Δεν δικάζω! ... εγώ έχω κουραστεί ! ! ! μόνο το ποιηματάκι του Κωστάκη με την Ασπασία ανέχομαι! μέχρι εκεί!Μακαρι να εβλεπες εστω και 10 λεπτα πριν δικασεις....
Δεν δικάζω! ... εγώ έχω κουραστεί ! ! ! μόνο το ποιηματάκι του Κωστάκη με την Ασπασία ανέχομαι! μέχρι εκεί!Μακαρι να εβλεπες εστω και 10 λεπτα πριν δικασεις....
Ο Άνθρωπος είναι επιστήμονας , όχι αρχι......α επιστήμονας . Τεκμηριώνει την κάθε αποψη του , τόσο απλά που μπορεί να τον καταλάβει και ο πιο απλός Άνθρωπός . Μιλάει τόσο ξεκάθαρα .Φίλε μπορείς να μας γράψεις σε μια σελίδα μέχρι 400 λέξεις την περίληψη; Πού να παρακολουθώ 3 ώρες βίντεο;![]()
Οχι καθολου!Το περιεργο ειναι οτι το λανσαρουν για 90% αποτελεσματικοΑρχοντες δεν ειναι λιγο περιεργο που στο Αμερικα περιμεναν την πτωση του Περουκακια
για να βρουν το εμβολιο οι πολυεθνικες και να το παρουσιασουν μεσα σε μια εβδομαδα ?
Ξεκινά να δεις λίγο μόνο... και βάζω στοίχημα ότι δε σου φανούν σαν κουβέντες καφενείου αυτά που λεει...έχει ενδιαφέρον όταν ένας επιστημονας χρησιμοποιεί μαζι με τις γνώσεις του...και την κοινή λογική....Δεν δικάζω! ... εγώ έχω κουραστεί ! ! ! μόνο το ποιηματάκι του Κωστάκη με την Ασπασία ανέχομαι! μέχρι εκεί!
Ισχυει...και προβλέπεται και η δυνατοτητα εκδοσης πιστοποιητικών-βεβαιωσεων εμβολιασμού για οποιαδηποτε χρηση...οντως το αναφερει ετσι η ΚΥΑ...Βαση νόμου απο την περασμένη άνοιξη ο εμβολιασμός ειναι υποχρεωτικός.
Αμα μετα τον εμβολιασμο βλεπουμε τις τσιχλες για φασσες,ψηνομαι...Ισχυει...και προβλέπεται και η δυνατοτητα εκδοσης πιστοποιητικών-βεβαιωσεων εμβολιασμού για οποιαδηποτε χρηση...οντως το αναφερει ετσι η ΚΥΑ...
Αλλα καλο ειναι να μην λεμε τετοια, σαν ψεκασμενοι!
Και γαμώ τις σοκοφρέτες.....έχω ακόμη τα sticker's με τους Power Rangers.......κουκουρούκου
Κ μετά μου λες εμένα οτι μπαίνω σε μαύρες τρύπες........άλλαξε βαπόρι, γιατί η προμήθειες είναι νοθευμένες .Αμα μετα τον εμβολιασμο βλεπουμε τις τσιχλες για φασσες,ψηνομαι...
Εγω τις προαλες βσρεδα μια φασσα ετσι αχνα την εβλεπα πλαγιος με "μπιχτη τουφεκια " (κουραφεξαλα δεν υπαρχει τετια τουφεκια) και οταν πηγα να την παρω ηταν δεντροτσιχλα αχαψαχαχαΑμα μετα τον εμβολιασμο βλεπουμε τις τσιχλες για φασσες,ψηνομαι...
Μήπως είσαι φίλος του ΧαρδαλιαΚαλημέρα σε όλους!
Και τι δεν διαβάζω αυτές τις μέρες!
Οι οικολόγοι έχουν διεισδήσει παντού! Έχουν κόψει το κυνήγι....το ψάρεμα...το ψαροντούφεκο....την αυτόνομη κατάδυση...τον αερομοντελισμό....το skydive.....τα πάντα!
- Η γυναίκα του Χαρδαλιά...λέει...είναι πρόεδρος σε οικολογική οργάνωση....και διατάζει τον Χαρδαλία να κόψει το κυνήγι!
- Ο Χαρδαλιάς λέει....ανήκει στην λέσχη Μπίλντεμπεργκ...και εφαρμόζει σχέδιο για την κατάργηση του κυνηγιού!
Αν μπορούσα να γίνω Αινστάιν...για μια μέρα....θα έλεγα ότι εκτός από το σύμπαν.....σίγουρα η φαντασία και η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρα!
Είναι μάταιο βέβαια να ασχοληθεί κάποιος με το τι γράφεται αυτές τις μέρες....για το εμβόλιο!
Στα άλλα νεα της ημέρας...
Ενα βήμα πριν από το καθολικό lockdown λόγω κοροναϊού, ήτοι τον γενικό εγκλεισμό στα σπίτια μας, χωρίς εξαιρέσεις και με αναστολή των οικονομικών, εκπαιδευτικών κι άλλων δραστηριοτήτων, βρίσκεται η Ελλάδα.
Με άλλα λόγια.....Κίνα!
Συνεχίστε...
ΥΓ: Αν όλα πάνε καλά....και τα νούμερα πέσουν...να ξέρετε ότι για κυνήγι θα βγούμε ξανά αυτήν την σεζόν!
Όχι ρε παιδιά....ίσα ίσα....με ενοχλεί και εμένα....όπως μάλιστα πιστεύω ότι έχει κάνει πατάτες (βλ Καρδίτσα)Μήπως είσαι φίλος του Χαρδαλια
Καλημέρα!Το περιεργο ειναι οτι το λανσαρουν για 90% αποτελεσματικο
χωρις χρονιες μελετες.