Ναι ρε συ και στο μετρό. Δεν γνωρίζω αν φουσκώνουν τεχνηέντως τα νούμερα και τα κανάλια μας πουλάνε φουμαρα. Για εμπολα δεν ξέρω Στεφανε. Το μόνο που ξέρω είναι ότι παλιός συνεργάτης του πατέρα μου υγιεστατος και ακαπνιστος έχει 25 μέρες στην εντατικη με θρομβωσεις στους πνεύμονες και αλλά τέτοια.Καλα σιγα τον εμπολα! Σαν σαρδελες στο μετρο εννοεις?χααχαχα
Με λάθος χειρισμους έφτασε η την κατάσταση εδώ που ειναι. Ενταξει, μας έχουν ταράξει και στην κοροϊδία αλλά καλό είναι να προσέχουμε.Παιδια εγω προτεινω να τα κλεισουν ολα και να μας κοψουν και τα τηλεφωνα, γιατι μπορεί να κολλαει και μεσω 4G!
Το καλοκαιρι που ειχαμε γεμισει Ιταλους το σκότωνε ο ηλιος το μικροβιο! Τωρα οσο εχει συννεφιά, να κλεισουμε και πορτες γτ μπορεί να μπει και απο την κλειδαρια!χαχαχαχα
Εδω θα παιθανουμε ολοι και εσείς ασχολείστε με το κυνηγι?
Ωχ ξεχασα σε κυνηγετικο φορουμ βρισκομαι!
Πολύ φοβισμένο είσαι .εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν
Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον σε πόλεμο με τον κορονοιό και όλα δείχνουν ότι θα τον χάσει.
Το 30% στους ελεγχους ειναι θετικό...
Στα αλλα αστικά κέντρα είστε μόλις μια βδομάδα πίσω.
Στο τελος του μηνα να ξαναμετρηθούμε.
Καλή τύχη μάγκες.
Φυσικά και κολλάει με το 4G !! Όπως και με το ηλεκτρικό ρεύμα μέσα απ' την λάμπα....εκτός κ αν είναι φθορίου...τον σκοτώνει!!!! Άντε μωρέ τώρα......τα κάνανε σκατα και τα σερβίρουν να τα φάμε εμείς. Τρομοκρατία σε όλο το μεγαλείο της.....Παιδια εγω προτεινω να τα κλεισουν ολα και να μας κοψουν και τα τηλεφωνα, γιατι μπορεί να κολλαει και μεσω 4G!
Το καλοκαιρι που ειχαμε γεμισει Ιταλους το σκότωνε ο ηλιος το μικροβιο! Τωρα οσο εχει συννεφιά, να κλεισουμε και πορτες γτ μπορεί να μπει και απο την κλειδαρια!χαχαχαχα
Εδω θα παιθανουμε ολοι και εσείς ασχολείστε με το κυνηγι?
Ωχ ξεχασα σε κυνηγετικο φορουμ βρισκομαι!
Εσυ θες να βαλεις φωτια εδω μεσα!Αφου εχουμε ορεξουλες για παπαρδελες περι covid-19 πισω απο πληκτρολογια
ας δουμε τι λενε τα κεφαλια που διαθετουμε αλλα δυστυχως τα στειλαμε εξω!
Αυτός είναι "χαζός" και ψεκασμένος......αν ήταν της προκοπής θα ήταν στην ομάδα Τσιόδρα αχαχαχαχαχαχα!!!Αφου εχουμε ορεξουλες για παπαρδελες περι covid-19 πισω απο πληκτρολογια
Μιλάει πάρα πολύ καλά και κατανοητά και εμένα προσωπικά με πείθει... Κανείς από τους δικούς μας συναδέλφους του εδώ, δεν έχει μιλήσει τόσο εμπεριστατωμένα και "χειροπιαστά" για το πρόβλημα... Αναφέρει με τεράστια σαφήνεια τις "πικρές" αλήθειες της κρίσης του κορωνοϊού στη χώρα μας... Αλήθεια, είναι τυχαίο πως μια τέτοια συνέντευξη δεν έχει προβληθεί (κι ούτε πρόκειται) από ένα πανελλαδικής εμβέλειας "βοθροκάναλο" της διαπλοκής...? Δεν νομίζω...Αφου εχουμε ορεξουλες για παπαρδελες περι covid-19 πισω απο πληκτρολογια
Η ιδια φωτια "εδω μεσα" ειναι και παντου. Ο δυτικος κοσμος εχει χωριστει στα δυο και αυτο ειναι εντονοτατο τωρα στις ΗΠΑ. Ο ιδiος διαχωρισμος ηταν το 11 στην Ελλαδα και στο δημοψηφισμα, στο BREXIT και παντου. Ας προσπαθησουμε λιγο απλα να καταλαβουμε τι λενε οι . . . αλλοι απο μας .Εσυ θες να βαλεις φωτια εδω μεσα!
Συναντησε κατι γεροσοφους πανω απο μια ψητη προβατινα.Κανένα νέο από τόν πρόεδρο;;
Είχε συναντήσεις σήμερα..
Εκπομπή σαν του Σαχινη δεν υπάρχει σε κανένα πανελλαδικής εμβέλειαςΜιλάει πάρα πολύ καλά και κατανοητά και εμένα προσωπικά με πείθει... Κανείς από τους δικούς μας συναδέλφους του εδώ, δεν έχει μιλήσει τόσο εμπεριστατωμένα και "χειροπιαστά" για το πρόβλημα... Αναφέρει με τεράστια σαφήνεια τις "πικρές" αλήθειες της κρίσης του κορωνοϊού στη χώρα μας... Αλήθεια, είναι τυχαίο πως μια τέτοια συνέντευξη δεν έχει προβληθεί (κι ούτε πρόκειται) από ένα πανελλαδικής εμβέλειας "βοθροκάναλο" της διαπλοκής...? Δεν νομίζω...
Εκεί πού αναφέρεσαι στο μπάρμπα,Παρακολουθησα ολη την εκπομπη. Πραγματι πιστολιες στον αερα χωρις καποιο νοημα, χωρις καποια δεσμευση, χωρις καποια ενημερωση επι της ουσιας. Μου θυμησε Μπαρμπα στο χωριο που επειδη εχει κανει προεδρος του χωριου το 70 εχει αποψη στο καφενιο για την γεωπολιτικη καστασταση στην Αρμενια. Εντελως καφενιο ομως.
Μιλαμε για θρασος να σου λεει ο προεδρος της ομοσπονδιας να στειλουμε εμεις τις ενστασεις μας στους αρμοδιους.
Το θεμα ειναι αλλο και ξερω οτι πολλοι θα διαφωνισετε μαζι μου. Καταρχιν να ξεκαθαρισω οτι ειμαι καθετα αντιθετος με την "απαγορευση" του κυνηγιου. Ειναι εντελως παραλογο και θα επρεπε να μπορουμε να παμε με τους ιδιους περιορισμους οπως στην αθληση.
Τωρα βλεπω στο forum πολυ ανταρα σχετικα με τα χρηματα που δινουμε για αδεια και αν θα πρεπει να επιστραφει το ποσο. Κατα την γνωμη μου δεν θα επρεπε να βλεπουμε την αδεια σαν να αγοραζουμε το δικαιωμα να κυνηγαμε αλλα σαν μια συνδρομη στους συλλογους που ***πρεπει*** να ξοδευετε για την αειφορια του κυνηγιου και την προασπιση των δικαιοματων μας. Θελει να αναμιχθουμε οι νεοι και οι ορεξατοι καθε ηλικιας. Δεν ξερω μου φενετε οτι βλεπουμε λιγο την αδεια σαν φορο κυνηγιου, πρεπει να το δουμε σαν μια οικονομικη ενισχυση σε κατι που αγαπαμε και να αναμιχθουμε, γιατι σημερα ειναι ο Covid αυριο θα ειναι κατι αλλο και οι παραλογοι νομοι και απαγορευσεις οπως αυτος, οσο το βλεπουμε αποστασιοποιημενα, παντα θα εξαρτονται και θα περνανε απο τετοιους μπαρμπαδες καφενεδοβιους.
Μακαρι τα χρηματα που δινω για γενικη αδεια τα τελευταια 10 χρονια να πανε για καλο του κυνηγιου και οχι σε καρεκλοκενταυρους και ας μην κυνηγισω και εναν χρονο.
Κάτσε να τον δεχτούν πρώταΚανένα νέο από τόν πρόεδρο;;
Είχε συναντήσεις σήμερα..
Θα σου έλεγα τι έχουν αλλά έχε χαρη. Μην ελπίζετε σε τιποτα. Και μετα τις 30/11 θα πουν άλλες παπαριες για να μας κρατήσουν μακριά απο το κυνηγι.Απο οτι ειπαι εχουν στατηστηκα η γιατροι οτι διασπηρουνε και εμεις τον ιο![]()