Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιατί πιστεύω ότι ο κύριος Τσιόδρας ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει κυνήγι, μιας και ο ίδιος ως νεαρός κυνηγούσε κοτσύφια στο χωριό του στην Αργολίδα, σύμφωνα με σχετικό άρθρο που βρήκα στο ίντερνετ.
Και μάλλον είναι ο μόνος που μας υποστήριξε, δυστυχώς χωρίς επιτυχία...

Καλημέρα σε όλους!

Και τι δεν διαβάζω αυτές τις μέρες!

Οι οικολόγοι έχουν διεισδήσει παντού! Έχουν κόψει το κυνήγι....το ψάρεμα...το ψαροντούφεκο....την αυτόνομη κατάδυση...τον αερομοντελισμό....το skydive.....τα πάντα!

- Η γυναίκα του Χαρδαλιά...λέει...είναι πρόεδρος σε οικολογική οργάνωση....και διατάζει τον Χαρδαλία να κόψει το κυνήγι!
- Ο Χαρδαλιάς λέει....ανήκει στην λέσχη Μπίλντεμπεργκ...και εφαρμόζει σχέδιο για την κατάργηση του κυνηγιού!

Αν μπορούσα να γίνω Αινστάιν...για μια μέρα....θα έλεγα ότι εκτός από το σύμπαν.....σίγουρα η φαντασία και η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρα!

Είναι μάταιο βέβαια να ασχοληθεί κάποιος με το τι γράφεται αυτές τις μέρες....για το εμβόλιο!

Στα άλλα νεα της ημέρας...

Ενα βήμα πριν από το καθολικό lockdown λόγω κοροναϊού, ήτοι τον γενικό εγκλεισμό στα σπίτια μας, χωρίς εξαιρέσεις και με αναστολή των οικονομικών, εκπαιδευτικών κι άλλων δραστηριοτήτων, βρίσκεται η Ελλάδα.

Με άλλα λόγια.....Κίνα!

Συνεχίστε...

ΥΓ: Αν όλα πάνε καλά....και τα νούμερα πέσουν...να ξέρετε ότι για κυνήγι θα βγούμε ξανά αυτήν την σεζόν!
https://spay.gr/

Εδώ ήταν ο Χαρδαλιάς...
Προφανώς και δεν θα έχει σε εκτίμηση τούς κυνηγούς

Κυριοι νομιζω οτι ο κομπος εχει φτασει στο χτενι. Δεν υπαρχει λογικη. Ο covid δεν κολλαει στα μεσα μαζικης μεταφορας και κολλαει στο κυνηγι αλλα οχι στην ορειβασια? Κολλαει στο μοναχικο ψαρεμα αλλα οχι στο ραφτινγκ? Ο Χαρδαλιας απο οτι φαινεται εχει εμπαθεια με το κυνηγι και το ψαρεμα. Δεν λεω οτι δεν υπαρχει κορωναιος και δεν υπαρχει πολιτικο χρωμα στο σχολιο μου, μακρια απο εμενα αυτα. Θεωρω οτι ειναι υποχρεωση της ΚΣΕ να με ενημερωνει ποιοι υποψηφιοι απο ολα τα κομματα ειναι και κυνηγοι η εκφραζονται θετικα υπερ του κυνηγιου. Αυτο θα ηθελα εγω προσωπικα απο την ΚΣΕ, δεν ειναι κακο να ξερω απο το κομμα που αποφασιζω καθε φορα να ψηφισω ποιοι βουλευτες μπορουν να με εκπροσωπησουν καλυτερα.

Ερώτηση πας για κυνήγι με τα πόδια προσωπικά από το ποτάμι που διασχίζει τα χωράφια είμαι κάνα 20 λεπτό περπατήμα όλο σε κάμπο καθόλου δρόμο μπορεί να σε γράψει κάποιος?
Είπαν πως το κυνήγι απαγορεύεται
ΦΕΚ ξεΦΕΚ τρέχα γύρευε
Αν βρεθεί κάποιος και σε γράψει θα μπλέξεις δεν πιστεύω ότι αξίζει ούτε το Ρίσκο ούτε την ταλαιπωρία που σε περιμένει μετά

Είπαν πως το κυνήγι απαγορεύεται
ΦΕΚ ξεΦΕΚ τρέχα γύρευε
Αν βρεθεί κάποιος και σε γράψει θα μπλέξεις δεν πιστεύω ότι αξίζει ούτε το Ρίσκο ούτε την ταλαιπωρία που σε περιμένει μετά
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της ΚΣΕ μόνο η αστυνομία μπορεί να σε γράψει και ότι απαγορεύεται η μετακίνηση και όχι το κυνήγι άρα αν μένεις ήδη στον κυνηγότοπο δεν νομίζω ότι έχεις κάποιο θέμα τα άλλα είναι προφορικές ανακοινώσεις μόνο από άτομα που είναι και πρόεδροι σε φιλοζωική......

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της ΚΣΕ μόνο η αστυνομία μπορεί να σε γράψει και ότι απαγορεύεται η μετακίνηση και όχι το κυνήγι άρα αν μένεις ήδη στον κυνηγότοπο δεν νομίζω ότι έχεις κάποιο θέμα τα άλλα είναι προφορικές ανακοινώσεις μόνο από άτομα που είναι και πρόεδροι σε φιλοζωική......
Καλα τα λες!Γιατι δεν το δοκιμαζεις?Πληκτρολογικο συγχωροχαρτι δεν υπαρχει...

Ερώτηση πας για κυνήγι με τα πόδια προσωπικά από το ποτάμι που διασχίζει τα χωράφια είμαι κάνα 20 λεπτό περπατήμα όλο σε κάμπο καθόλου δρόμο μπορεί να σε γράψει κάποιος?
Αχ και να ήμουν στη θέση σου....

Καλα τα λες!Γιατι δεν το δοκιμαζεις?Πληκτρολογικο συγχωροχαρτι δεν υπαρχει...
Δοκιμάζουν παρά πολλοί εδώ τριγύρω και δεν σταμάτησαν καθόλου δεν είναι ένας δύο ολόκληρες παρέες από γουρούναδες δεν έχουν σταματήσει το κυνήγι και δεν είδα ούτε ένα πρόστιμο ούτε έλεγχο ούτε τίποτα και σε γνωστό μου άτομο που τον σταμάτησε τυχαία η αστυνομία και πήγαινε στα γουρούνια δεν τον έκαναν τίποτα φίλε μου.....

Εσύ μιλάς με την λογική και εγώ σου μιλάω για την παράνοια του ελληνικού κράτους
Ποιός πιστεύεις πως θα κερδίσει η λογική ή η παράνοια;

Δοκιμάζουν παρά πολλοί εδώ τριγύρω και δεν σταμάτησαν καθόλου δεν είναι ένας δύο ολόκληρες παρέες από γουρούναδες δεν έχουν σταματήσει το κυνήγι και δεν είδα ούτε ένα πρόστιμο ούτε έλεγχο ούτε τίποτα και σε γνωστό μου άτομο που τον σταμάτησε τυχαία η αστυνομία και πήγαινε στα γουρούνια δεν τον έκαναν τίποτα φίλε μου.....
Τον Μερφι τον εχεις ακουστα?

Εσύ μιλάς με την λογική και εγώ σου μιλάω για την παράνοια του ελληνικού κράτους
Ποιός πιστεύεις πως θα κερδίσει η λογική ή η παράνοια;
Δεν αντιλέγω φίλε μου παράλογα είναι ότι έχουν κάνει μέχρι στιγμής δυστυχώς για εμάς.....

Όχι για πες μου!
Παιρνεις το ρισκο αν θες οπως και οι υπολοιποι.Το αν λειτουργει το κρατος
ειναι μια αλλη συζητηση.Αυτη την στιγμη ο εχων "δυστυχως" υπερεξουσια
λεει ΟΧΙ.Κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι δεν θα γυρισεις με 300 φεσι.

Status
Not open for further replies.
Back