννοείται ποιος λέει το αντίθετοΦίλε Σταύρο,τα λόγια σου σοφά. Αλλά εγώ συνεχίζω να είμαι αντίθετος με την δημοσίευση φωτογραφιών με πτώματα στα sites καιfb. Γιατί θα πρέπει να δημιουργούμε μόνοι μας προβλήματα ; Αφού όλοι οι ΑΝΤΙ μας περιμένουν στην γωνία
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε Σταύρο είναι να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα του χώρου μαςΠαιδια τα λαθος ξεκιναει απο την εικονα που εχουν οι αλλοι για το κυνηγι , είναι αυτο που δεν καταφεραμε τοσα χρονια να περασουμε στην κοινωνια τι ειναι το κυνηγι
Δείτε την απάντηση του Γωγου από την επιτροπή λειμωξειολογιας στον χασαποπουλο τωρα το πρωι
Δεν γνωρίζουν τι ειναι το κυνηγι , νομιζουν οτι ειναι μεγαλες παρέες που τρωνε και πινουν και εκει πρεπει να εστιάσει η ΚΣΕ στην επιτροπή αυτη , αυτοι πρέπει να καταλαβουν τι ειναι το κυνηγι , ενα μοναχικο αθλημα
Αυτό ακριβώς εννοώ Σταύρο. Είχα εκφράσει την άποψη μου και παλαιότερα.Εννοείται ποιος λέει το αντίθετο
Αυτες οι φωτογραφίες εχουν κανει την μεγαλύτερη ζημια στην κυνηγετική οικογένεια γιατι μονο μεσα απο αυτες τις φωτογραφίες αντιλαμβανονται το κυνηγι ολοι οι υπόλοιποι, θα έρθει καποιος φυσιολατρης που πραγματικα αγαπάει την φυση μαζι μου οταν παω για κυνηγι μπεκατσας και δεν θα μαγευτει απο τις εικονες που θα δει , μονο ετσι βιώνεις τη φυση και μετα αυτος θα ειναι εναντια σε αυτο που κανω εγω ;
Για αυτά λοιπόν τα άτομα το κυνήγι και η επαφή με τη φύση και το θήραμα είναι " η βαλβίδα στη χύτρα ".
Όταν η "πίεση" φτάνει στο κόκκινο , ανοίγει η βαλβίδα και σώζεται το "σκεύος".
Φοβάμαι ότι όταν η "βαλβίδα" δεν ανοίξει , το "σκεύος" θα εκραγεί , και οι συνέπειες δεν θα έχουν λογική.............. δυστυχώς.
Τουλάχιστον με εμένα έτσι έχει αρχίσει να συμβαίνει...................
σε άλλη περίπτωση θα γέλαγα , τώρα όμως ρε συ Άρη δεν έχω καμμιά διάθεση για γέλια...........
Μολις ειπε στο σκάι για αρση κυνηγιου για αγριοχοιρους στους παραμεθοριους νομους λογω αφρικανικης πανωλης.....αυτος δεν ελεγε οτι το κυνηγι δεν θα απαγορευτει λογω covid?....ο κωλοτουμπας...