Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό με τον αγριόχοιρο είναι δικαιολογία ώστε να μπορούν να βγαίνουν για κυνήγι;και να μας κλείσουν τα μάτια;
Η μήπως έχουν ανάγκη και φοβούνται για την πανώλη;αν είναι τό δεύτερο τότε πέφτουν στην ανάγκη μας.αλλα θα πρέπει να βάλουν τούς οικολόγους τώρα να κάνουν διαχείριση..
μεχρι τώρα η πανωλη δεν εχει επηρεάσει τις μοναδες και η τροφοδοσια ειναι κανονική. Αμα γινει αυτο, οπως στην Βουλγαρια, τοτε θα δουμε ανοδο τιμων και το τιμιο σουβλακι να εκτοξευεται, και να συμπαρασείρει και αλλα μαζι του.
Τελικα θα βαλω και κανα μονοβολο στην ζωνη την επόμενη φορά. Τωρα που δεν τα κυνηγανε θα ερθουν στην πόρτα μου!!!

Κανονικά τώρα που ζητάνε την συνδρομή των κυνηγών για τον αγριόχοιρο,πρέπει να μην βγει κανένας.Να φτάσουνε τα γουρούνια μέχρι το Σύνταγμα.Να πάνε οι ΜΚΟ να τα φιλοξενήσουν και οι βιγκαν να τα ταισουν.Ισως μόνο έτσι καταλάβουν ότι το κυνήγι είναι διαχείριση και όχι συνήθεια.

Κανονικά τώρα που ζητάνε την συνδρομή των κυνηγών για τον αγριόχοιρο,πρέπει να μην βγει κανένας.Να φτάσουνε τα γουρούνια μέχρι το Σύνταγμα.Να πάνε οι ΜΚΟ να τα φιλοξενήσουν και οι βιγκαν να τα ταισουν.Ισως μόνο έτσι καταλάβουν ότι το κυνήγι είναι διαχείριση και όχι συνήθεια.
Να πάει και ο σκληρός Nick μαζι τους να προγκαει τα καπρια!!! Η όλοι η κανείς. Να πανε να κουρευτουν με τα ήξεις αφήξεις.

Ακου Δημητρη να δεις παιδι μου, το οτι κυνηγαμε το οφειλουμε στις οργανωσεις, σε κανεναν αλλο. Το οτι δε σταματησε το κυνηγι που δεχεται τα πυρα εδω και 20 και πλεον χρονια, απο "οικολογους", "ζωοφιλους", "περιβαντολλογους", καθε λογης ΜΚΟ, μοδατους "επιφανεις" αρχοντες κλπ,κλπ,κλπ, οφειλεται και μονον στις οργανωσεις μας και σε κανεναν αλλο.
Να παραδεχθω οτι θα συμβουν και καποιες φορες καποια λαθη. Θα συμβουν.
Δε δεχομαι ομως να ριχνουν τα αναθεματα σε ανθρωπους που ειλικρινα τρεχουν και αγωνιζονται για αυτην τη ρημαδα δραστηριοτητα της οποιας εχουμε το μικροβιο ολοι μας.
Ευκολο για τον καθενα εξω απ το χορο να κανει κριτικη. Δεκτη η καλοπροαιρετη, η οποια εποικοδομητικη, η επισημανση των λαθων, η οποια προταση.
Οι οργανωσεις εκαναν αυτο το οικοδομημα, με τους επιστημονικους συνεργατες, τις μελετες, τη θηροφυλακη, τις παρεμβασεις οπου χρειαζοταν.
Οι οργανωσεις διατηρουν το κυνηγετικο οικοδομημα για να μπορουν οι κυνηγοι να νιωθουν και να ζουν ακομα το "ελευθερο κυνηγι".
Αν διαλυθουν αυτες.....
tzak θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου με τα 38 χρόνια αδείας στην πλάτη, Αν πραγματικά θεωρούμε επιτυχία "
το οτι κυνηγαμε το οφειλουμε στις οργανωσεις, σε κανεναν αλλο. Το οτι δε σταματησε το κυνηγι που δεχεται τα πυρα εδω και 20 και πλεον χρονια, απο "οικολογους", "ζωοφιλους", "περιβαντολλογους", καθε λογης ΜΚΟ, μοδατους "επιφανεις" αρχοντες κλπ,κλπ,κλπ, οφειλεται και μονον στις οργανωσεις μας και σε κανεναν αλλο.
Να παραδεχθω οτι θα συμβουν και καποιες φορες καποια λαθη. Θα συμβουν.
Δε δεχομαι ομως να ριχνουν τα αναθεματα σε ανθρωπους που ειλικρινα τρεχουν και αγωνιζονται για αυτην τη ρημαδα δραστηριοτητα της οποιας εχουμε το μικροβιο ολοι μας."

θα πάω να κρεμάσω το όπλο και την άδεια μου και ξέρεις γιατί γιατί πρώτοι εμείς με την απραξία μας δίνουμε επι χρονια στους κυνηγοπατέρες το δικαίωμα να μας διοικούν. Έχουμε γίνει ξερόλες μόνο στο καφενείο και πίσω απο το άψυχο το πληκτρολόγιο και αφήνουμε να μας διοικούν οι ίδιοι και οι ίδιοι πετάγοντας ένα κομμάτι κόκαλο και θα σου φέρω παράδειγμα τον δικό μου Σύλλογο τον ΠΡΩΤΟ στην Ελλάδα με δικά του γραφεία στο κέντρο με δική του έκταση σε παραθαλάσσιο χωριό με εκτροφείο το οποίο ανήκει στην Δ ΚΟΣΕ και πρόσφατα μετα απο δωρεά 30 στρεμμάτων με δική μας εκκλησιά αναστηλωμένη απο τα δικά μας χρήματα και κόπια και μια ζωή ψηφίζουμε τον ιδιο επι χρόνια μια πρόεδρο και μια γραμματέα (εννοώ για Δ ΚΟΣΕ) χωρίς να μας δικαιολογούν την ψήφο τους και όλα αυτά λόγω δεσμών επι χρόνια, βρέθηκε άνθρωπος να φωνάξει για τις σπατάλες και να θέλει να κάνει έλεγχο και βρέθηκε στην απέξω και ας πήρε του περισσότερο ψήφους στις εκλογές (μιας και το νησί μου ήταν πρώτο σε ψήφους). Το εχω ξαναγράψει οτι ψήφιζα ΚΌΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ως και της προηγούμενες εκλογές η μεγαλύτερη πληγή για εμένα είναι οτι κατάφεραν και το εξαφάνισαν γιατί ήταν μέσα στα πόδια τους, παρέλαβαν 300.000 κυνηγούς και τους συρρίκνωσαν στις 170.000 και σφυρίζουν αδιάφορα για ΄'ολα αυτά θεωρώ οτι είναι αποτυχημένοι ως Διοικούντες και θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί μιας και είναι το κόμμα τους και υποψήφιοι.....

Last edited:
Υπεραναλυουμε τα αυτονοητα....Ανοιγμα μετακινησης για κυνηγι ΤΩΡΑ....τελος ολα τα αλλα ειναι παπατζιλικια...
Δεν μπορει να επιτρεπει σκοπευτηριο ανα τρεις+προπονητη, προπονήσεις 3ατομων σε παρκα με προπονητη κτλ και να απαγορευει το κυνηγι και το ψαρεμα...
Η μετακινηση για κυνηγι αποδεικνύεται πανευκολα σε ελεγχο (κυνηγετικη αδεια), πολυ ευκολοτερα απο την μετακινηση για εργασια ενος ελευθερου επαγγελματια για παραδειγμα, που ο καθενας κοβει οτι χαρτι θελει και παει βολτα...
Ειναι αστειο, δεν εχει καμια λογικη και καμια βαση, είναι επικίνδυνο για την διαχειριση της πανώλης, και ειναι ξεκαθαρα καπριτσιο αντικυνηγετικης μεριδας που μας κυβερνα...
Σε κανένα κυνηγι δεν υπαρχει συνωστισμός, καθως ακομα και στο γουρουνι τα άτομα εχουν αποστασεις 150 μετρα μεταξυ τους...
Η τηρηση των υπολοίπων, δλδ μασκες σε αυτοκινητο και μετακινηση αν δυο σε καθε ΙΧ, φυσικα ειναι αυτονοητα...(αλλωστε αυτα ισχυουν και για ολους τους υπολοιπους επαγγελματιες αλλα και ιδιωτες ..)
Μην αναλωνεστε να βρειτε εναλλακτικές μεσες λύσεις...η απαίτηση ειναι μια: ανοιγμα μετακινησης για θηρα τωρα...

Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβουν οι "άλλοι" , οι "απέξω" τι είναι το κυνήγι.
Δύσκολο , έως ακατόρθωτο λέω εγώ. Γιατί αν είχαν την ιδιοσυγκρασία να το καταλάβουν θα ήταν ήδη κυνηγοί ή ψαράδες.
Πιστεύω ότι οι κυνηγοί και οι ψαράδες είναι άτομα με πολύ "ενέργεια" μέσα τους , άτομα με έντονο το αίσθημα της "κίνησης" και της "πάλης" , άτομα ανταγωνιστικά , κάποιες φορές επιθετικά , ευέξαπτα κ.λ.π.
Γενικά άτομα που έχουν μείνει λίγο "πίσω" στην διαδικασία της εξέλιξης , η οποία "θέλει" άτομα στο καφενείο ή μπροστά στον υπολογιστή.
Για αυτά λοιπόν τα άτομα το κυνήγι και η επαφή με τη φύση και το θήραμα είναι " η βαλβίδα στη χύτρα ".
Όταν η "πίεση" φτάνει στο κόκκινο , ανοίγει η βαλβίδα και σώζεται το "σκεύος".
Έτσι και με τον κυνηγό , όταν η "πίεση" της καθημερινότητας φτάνει στο κόκκινο , παίρνει το σκυλάκι του ανεβαίνει στο βουνό και ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ.

Αυτό δεν νομίζω ότι μπορούν όλοι αυτοί ( οι εξελικτικά πιό μπροστά από εμάς ) να το καταλάβουν.
Δλδ την ζωτικής σημασίας ανάγκη μας να ανέβουμε στο βουνό και να κυνηγήσουμε.

Φοβάμαι ότι όταν η "βαλβίδα" δεν ανοίξει , το "σκεύος" θα εκραγεί , και οι συνέπειες δεν θα έχουν λογική.............. δυστυχώς.
Τουλάχιστον με εμένα έτσι έχει αρχίσει να συμβαίνει...................:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Παλι καλα που υπαρχουν αρκετα ατομα που ταιριαζουν τα χνωτα μςς, μπραβο σου για το ποστ, απλα φοβερο, συμφωνω 100% και ειμαι κι εγω ακριβως ιδιος με την περιγραφη σου!!!
Δεν εχουμε και βαλβιδα να γλιτωσουμε το μπαμ...αντε τωρα παλι να παω για δουλεια, να με τσιτωσουν παλι φουλ, αν και ειμαι τσιτωμενος που δεν μπορω να παω για κυνηγι, να τσακωθω παλι με μικρους και μεγαλους επειδη κι εκει επικρατει παραλογισμος στο φουλ (εργοστασιο)...και θα μου λενε οτι εχω προβλημα με τα νευρα μου!!
Βεβαιως κι εχω και δεν μπορω να τα εκτονωσω πουθενα πλεον
Και το χειροτερο ολως που με παλαβωνει ετσι ειναι ο παραλογισμος και η αδικια που πρεπει να καταπινουμε αμασητα καθε φορα!!!

Υπεραναλυουμε τα αυτονοητα....Ανοιγμα μετακινησης για κυνηγι ΤΩΡΑ....τελος ολα τα αλλα ειναι παπατζιλικια...
Δεν μπορει να επιτρεπει σκοπευτηριο ανα τρεις+προπονητη, προπονήσεις 3ατομων σε παρκα με προπονητη κτλ και να απαγορευει το κυνηγι και το ψαρεμα...
Η μετακινηση για κυνηγι αποδεικνύεται πανευκολα σε ελεγχο (κυνηγετικη αδεια), πολυ ευκολοτερα απο την μετακινηση για εργασια ενος ελευθερου επαγγελματια για παραδειγμα, που ο καθενας κοβει οτι χαρτι θελει και παει βολτα...
Ειναι αστειο, δεν εχει καμια λογικη και καμια βαση, είναι επικίνδυνο για την διαχειριση της πανώλης, και ειναι ξεκαθαρα καπριτσιο αντικυνηγετικης μεριδας που μας κυβερνα...
Σε κανένα κυνηγι δεν υπαρχει συνωστισμός, καθως ακομα και στο γουρουνι τα άτομα εχουν αποστασεις 150 μετρα μεταξυ τους...
Η τηρηση των υπολοίπων, δλδ μασκες σε αυτοκινητο και μετακινηση αν δυο σε καθε ΙΧ, φυσικα ειναι αυτονοητα...(αλλωστε αυτα ισχυουν και για ολους τους υπολοιπους επαγγελματιες αλλα και ιδιωτες ..)
Μην αναλωνεστε να βρειτε εναλλακτικές μεσες λύσεις...η απαίτηση ειναι μια: ανοιγμα μετακινησης για θηρα τωρα...
+1000000

Απόψε το βραδάκι στις 19:30 όλοι μας συντονισμένοι στο youtubοκάναλο "kynigesia", στην εκπομπή "πρωινές ιχνηλασίες"!
Φημολογείται (μακάρι να μην είναι ψέμα) πως θα δώσει το παρόν η "προεδράρα" μας, ο ("φωνακλάς") Γιώργαρος Αραμπατζής!!!
Ζήτω η προεδράρα μας!!! Ζήτωωωωω!!!

Απόψε το βραδάκι στις 19:30 όλοι μας συντονισμένοι στο youtubοκάναλο "kynigesia", στην εκπομπή "πρωινές ιχνηλασίες"!
Φημολογείται (μακάρι να μην είναι ψέμα) πως θα δώσει το παρόν η "προεδράρα" μας, ο ("φωνακλάς") Γιώργαρος Αραμπατζής!!!
Ζήτω η προεδράρα μας!!! Ζήτωωωωω!!!
Πολυ επικινδυνο!Θα μας βγει κανενα ματι με τις μαλακιες που θα πεταγονται.
Ολοι με γυαλια σκοποβολης και ωτοασπιδες παιδες.Η ασφαλεια πανω απο ολα!!

Πολυ επικινδυνο!Θα μας βγει κανενα ματι με τις μαλακιες που θα πεταγονται.
Ολοι με γυαλια σκοποβολης και ωτοασπιδες παιδες.Η ασφαλεια πανω απο ολα!!
Mε γυαλί ηλεκτροκόλλησης....τυφλώνει η καράφλα.

Status
Not open for further replies.
Back