Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πρέπει να μην συνδέουμε το ένα θέμα με το άλλο, έτσι κι'αλοιώς το κυνήγι βοηθάει να μειωθεί η μετάδοση. (όταν δεν πάμε κυνήγι πάμε βόλτα εκεί που βολτάρουν όλοι = συγχρωτισμός)
Μέχρι τις 30/11 είτε έχουν καταλάβει ότι το κλείσιμο του κυνηγίου ήταν λάθος είτε όχι, μας είπαν ότι 1/12 θα το ανοίξουν και αυτό θα υποστιρίζουμε ότι πρέπει να κάνουν. (να τηρήσουν αυτό που είπαν)
Ποιοα ειπε οτι θα ανοίξει το κυνηγι 1/12

Από γνωστό γνωστού της γνωστης μου έμαθα ότι οι λοιμωξιολογοι έχουν ήδη ενημερώσει τον Χαρδαλιά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το κυνήγι και το ψάρεμα. Ο Χαρδαλιάς αν και η γυναίκα του είναι πρόεδρος μιας φιλοζωικής οργάνωσης δεν έχει πρόβλημα με το κυνήγι αλλά με την μετακίνηση αυτή καθαυτή. Πέρα από τους πολιτικούς που κάνουν ότι γουστάρουν όταν τελειώσει όλο αυτό πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτούς που υποτίθεται εκπροσωπούν το κυνήγι.

View attachment 18704

ώπα αρχηγέ ,

η γραμμή που έβαλα τα ερωτηματικά δεν προκύπτει από την προηγούμενη και είναι λάθος............... ;) ;) ;)

είσαι προβοκάτορας ............................χεχεχεχεχε.....
άκυρο παίδες ο @montecarlo δεν είναι προβοκάτορας ......................... ;) ;) ;)

εγώ έκανα λάθος , εντάξει έχουν περάσει και κάτι μήνες ( μερικές εκατοντάδες ........χεχεχε ) που τελείωσα τα σχολεία ................ .yel..yel..yel.

Από γνωστό γνωστού της γνωστης μου έμαθα ότι οι λοιμωξιολογοι έχουν ήδη ενημερώσει τον Χαρδαλιά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το κυνήγι και το ψάρεμα. Ο Χαρδαλιάς αν και η γυναίκα του είναι πρόεδρος μιας φιλοζωικής οργάνωσης δεν έχει πρόβλημα με το κυνήγι αλλά με την μετακίνηση αυτή καθαυτή. Πέρα από τους πολιτικούς που κάνουν ότι γουστάρουν όταν τελειώσει όλο αυτό πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτούς που υποτίθεται εκπροσωπούν το κυνήγι.
Και γιατι αλαξαν σταση τωρα που τα κρουσματα αυξάνονται......θα μας τρελανουν στο τελος

Να μας εξηγήσει επομένως ο Χαρδαλιάς, γιατί δεν τον πειράζει που οι 170,000 κυνηγοί μπορουν να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση εντός πόλης και δεν μπορούν να πάνε στο βουνό. Να μην μας περναει για ΗΛΙΘΙΟΥΣ γιατι εκτίθεται ο αχαρακτήριστος.
Σε ολες τις ερωτησεις δεν απανταει τεκμηριωμενα και αυτο φαινεται.

Εγω σε 1 ωρα θα παω στο βουνο αφου στειλω μηνυμα. Τι τους ενοχλεί αν επαιρνα και το ντουφεκι μου μαζι;

Για την δικη μας ηγεσία θα πω την αποψη μου αλλη στιγμη αφου πρωτα ηρεμήσω.

Ενδεχεται να εχει δοθει ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ προς τις χωρες υπο το ευρω, με χρονικη διαρκεια 2 - 3 ετων, με σκοπο η ενωμενη ευρωπη να παρουσιασει ενα ομοιογενες συνολο και να βαδισει προς την πληρη ενοποιηση σε ολα τα επιπεδα. Παραλληλα, με την επελαση του ιου (τυχαιο?), να δινεται η δυνατοτητα στις κυβερνησεις να εφαρμοσουν διαφορετικες "τεχνικες" προσεγγισης στο επιθυμητο σημειο. Οι "τεχνικες" αυτες θα εχουν επιδραση σε ολους εκεινους τους τομεις, οικονομια, κοινωνια, πολιτισμος, κλπ, οπου πρατηρηρειται μικρη η" μεγαλη διαφορα μεταξυ της υπαρχουσας καταστασης και της υποδεικνυομενης προς συγκλιση. Γι' αυτο - πιθανως - βλεπουμε και διαφορες προσεγγισεις ενος εκαστου κρατους σε θεματα οικονομικα, κοινωνικα, ακομα και στο θεμα του ιου. Ειναι γνωστο, οτι ακομα και σημερα, υπαρχουν τεραστιες διαφορες σε ολα τα επιιπεδα μεταξυ των κρατων μελων της ενωμενης ευρωπης.
Το σεναριο αυτο ειναι εντελως φανταστικο, προερχεται δε απο την δικη μου νοσηρη φαντασια...

Ερχομαι στον πινακα της Ευρωπης, οπου απεικονιζεται σε ποια απο τα κρατη-μελη της επιτρεπεται η" οχι το κυνηγι εν καιρω πανδημιας.
Γνωριζουμε πως λειτουργει το κυνηγι στην πατριδα μας, ποιους μηνες επιτρεπεται, σε ποιες περιοχες επιτρεπεται, ζωνες, θηραματα κλπ.
Θα ηταν πολυ χρησιμο, εαν μπορουσαμε να μαθουμε, τους γενικους κανονες του κυνηγιου σε χωρες που σημερα απαγορευεται το κυνηγι (οπως στην χωρα μας π.χ.), αλλα και σε χωρες που σημερα επιτρεπεται το κυνηγι λογω του ιου. Οπως φαινονται στον χαρτη δηλαδη.
Θα ηθελα δηλαδη να βρουμε τις διαφορες που πιθανως υπαρχουν στους τροπους διεξαγωγης αυτης της δραστηριοτητας μεταξυ των χωρων μελων. Πιστευω οτι εξαχθουν σπουδαια συμπερασματα για το σημερα και ακομα περισσοτερο για το αυριο του κυνηγιου.

Kαλημέρα,τον άκουσα και γω,ας ελπίσουμε οτι θα γίνει έτσι...Ιδιαίτερη (άσχημη ) εντύπωση μου έκανε που και οι δυο δημοσιογράφοι του Σκάι ,σχεδόν τον μάλωναν για αυτή του τη δήλωση,τάχα μου έκπληκτοι με αυτό που άκουσαν..τελος πάντων ,πονεμένη ιστορία η ΄΄δημοσιογραφία'' στη Ελλάδα.
Εγώ σήμερα τούς σιχαθηκα τελείως..
Έλεγε ένας δημοσιογράφος ( όχι παπαγαλακι)ιντερνετικός για την πορεία ότι δεν την απαγόρευσαν οι λοιμωξιολογοι.,το είπε χθές λέει ο μαγιορκινης.
Καί τού κάνει μια επίθεση ο άλλος ότι οι λοιμωξιολογοι απαγόρευσαν την πορεία, όχι η κυβέρνηση.δηλαδη ο μαγιορκινης βγήκε στην ενημέρωση και είπε αυτό το πράγμα και το παπαγαλακι έλεγε αλλα.

Και γιατι αλαξαν σταση τωρα που τα κρουσματα αυξάνονται......θα μας τρελανουν στο τελος
....... μήπως γιατί τα επαναλαμβανόμενα lockdown θα διαρκέσουν μέχρι το Πάσχα και όχι για 3 εβδομάδες και "πρέπει" να δοθεί μία "διέξοδος" στους πιεσμένους ??

λέω εγώ τώρα .............

Ηλία από την πρώτη στιγμή αυτό συνέβη. Για τον λόγο αυτό όλοι οι βουλευτές που τον ρώτησαν για αυτό το θέμα τον πίεζαν να δώσει δημόσια την έκθεση των λοιμωξιολόγων που δείχνει ότι το κυνήγι και το ψάρεμα είναι επικίνδυνα για την διάδοση του ιού.

Και κάτι ακόμα, η επιτροπή όλων των λοιμωξιολόγων έχει αλλάξει από τότε που δημιουργήθηκε για τον λόγο ότι κάποια παραιτήθηκαν αφού δεν συμφωνούσαν με τις αποφάσεις των πολιτικών. Άλλα τους έλεγε η επιτροπή και άλλα έκαναν αυτοί γιατί ήταν πολιτικά σωστό. Αυτό συμβαίνει συχνά σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Το πολιτικό κόστος πάντα μπαίνει πρώτο.

Τελειώνοντας να ξαναπώ ότι πρέπει να βρούμε τρόπο να έχουμε συλλόγους, ομοσπονδίες και συνομοσπονδία που να λειτουργούν για το πραγματικό καλό όλων των Ελλήνων κυνηγών και προπάντως που να μας κρατούν ενωμένους. Το εντελώς αντίθετο από αυτό που συμβαίνει τώρα δηλαδή.

όταν τελειώσει όλο αυτό πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτούς που υποτίθεται εκπροσωπούν το κυνήγι.
Αυτο μου θυμισε το ανεκδοτο που ντελαπαρισε ενα πουλμαν με Εβραιους σε ενα χωριο
της Γερμανιας και παει ο οδηγος περπατωντας και χτυπαει ενα κουδουνι για βοηθεια.
Βγαινει μια γρια και της λεει...Βοηθεια κυρια,εχουμε τραυματιες Εβραιους σε ατυχημα!
Και γυριζει η γρια και του λεει....Τι να κανω τωρα παιδακι μου εγω γρια γυναικα.
Ενα φουρνακι εχω μονο.
Θελω να πω,με τα κολλημενα μυαλα που κουβαλαμε παλι τα ιδια θα δουμε.

Ηλία από την πρώτη στιγμή αυτό συνέβη. Για τον λόγο αυτό όλοι οι βουλευτές που τον ρώτησαν για αυτό το θέμα τον πίεζαν να δώσει δημόσια την έκθεση των λοιμωξιολόγων που δείχνει ότι το κυνήγι και το ψάρεμα είναι επικίνδυνα για την διάδοση του ιού.

Και κάτι ακόμα, η επιτροπή όλων των λοιμωξιολόγων έχει αλλάξει από τότε που δημιουργήθηκε για τον λόγο ότι κάποια παραιτήθηκαν αφού δεν συμφωνούσαν με τις αποφάσεις των πολιτικών. Άλλα τους έλεγε η επιτροπή και άλλα έκαναν αυτοί γιατί ήταν πολιτικά σωστό. Αυτό συμβαίνει συχνά σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Το πολιτικό κόστος πάντα μπαίνει πρώτο.

Τελειώνοντας να ξαναπώ ότι πρέπει να βρούμε τρόπο να έχουμε συλλόγους, ομοσπονδίες και συνομοσπονδία που να λειτουργούν για το πραγματικό καλό όλων των Ελλήνων κυνηγών και προπάντως που να μας κρατούν ενωμένους. Το εντελώς αντίθετο από αυτό που συμβαίνει τώρα δηλαδή.
Ισως αυτο το ταρακουνημα στην κυν..οικογένεια...δημιουργήσει εξελίξεις για το καλο μας....ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΙΜΑΤΑ.οι παλεοι κυνηγοπατερες να πανε σπητι τους να βαλουν κανενα μαρουλι ...στο κυπο τους..απέτυχαν...

ακούω γκρίνιες
ακούω φωνές
ακούω ανάθεμα
ακούω βρίσιμο
(.............. και εγώ μέσα βεβαίως .)

αλλά δεν ακούω - βλέπω τίποτα σε προτάσεις.

π.χ. να πάμε όλοι στους κυνηγετικούς συλλόγους και να απαιτήσουμε μία Γ.Σ. για ενημέρωση ( μετά το lockdown εννοείται )

προτάσεις ρε παιδιά για να έχουμε και αποτελέσματα, με φωνές μόνο δεν γίνεται τίποτα.

Μάγγες σημερα ο συλλογος μας μας έστειλε μήνυμα εδώ στον Έβρο να μην πηγαίνουμε για κυνήγι διότι αν μας γίνει έλεγχος λέει θα μας επιβληθούν μεγάλα χρηματικά πρόστιμα ακόμαι και στέρηση άδειας θήρας . ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ, ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις

ακούω γκρίνιες
ακούω φωνές
ακούω ανάθεμα
ακούω βρίσιμο

π.χ. να πάμε όλοι στους κυνηγετικούς συλλόγους και να απαιτήσουμε μία Γ.Σ. για ενημέρωση ( μετά το lockdown εννοείται )

προτάσεις ρε παιδιά για να έχουμε και αποτελέσματα, με φωνές μόνο δεν γίνεται τίποτα.
Κρατωντας ροφο στα χερια θες να μιλησουμε σοβαρα για το κυνηγι .yel.

ακούω γκρίνιες
ακούω φωνές
ακούω ανάθεμα
ακούω βρίσιμο

Εχεις παει σε συλλογο να κανεις προτασης . ..για να δεις που θα σε γραψουν

Εχεις παει σε συλλογο να κανεις προτασης . ..για να δεις που θα σε γραψουν
Εγω μια φορα εβαλα την κουστουμια μου, πηγα κομμωτηριο και με υφος Θεου μπηκα στο συλλογο μου. Ειχαν στρωσει κοκκινο χαλι και με υποδεχτηκαν στην εισοδο με ενα κοκτελ και η ανηψια του προεδρου με μια ανθοδεσμη. Ανεβηκα στο βημα και με νεκρικη σιγη ολοι ακουσαν την προταση μου. Αποχωρησα εν μεσω χειροκροτηματων και ακουγα απ εξω φευγοντας φασαρια και πανικο στην προσπαθεια τους να βρουν αμεσο τροπο να πραγματοποιησουν την προταση μου. Αισθανθηκα Θεος , αυτος ειναι συλλογος.

Μάγγες σημερα ο συλλογος μας μας έστειλε μήνυμα εδώ στον Έβρο να μην πηγαίνουμε για κυνήγι διότι αν μας γίνει έλεγχος λέει θα μας επιβληθούν μεγάλα χρηματικά πρόστιμα ακόμαι και στέρηση άδειας θήρας . ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ, ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις
Έλεγχος απο ποιόν; Αν αύριο πουν να βγείτε για γουρούνια στην παραμεθόριο , ο σύλλογος τι θα πει; Βγειτε; Και σε αυτή την περίπτωση, ποιος θα ελέγξει την νομιμότητα αυτών που θα βγουν;

Status
Not open for further replies.
Back