Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο Μπακαλιαρος να σου θυμισω οτι εχει κανει πολλα οντως...Ειναι αυτος που μαζι με τον Αβραμοπουλο
ειχαν παραγγειλει εμβολια για την ΕλλαδαΧ5 φορες.Ο αλλος ειναι ο γνωστος καρπαζοεισπρακτορας
που μικρος τον επαιζε με ταινιες του Τζακ Νορις.Ηρθε λοιπον η ζωη ετσι που ζει τον μυθο του.
Ολο μαγκια κλανια και εξατμιση ειναι.Οι γυναικες τον βγαλανε και μπρουταλ τον χαλβα.Γιαυτο
λεω οτι για ολα φταινε οι γκομενες,θα μας καταστρεψουν οι ρουφιανες στο τελος!!
Το θυμάμαι αυτό με τον Αβραμόπουλο Άλεξ δεν λέω ότι είναι άγιος όπως τον έβγαλαν τα κανάλια απλά δεν με πιάνει τόση δυσκοιλιότητα όπως με τον άλλον και όπως και να το κάνεις πριν μπλέξει με την εξουσία είχε μια διαδρομή αντίθετα με ορισμένους που έγιναν σημαντικοί σε μια νύχτα

Μέρα 25: ¨Ψηφοθηρική εξαίρεση κυνηγών από την καραντίνα.”

Σε παράλληλο σύμπαν όπου πήραμε την εξαίρεση μάλλον αναφέρεται ο εκπρόσωπος του Μπαρουφακη.
Μην ασχολείσαι με πλούσιους ειδικά όταν το παίζουν επαναστάτες
Και ειδικότερα όταν το παίζουν επαναστάτες είς βάρος των άλλων εκ του ασφαλούς

Μην ασχολείσαι με πλούσιους ειδικά όταν το παίζουν επαναστάτες
Και ειδικότερα όταν το παίζουν επαναστάτες είς βάρος των άλλων εκ του ασφαλούς
Δυστυχώς κάποιοι ασχολουνται και τους βάζουν και στην Βουλή.

Δυστυχώς κάποιοι ασχολουνται και τους βάζουν και στην Βουλή.
Μέχρι στιγμής φαίνεται πως χαιρετάει στις επόμενες και μάλλον έτσι θα γίνει
Ένα αντικυνηγετικο κόμμα εκτός βουλής είναι θετική εξέλιξη θα δούμε

Πέρα από την πλάκα αν ξεπέρασα τα όρια να σβηστεί
Αλλά ήθελα να ρωτήσω ο συγκεκριμένος άνθρωπος πριν πάρει θέση για το θέμα έκανε το αυτονόητο πήρε ένα τηλέφωνο να ρωτήσει την θέση των κυνηγών;
Συνεχώς μιλάει για δημοκρατία το να ακούσεις και την αντίθετη άποψη δεν είναι βασικό σε μια δημοκρατία;

Εγώ νομίζω πως όταν ανοίξει θα κρεμάσω τα όπλα και θα τα ξεκρεμαω για σκοπευτήριο. Με το σακίδιο στην πλάτη, τον σκύλο και την canon, θα τουφεκάω τοπία, άγρια ζώα και που και που θα μαζεύω και κάνα αγριόχορτο. Άδεια τοπική 1 στα 7 χρόνια για να διατηρώ το δικαίωμα οπλοκατοχής και χρήσης. Ποιο ψιλικατζης από το ελληνικό κράτος πεθαίνεις. Θα παρακαλέσω τον Άρη να αρχίσει το σεμινάρια φωτογραφίας.

Λοιπόν αρχικά όσοι (λιγοι) πανηγυρισατε χθες με τα λεγόμενα Πέτσα και Χαρδαλια για τα χρήματα και επέκταση άδειας του χρόνου ,πάρτε ένα άκυρο από το πρόεδρο!!!! Το είπε καθαρά , ποιος θα πληρώσει τα λειτουργικά εξοδα; Οι συνήθεις μακακες Πρόεδρε μου!!!

Και εμένα μου φτάνει αν ισχύουν όσα είπε η ευθύνη είναι στην κυβέρνηση
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Πέτσας που δεν ξέρει τι λέει ο Χαρδαλιας απαγορεύει ο Βορίδης μπορεί και να επιτρέψει και γενικά ότι να'ναι
Δυστυχώς μια από τα ίδια ένα κράτος ασυνεννοησίας και οι ευθύνες από τον ένα στον άλλο
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ρίξουν την ευθύνη της απαγόρευσης στους γιατρούς αυτοί το είπαν και εμείς τους ακούσαμε γιατί αυτοί είναι οι ειδικοί
Και όλα μέλι γάλα εμείς δεν φταίμε

Τοση ωρα ακουω τον καραφλα και το μονο που εχω καταλαβει ειναι...
Παιρνουμε μια καρτελα αυγα και κανουμε μελετες-μελετες-μελετες.
Δουλεια-δουλεια-δουλεια!!!Το κυνηγι επιτρεπεται λογο ΦΕΚ και η
μετακινηση στον κυνηγοτοπο απαγορευεται λογο κορονοιου.
Προεδρε κρατα μου 2 τσουρεκια για το Πασχα.
*@ρφανιδη κοψε το ουζο.

Δεν ξέρω τι πιστεύει ο Χατζηδάκης, αλλά έχουμε κάνει από μήνες επαφές με τους πάντες...!!!!
Το κυνήγι δεν απαγορεύεται, αλλά δεν έχω πάρει χαμπάρι ότι αρκετοί κυνηγετικοί μου σύλλογοι έστελναν SMS απαγόρευσης κυνηγιού...!!!!
"Παλεύουμε παλεύουμε παλεύουμε" και "δε σταματάμε δε σταματάμε" και "προσπαθούμε προσπαθούμε προσπαθούμε"
Έκθετος για ακόμη μία φορά, απορώ πως μπορεί να βγαίνει δημόσια και να μας τα σκάει έτσι μες στα μούτρα!

Status
Not open for further replies.
Back