Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
'They found him lying in the shape of a cross': Widow of Craig Strickland reveals country singer died from hypothermia after his boat capsized while on duck hunting trip
  • Oklahoma Highway Patrol officials found Strickland's body in Bear Creek Cove Monday morning
  • The lead singer for Backroad Anthem went missing on December 27
  • He and friend Chase Morland, 22, went duck hunting in Oklahoma
  • Morland was found dead on December 28 but Strickland's dog, Sam, was found alive
  • Helen Strickland confirmed the sad news, tweeting that Craig 'is safe with his Father in Heaven. Thank you for leading us to him today'
  • She revealed the 29-year-old succumbed to hypothermia but 'felt no pain'
  • Wrote that he had fought his way out of the water and died with his body shaped like a cross

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/art...-missing-duck-hunting-trip.html#ixzz3wMCvz5xc
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

2FA8BF4F00000578-0-image-a-2_1451353632657.jpg

κυριοι ερωτηση προς ενημερωμενους.πληροφορηθηκα απο κυνηγομαγαζο οτι αλλαξε η θ αλλαξει ο τροπος αγορας οπλου.εχουμε και λεμε.πρωτα θα πληρωνεις καποια παραβολα μετα θα σου δινουν να διαβασεις περιπου 600 ερωτησεις απο τις οποιες θα πρεπει ν απαντησεις τις 30.και τελευταια θα περνας απο μια επιτροπη στην οποια θα πρεπει να λυσεις και να δεσεις ενα οπλο.καραμπινα υποθετω χωρις να γνωριζω και μαλλον μια δικια σου.εχει ακουσει κανεις αλλος τιποτα??

τασο τωρα το απογευμα το εμαθα απο μαγαζατορα που εχει πολλες επαφες με αθηνα.δεν ξερω τι να σου πω.μπορει και να γινει για να τα οικονομησουν

Αν θα ισχύει κάτι τέτοιο σίγουρα θα ισχύει για αυτούς που αγοράζουν πρωτη φορά κυνηγετικό όπλο.Ετσι δεν είναι?
Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν έχει νόημα..

κυριοι ερωτηση προς ενημερωμενους.πληροφορηθηκα απο κυνηγομαγαζο οτι αλλαξε η θ αλλαξει ο τροπος αγορας οπλου.εχουμε και λεμε.πρωτα θα πληρωνεις καποια παραβολα μετα θα σου δινουν να διαβασεις περιπου 600 ερωτησεις απο τις οποιες θα πρεπει ν απαντησεις τις 30.και τελευταια θα περνας απο μια επιτροπη στην οποια θα πρεπει να λυσεις και να δεσεις ενα οπλο.καραμπινα υποθετω χωρις να γνωριζω και μαλλον μια δικια σου.εχει ακουσει κανεις αλλος τιποτα??
κάτι μου είπαν τα παιδιά στην ασφάλεια αλλά δεν ήξεραν λεπτομέρειες η συζήτηση ξεκίνησε από τα παράβολα μιας και τελειώνουν τα χαρτόσημα και δεν τυπώνονται άλλα πλέον
αναμένουμε λοιπόν

Οπως και να χει μια ακόμη προχειρότητα σχεδιασμένη στο πόδι μετά απο σούρα.Τι εχει γίνει σωστά σ΄αυτόν τον τόπο;

Οι ανθρωποι προσπαθουν με νυχια και με δοντια να βρουν τροπο ωστε να σταματησει η εστω να περιοριστει η κυνηγετικη δραστηριοτητα
Ποσο γελιοι ειναι το ξερουμε
Το θεμα ειναι που θα φτασουν ωστε να υπερισχυσουν οι αποψεις τους εναντιον της κυνηγετικης οικογενειας
Ανακαλυψαν λοιπον καινουργια μ@λακια μετα το τσιπαρισμα των κυνηγετικων σκυλιων και μονο αυτων τα αλλα τα εκτρεφουν φιλοζωοι συμφωνα με τους παπαρολογους του Υπουργειου ενω τα κυνηγοσκυλα αμορφωτοι φασιστες δολοφονοι κυνηγοι
Αληθεια
Αυτο θα ισχυει μονο για την αποκτηση κυνηγετικου οπλου η και για τα αλλα κουμπουρια που κυκλοφορανε στην κοινωνια τον ΒΠ και της νυχτας ?

Σημερα διαβασα τις δηλωσεις τσιρωνη ,για μια ακομη φορα λεω οτι οι ανθρωποι ειναι απο αλλο πλανητη οπως εχω διαβασει ολα απο τοτε που υπογραψε αναγκαστηκα λογω εκλογων τη ρυθμηστικη και επαληθευβομαι για το τι μας ετοιμαζαν φετος αρκετοι απο εσας τα ξερατε, απο εδω και περα ο Θεος να βαλει το χερι του,αγνωστο το μελλον τις αγαπημενης μας δραστηριοτητας .

τι μπορεί να συμβεί στα καλά καθούμενα .fff.
http://www.ihunt.gr/content/ta-skylia-esosan-tin-zoi-ton-3-kynigon

Μάκη μια φορά πριν από μερικά χρόνια φοβήθηκα να μην πάθω κάτι παρόμοιο. Ήμουν για παπιά και το μέρος ήταν πολύ πλημμυρισμένο. Αφού βρισκόμουν στο καρτέρι μου, διαπίστωσα ότι μια κολόνα της ΔΕΗ με μετασχηματιστή η οποία βρισκόταν και αυτή στο νερό, να βγάζει έντονους σπινθήρες με τον χαρακτηριστικό ήχο. Μέχρι να τελειώσω το κυνήγι, μου περνούσαν τα χειρότερα από το μυαλό αλλά ο παπιοκαιρός δεν με άφηνε να φύγω. Απλά καθησύχαζα τον εαυτό μου σκεπτόμενος ότι το νεοπρεν είναι μονωτικό υλικό... .sarcastic.

λοιπον κυριοι νεοτερα.πληροφοριες αναφερουν οτι προωθειται στην ευρωπη νομος λογω τρομοκρατιας η υποχρωτικη αλλαγη των αυτογεμων με δικαννα οπως ισχυει σε ολες τις χωρες της κοινοπολιτειας.λετε ν αληθευει? επισης θα δοθει επιδοτηση για την αλλαγη αυτη.το δικο μας κρατος πιστευετε οτι θα συμμορφωθει? αν και καποιος αλλος εχει ακουσει κατι παρακαλω ας ενημερωσει.αυτες οι πληροφοριες προερχονται απο κυνηγομαγαζο που συχναζω.δεν ξερω καν αν ισχυουν

λοιπον κυριοι νεοτερα.πληροφοριες αναφερουν οτι προωθειται στην ευρωπη νομος λογω τρομοκρατιας η υποχρωτικη αλλαγη των αυτογεμων με δικαννα οπως ισχυει σε ολες τις χωρες της κοινοπολιτειας.λετε ν αληθευει? επισης θα δοθει επιδοτηση για την αλλαγη αυτη.το δικο μας κρατος πιστευετε οτι θα συμμορφωθει? αν και καποιος αλλος εχει ακουσει κατι παρακαλω ας ενημερωσει.αυτες οι πληροφοριες προερχονται απο κυνηγομαγαζο που συχναζω.δεν ξερω καν αν ισχυουν
δεν έχω ακούσει τίποτα,δύσκολο μου φαίνεται αλλά..........θα δούμε

Θα δοθεί επιδότηση και στις εταιρείες για να αλλάξουν τις γραμμές παραγωγής τους?
Δεν λέω...η μεγάλη αγορά είναι οι Η.Π.Α. αλλά μου φαίνεται δύσκολο και ανούσιο!!
δλδ ο Όμιλος Beretta (για να "πικάρω" benell-άκηδες franch-άκηδες και λοιπές ιταλικές δημοκρατικές δυνάμεις χεχεχε) δεν θα πουλάει αυτογεμή στην Ευρώπη??

Status
Not open for further replies.
Back