Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα!

Έτσι για την ιστορία....γνωρίζεις την διαδικάσια ανάπτυξης ενός φαρμακευτικού σκευάσματος?

Γνωρίζεις μήπως τα επίπεδα μελετών που πρέπει να γίνουν πριν βγεί ένα φάρμακο/εμβόλιο στην αγορά? Γνωρίζεις μήπως τις διαφορές μεταξύ μελέτων φάσης Ι,ΙΙ,ΙΙΙ? Μήπως γνωρίζεις τα assesment reports και efficacy/safety results που πρέπει να έχει ένα σκεύασμα πριν αυτό καταθέσει φάκελο για άδεια αδειοδότησης?

Μήπως είσαι συνάδελφος σε κάποια φαρμακευτική εταιρεία? Αν ναι...να το συζητήσουμε που στηρίζονται και το "λανσάρουν" ως 90% αποτελεσματικό όπως λες!

Φαντάζομαι όμως ότι μάλλον δεν έχεις ιδέα...για τι πράγμα μιλάμε...και ότι οι γνώσεις σου περι φαρμάκων και κλινικής ανάπτυξης σκευάσμάτων περιορίζονται μέχρι την χρήση DEPON για τον πονοκέφαλο!

Sorry για το ύφος μου αλλά...δεν μιλάμε για τσόκ...και φυσίγγια!
Συνάδελφε εσύ που γνωρίζεις όλα αυτά, ξέρεις εάν γίνεται όλες αυτές οι φάσεις μελέτης να γίνουν εντός ολίγων μηνών και να βγει ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο στην αγορά;
Εάν δεν επαρκούν λίγοι μήνες αλλά χρειάζονται χρόνια, μέχρι τότε πόσες μεταλλάξεις θα έχει δεχτεί ο κοροναϊός; Θα καλύπτει το 90% των υποτυπων τότε το εμβόλιο;
Ευχαριστώ.

Στην Κινα μασκες δεν φορα κανεις και ολοι κυκλοφορούν ως εκ θαυματος ελευθερα
Ναι....σωστός!

Μετά από 75 μέρες σκληρής καραντίνας βέβαια....όπου έβγαινε μόνο ένα άτομο από το σπίτι....για τα απαραίτητα!

Αν διαβασεις τις διεθνείς αναφορές....η Κίνα έχει τελέιωσει με τον Covid....και αυτό το οφείλει στην σκληρή καραντίνα του 1ου wave!

Ναι....σωστός!

Μετά από 75 μέρες σκληρής καραντίνας βέβαια....όπου έβγαινε μόνο ένα άτομο από το σπίτι....για τα απαραίτητα!

Αν διαβασεις τις διεθνείς αναφορές....η Κίνα έχει τελέιωσει με τον Covid....και αυτό το οφείλει στην σκληρή καραντίνα του 1ου wave!
Καλα δεν ειπαμε να μην ασχολείται ο ενας με τα ποστ του αλλου??
Εγω γενικα το εγραψα

Παραθέτω ανάρτηση από fb για να καταλάβετε ότι απλά θέλουν να τελειώσουν το κυνήγι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!!
Καλημερα κύριοι, σημερα συναντήθηκαμε με το δασαρχειο στο βουνό, είχα τα σκυλιά μου βόλτα μου είπαν να τα μαζέψω μου πήραν τα στοιχεία και αριθμούς πινακίδας, μου είπαν ότι απαγορεύεται να βγω με τα σκυλιά στο βουνό και τους ρώτησα ο άλλος που περνάει δίπλα βόλτα με τον σκύλο γιατί δεν απαγορεύεται και μου είπαν αυτός έχει σκύλο και όχι κυνηγόσκυλο εκεί απάντησα λίγο απότομα και με απείλησαν με πρόστιμο 1000 ευρώ και ότι θα έφερναν το 100 τους είπα να πάρουν και το 200 και μου είπαν ότι αν με ξανά δουν με τα σκυλιά μου βόλτα στο βουνό δεν το γλιτώνω το χιλιάρικο!!!
Ποιος νομιζει ότι τα δασαρχεια είναι μαζί μας γιατί κάπου έτσι διάβασα!!!! Οπότε παιδιά ήμαστε μόνοι μας μην στηρίχτηκε από κανέναν!!!!

Εάν δεν επαρκούν λίγοι μήνες αλλά χρειάζονται χρόνια, μέχρι τότε πόσες μεταλλάξεις θα έχει δεχτεί ο κοροναϊός; Θα καλύπτει το 90% των υποτυπων τότε το εμβόλιο;
Καλησπέρα!

Αρχικά ό ιός να ξέρεις έχει ήδη μεταλλαχτεί! Αυτή την στιγμή την Ευρώπη την σαρώνει μια μετάλλαξη του ιού και όχι ο αρχικός ιός που ξεκίνησε στην Κίνα.

Η μετάλλαξη του ιού που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ευρώπη εκτιμάται ότι είναι 10 φορές πιο μεταδοτική από τον αρχικό ιό της Κίνας...αφού η κύρια μετάλλαξη του ιού αφορά το λέγομενο "αγκάθι" Δηλαδή...το μέσο με το οποίο ο ιός προσκολλά στα ανθρώπινα κύτταρα. Με απλά λόγια έχει βελτιωθεί το αγκάθι αυτό.

Σχετικά με το ερώτημα σου...το εμβόλιο που αναμένουμε είναι το ίδιο αποτελεσματικό τόσο στο αρχικό στέλεχος του ιού όσο και στο μεταλλαγμένο που έχουμε στην Ευρώπη.

Ενδεικτικά θα σου πω....για να καταλάβεις...το εμβόλιο της γρίπης που κάθε χρόνο κάνουμε έχει αποτελεσματικότητα 60%.

Τέλος αυτό που αναμένουν όλοι είναι ότι όπως και το εμβόλιο της γρίπης το ανανεώνουμε κάθε χρόνο με το νέο στέλεχος που κυκλοφορεί...έτσι και το εμβόλιο κατά του covid αναμένεται να ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Σε γενικές γραμμές αυτά μπορώ να σου πω.

Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που διαβάζω για Microchip και ηλεκτρονικές ταυτότητες....γιατί απλά θα σας πω...η παραγωγή του εμβολίου δεν θα γίνει σε μυστικά εργαστήρια...αλλά λόγο του μεγάλου όγκου παραγωγής θα γίνουν συνεργασίες με διάφορες εταιρίες στον κόσμο....ακόμα μαλλον και Ελληνικές.

Καλή δύναμη σε όλους...και ας ευχηθούμε να αδειοδοτηθούν όλα τα εμβόλια που τρέχουν αυτήν την περίοδο!

Παραθέτω ανάρτηση από fb για να καταλάβετε ότι απλά θέλουν να τελειώσουν το κυνήγι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!!
Καλημερα κύριοι, σημερα συναντήθηκαμε με το δασαρχειο στο βουνό, είχα τα σκυλιά μου βόλτα μου είπαν να τα μαζέψω μου πήραν τα στοιχεία και αριθμούς πινακίδας, μου είπαν ότι απαγορεύεται να βγω με τα σκυλιά στο βουνό και τους ρώτησα ο άλλος που περνάει δίπλα βόλτα με τον σκύλο γιατί δεν απαγορεύεται και μου είπαν αυτός έχει σκύλο και όχι κυνηγόσκυλο εκεί απάντησα λίγο απότομα και με απείλησαν με πρόστιμο 1000 ευρώ και ότι θα έφερναν το 100 τους είπα να πάρουν και το 200 και μου είπαν ότι αν με ξανά δουν με τα σκυλιά μου βόλτα στο βουνό δεν το γλιτώνω το χιλιάρικο!!!
Ποιος νομιζει ότι τα δασαρχεια είναι μαζί μας γιατί κάπου έτσι διάβασα!!!! Οπότε παιδιά ήμαστε μόνοι μας μην στηρίχτηκε από κανέναν!!!!
Έπρεπε να τους πεις ότι πας στην Θεία σου την κοκκινοσκουφίτσα να της παρέχεις βοήθεια!

Τι όχι??

Ο λεγόμενος ceo της pfizer που είναι και Ελληνας πούλησε της μετοχές του έναντι 5.6 εκ. μόλις λανσαρανε την επιτυχία του εμβολίου .....τυχαίο???? Μήπως τελικά είναι μούφα και σε λίγο καιρό αποδειχθεί άνθρακας??? Ειδωμεν!!!

Μήπως υποψηφια για συνεργασία στην παραγωγή του εμβολίου, ειναι και κάποια απο τις γνωστες βιομηχανιες φαρμακων επι της εθνικης οδου Αθην-Λαμιας?
Δεν εξηγείται διαφορετικα τετοιος ερωτας στο φορουμ με τον Χαρδαλια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!!
Συνάδελφε από ότι ξέρω τα σκυλιά μας μπορούμε να τα βγάζουμε για την ανάγκη τους κοντά στο σπίτι μας ...και όχι σε κάποιο πάρκο... εκτός εάν είναι δίπλα μας το πάρκο..... τώρα εάν σου είπε εσένα κάτι το Δασαρχείο θα εξαρτάται και σε τι Ανθρώπους έπεσες ...ΑΣΤΑ μην τα ψάχνεις το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει... κακή στιγμή λάθος ταιμ

Αν γίνει στραβή και διαλυθεί η κσε τελειώσαμε. Πείτε μου ποιός θα πάει να πιέσει και ποιός θα τρέξει γι αυτα τα θέματα...Ούτε να το σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο, κανονικά ούτε κατά διάνοια να σκεφτόμαστε αδειες θήρας εκτός συλλόγου κλπ.

Άσχετα με όλα αυτά προσωπικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος και πιστεύω ότι απλά το φετεινο είναι η αρχή του τέλους για το κυνήγι.πιστευει κάποιος γιατί πλέον μιλάμε για την επόμενη κυνηγετική χρόνια θα είναι η ίδια ?μακάρι να κάνω λάθος αλλά το κυνήγι θ αποτελέσει παρελθον.δειτε και το νόμο που πέρασε ο χρυσοχοιδης για τα κυνηγομαγαζα για να καταλαβετε

Οπότε παιδιά ήμαστε μόνοι μας μην στηρίχτηκε από κανέναν!!!!
Αυτό είναι το κλειδί,οτι είμαστε μόνοι μας( ο καθένας μόνος του) γιαυτό και μας χτυπάνε όπου μας βρούν.
Δεν έχουμε καμιά οργάνωση ( χωρις να θελω να θιξω την ΚΣΕ ) που να μαμαει και να δερνει με ατομα δραστηρια και επικοινωνιακα που να μπορουν να φερουν με το μερος μας κι αλλους ανθρωπους σε θεσεις κλειδια, πχ ΜΜΕ για να ακουγετε και η φωνη μας και οχι μονο οι κραυγες και τα ουρλιαχτα μας οταν μας βαρανε.

Αυτό είναι το κλειδί,οτι είμαστε μόνοι μας( ο καθένας μόνος του) γιαυτό και μας χτυπάνε όπου μας βρούν.
Δεν έχουμε καμιά οργάνωση ( χωρις να θελω να θιξω την ΚΣΕ ) που να μαμαει και να δερνει με ατομα δραστηρια και επικοινωνιακα που να μπορουν να φερουν με το μερος μας κι αλλους ανθρωπους σε θεσεις κλειδια, πχ ΜΜΕ για να ακουγετε και η φωνη μας και οχι μονο οι κραυγες και τα ουρλιαχτα μας οταν μας βαρανε.
ο καιρός που οι συντεχνίες(ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ) κυβερνούσαν αυτή τη χώρα, πέρασε ανεπιστρεπτί

Γιουρι χθες πηρα τηλ τον Συλλογο να δω αν αλλαξε κατι και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ουτε εχει στειλει καποια απαγορευση η Ομοσπονδια, μονο η αστυνομια μπορει να με γραψει για μετακινηση, το δασαρχειο οχι.
ετσι ειναι φιλεμου alex και εμης εδω τα ειδια,,μας επιτρεπουν να βγουμε στο βουνο,δηλ εαν σε πιαση το δασαρχειο η ο θυροφυλακας σου ζηταη μωνο την αδεια και σου ευχεται καλο βοληηηη ;) μωνο εαν σε πιαση η αστυνομια σε ελενχω και εκη αλαζη το πραμα:confused:

Καλησπέρα!

Αρχικά ό ιός να ξέρεις έχει ήδη μεταλλαχτεί! Αυτή την στιγμή την Ευρώπη την σαρώνει μια μετάλλαξη του ιού και όχι ο αρχικός ιός που ξεκίνησε στην Κίνα.

Η μετάλλαξη του ιού που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ευρώπη εκτιμάται ότι είναι 10 φορές πιο μεταδοτική από τον αρχικό ιό της Κίνας...αφού η κύρια μετάλλαξη του ιού αφορά το λέγομενο "αγκάθι" Δηλαδή...το μέσο με το οποίο ο ιός προσκολλά στα ανθρώπινα κύτταρα. Με απλά λόγια έχει βελτιωθεί το αγκάθι αυτό.

Καλησπέρα!

Σχετικά με το ερώτημα σου...το εμβόλιο που αναμένουμε είναι το ίδιο αποτελεσματικό τόσο στο αρχικό στέλεχος του ιού όσο και στο μεταλλαγμένο που έχουμε στην Ευρώπη.

Ενδεικτικά θα σου πω....για να καταλάβεις...το εμβόλιο της γρίπης που κάθε χρόνο κάνουμε έχει αποτελεσματικότητα 60%.

Τέλος αυτό που αναμένουν όλοι είναι ότι όπως και το εμβόλιο της γρίπης το ανανεώνουμε κάθε χρόνο με το νέο στέλεχος που κυκλοφορεί...έτσι και το εμβόλιο κατά του covid αναμένεται να ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Σε γενικές γραμμές αυτά μπορώ να σου πω.

Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που διαβάζω για Microchip και ηλεκτρονικές ταυτότητες....γιατί απλά θα σας πω...η παραγωγή του εμβολίου δεν θα γίνει σε μυστικά εργαστήρια...αλλά λόγο του μεγάλου όγκου παραγωγής θα γίνουν συνεργασίες με διάφορες εταιρίες στον κόσμο....ακόμα μαλλον και Ελληνικές.

Καλή δύναμη σε όλους...και ας ευχηθούμε να αδειοδοτηθούν όλα τα εμβόλια που τρέχουν αυτήν την περίοδο!
Το αλάθητο ένστικτο μου επιβεβαιωνεται .

Αυτό που φταίει είναι ότι η δημοφιλία μας είναι στο ναδίρ ,δεν φτουραμε.Σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ 1 απο τίς έξι.Σε ερώτηση συναδέλφου κυνηγού γιατί να μην κυνηγάμε αφού είμαστε μόνοι στο βουνό,ο δημοσιογράφος με δυσκολία ψιλοπαραδεχτηκε ,ναι έχουν κάποιο δίκιο οι κυνηγοί αλλά από την άλλη μπορεί να συναντηθούν με άλλους κυνηγούς και να γυρίσουν στην οικογένειά τους και να τους κολλήσουν.Αμεσως μετά έδειξαν εξωτερική σύνδεση με παραλία νότια προάστια.Ηλικιωμενους-νες να πηγαίνουν για μπάνιο , πηγαδάκια μέσα στη θάλασσα πηγαδάκια έξω.Σε συνέντευξη με κάποιον τους είπε ότι έρχονται και κάποιες ώρες είναι αρκετοί στη παραλία.Τελικο σχόλιο του ίδιου δημοσιογράφου ,ε τι να κάνουμε το έχουν συνήθεια έρχονται και κάποιοι για ιατρικούς λόγους.Οποτε τι δεν καταλαβαίνουμε;

Καλημέρα σε όλους!

Και τι δεν διαβάζω αυτές τις μέρες!

Οι οικολόγοι έχουν διεισδήσει παντού! Έχουν κόψει το κυνήγι....το ψάρεμα...το ψαροντούφεκο....την αυτόνομη κατάδυση...τον αερομοντελισμό....το skydive.....τα πάντα!

- Η γυναίκα του Χαρδαλιά...λέει...είναι πρόεδρος σε οικολογική οργάνωση....και διατάζει τον Χαρδαλία να κόψει το κυνήγι!
- Ο Χαρδαλιάς λέει....ανήκει στην λέσχη Μπίλντεμπεργκ...και εφαρμόζει σχέδιο για την κατάργηση του κυνηγιού!

Αν μπορούσα να γίνω Αινστάιν...για μια μέρα....θα έλεγα ότι εκτός από το σύμπαν.....σίγουρα η φαντασία και η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρα!

Είναι μάταιο βέβαια να ασχοληθεί κάποιος με το τι γράφεται αυτές τις μέρες....για το εμβόλιο!

Στα άλλα νεα της ημέρας...

Ενα βήμα πριν από το καθολικό lockdown λόγω κοροναϊού, ήτοι τον γενικό εγκλεισμό στα σπίτια μας, χωρίς εξαιρέσεις και με αναστολή των οικονομικών, εκπαιδευτικών κι άλλων δραστηριοτήτων, βρίσκεται η Ελλάδα.

Με άλλα λόγια.....Κίνα!

Συνεχίστε...

ΥΓ: Αν όλα πάνε καλά....και τα νούμερα πέσουν...να ξέρετε ότι για κυνήγι θα βγούμε ξανά αυτήν την σεζόν!
διατσαυρωμενες πληροφοριες λενε ο,τι ειναι και ξαδερφος του Soros

Status
Not open for further replies.
Back