ΣωστόΒάλε τα θετικα διπλα στα αρνητικά και ενημέρωσε σωστα τον κοσμο σου αν θες
ΣωστόΒάλε τα θετικα διπλα στα αρνητικά και ενημέρωσε σωστα τον κοσμο σου αν θες
Δεν υπάρχει πρόβλημα! Αν δεν ξέρεις δεν ακουμπάς καν! Και με τα καλλιεργειας το κάνεις το μεζεδακι!Φίλε Δημήτρη το μαύρο χιούμορ μου αναφέρεται στο συγκεκριμένο ποστ.Εγω προσωπικά τα μανιτάρια δεν τα γνωρίζω ,δεν θέλω να τα μάθω και δεν εμπιστεύομαι κανέναν για να φάω εγώ η η οικογένεια μου.Πεστε το φοβία , δειλία η ότι θέλετε.
Γυαλιζε και τις εστριβε ρε!!Πρέπει να έπιασε μπροστινό καρτέρι ο Αραμπατζής σε μέρα με καλό πέρασμα και του την χάλασε και τον έχει άχτι από τότε
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Μου αρκεί το ότι δεν λέει ψέματα. Δηλαδή αν αύριο καποιος γράψει ένα άρθρο που θα αναφέρει μόνο τα θετικά, θα το θεωρήσεις και αυτό κατάπτυστο δημοσίευμα;Δεν χρειάζεται να λεει ψέματα. Φτάνει που μαζεύει ολα τα αρνητικά χρονων σε ενα δημοσίευμα για να χτυπήσει για αλλη μια φορα τον φορέα των κυνηγών γιατι δεν του αρεσει η ηγεσία του. Αυριανή, Μακελιο, το Καρφί κλπ. Τετοια δημοσιογραφία . Βάλε τα θετικα διπλα στα αρνητικά και ενημέρωσε σωστα τον κοσμο σου αν θες. Δημοσιογραφία εντυπώσεων. Και μαλιστα τετοιες στιγμες ! ! ! Οχι οχι οχι
Υπάρχει λύση, cerakote matte!Γυαλιζε και τις εστριβε ρε!!
Δεν ειναι ασχημη ιδεα...Εγω ελεγα πισσα και πουπουλα!!Υπάρχει λύση, cerakote matte!
Φιλε δε σε πιανω δλδ τι ενωεις επηδη εγινε ατυχημα τι ??? Φιλικα πανταView attachment 18790View attachment 18791 Αφήνω αυτό εδώ..Είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
ακριβως, γλυψιματικο προς την ηγεσιαΕυχαριστώ για την απάντηση φίλε. Μου αρκεί το ότι δεν λέει ψέματα. Δηλαδή αν αύριο καποιος γράψει ένα άρθρο που θα αναφέρει μόνο τα θετικά, θα το θεωρήσεις και αυτό κατάπτυστο δημοσίευμα;
Δυστυχώς αυτοι που κοινηγανε γουρουνια εχουν θεμα πολυ μεγαλο δεν βαζουν μυαλο με τιποτα
Ακριβως αυτο!!!Δυστυχώς αυτοι που κοινηγανε γουρουνια εχουν θεμα πολυ μεγαλο δεν βαζουν μυαλο με τιποτα
Του χρόνου τον Αύγουστο για καρακαξες!Άντε ρε επιτέλους βγήκαν τα εμβόλια από εταιρίες με αρχιδια , θα ξαναπάμε επιτέλους για κυνήγι .
Πες για μυγες και κολιους καλυτερα!!Του χρόνου τον Αύγουστο για καρακαξες!
Ναι!!!!!!! Είναι και παχιά τότε αυτά τα θηρευσιμα!!!!Πες για μυγες και κολιους καλυτερα!!
Κάντο γκάλοπ.Διαβαζω διαφορα απο συναδελφους και εχω μια απορια.
Υπαρχει κανεις που πιστευει οτι η ΚΣΕ εχει παρει σωστες
αποφασεις και εχει "τρεξει" σωστα τις καταστασεις?
Δεν θα βγαλουμε ακρη πιστευω.Θα ηθελα μια απαντηση απο τους συναδελφους εμπεριστατωμενη.Κάντο γκάλοπ.