Λεβεντες....μην με ''σταυρωσουν''.....οι γουρουναδες.....μου ειπε ενας φιλος...σημερα θα ανακοινωσουν
μετρα για το κυνηγι του γουρουνιου.....μου ειπε οτι σε καποιες περιοχες θα το αφησουν ελευθερο..![]()
ποιοι θα ανακοινωσουν?
Λεβεντες....μην με ''σταυρωσουν''.....οι γουρουναδες.....μου ειπε ενας φιλος...σημερα θα ανακοινωσουν
μετρα για το κυνηγι του γουρουνιου.....μου ειπε οτι σε καποιες περιοχες θα το αφησουν ελευθερο..![]()
Καί τό τρακοσαρι στο παρ Μπριζ.χαχαEγώ πάντως συνεχίζω να είμαι αισιόδοξος: πιστεύω ακράδαντα ότι μετά τα Φώτα θα κυνηγάμε...!!!
Υ.Γ.: Εάν όχι ούτε τότες, ε λοιπόν αδέρφια, δεν έχομε άλλην επιλογήν: θα επιχειρήσομεν την "Μεγάλην Έξοδον" εις το ύπαιθρον, ενθυμούμενοι την "Ηρωικήν Έξοδον του Μεσολογγίου" της 10ης Απριλίου του 1826!!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!![]()
ε αμα στο ειπε ενας φιλοςΛεβεντες....μην με ''σταυρωσουν''.....οι γουρουναδες.....μου ειπε ενας φιλος...σημερα θα ανακοινωσουν
μετρα για το κυνηγι του γουρουνιου.....μου ειπε οτι σε καποιες περιοχες θα το αφησουν ελευθερο..
Χρόνια πολλά Νικόλαε!Eγώ πάντως συνεχίζω να είμαι αισιόδοξος: πιστεύω ακράδαντα ότι μετά τα Φώτα θα κυνηγάμε...!!!
Υ.Γ.: Εάν όχι ούτε τότες, ε λοιπόν αδέρφια, δεν έχομε άλλην επιλογήν: θα επιχειρήσομεν την "Μεγάλην Έξοδον" εις το ύπαιθρον, ενθυμούμενοι την "Ηρωικήν Έξοδον του Μεσολογγίου" της 10ης Απριλίου του 1826!!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!![]()
Χρόνια Πολλά φίλτατε Νικολαε..Eγώ πάντως συνεχίζω να είμαι αισιόδοξος: πιστεύω ακράδαντα ότι μετά τα Φώτα θα κυνηγάμε...!!!
ε αμα στο ειπε ενας φιλος
ποιοι θα ανακοινωσουν?
κατι διαβασε ο κουμπαρος σε μια σελιδα κατι παρομοιο με το αυτο που ειπες και εσυ .Η κυβερνηση...
Και αυτό είναι καλό δηλαδη? Η όλοι η κανενας. Αν επιτρέψουν τα γρουνια θα βγαίνω και εγώ Τετάρτη και σ/κ και θα λέω ψάχνω γρουνι άνευ σκυλου!!! Πολύχρονος κιόλας κύριε Νικο με υγεια και ευτυχία!Λεβεντες....μην με ''σταυρωσουν''.....οι γουρουναδες.....μου ειπε ενας φιλος...σημερα θα ανακοινωσουν
Το φεκ απο 7 εως 14 Δεκ βγηκε οπως και ο Χαρδαλιας δεν υπαρχει κατι για το κυνηγιΚαι αυτό είναι καλό δηλαδη? Η όλοι η κανενας. Αν επιτρέψουν τα γρουνια θα βγαίνω και εγώ Τετάρτη και σ/κ και θα λέω ψάχνω γρουνι άνευ σκυλου!!! Πολύχρονος κιόλας κύριε Νικο με υγεια και ευτυχία!
Και σε ποίο από τα μέχρι τωρα ΦΕΚ υπάρχει κάτι που να αναφέρεται ρητά στο κυνηγι;;;; Προφορικά το έκοψαν και προφορικά θα το ξεκινήσουν, αν το ξεκινήσουν βέβαια!Το φεκ απο 7 εως 14 Δεκ βγηκε οπως και ο Χαρδαλιας δεν υπαρχει κατι για το κυνηγι
Και αυτό είναι καλό δηλαδη? Η όλοι η κανενας. Αν επιτρέψουν τα γρουνια θα βγαίνω και εγώ Τετάρτη και σ/κ και θα λέω ψάχνω γρουνι άνευ σκυλου!!! Πολύχρονος κιόλας κύριε Νικο με υγεια και ευτυχία!
Εχεις δικιο το κυνηγι το απαγορευσε προφορικα ο πολλα βαρυςΚαι σε ποίο από τα μέχρι τωρα ΦΕΚ υπάρχει κάτι που να αναφέρεται ρητά στο κυνηγι;;;; Προφορικά το έκοψαν και προφορικά θα το ξεκινήσουν, αν το ξεκινήσουν βέβαια!
Δεν λέω για εσάς κύριε Νικο! Για αυτόν που θα πάρει τέτοια απόφαση λεω. Διχόνοια θα σπείρει παλι αν παρθεί τέτοια αποφαση. Έχετε το ίδιο όνομα με τον πατέρα μου. Δεν κάνει γιορτή φέτος και έχει τρελαθει!!!Δημητρη μου....δεν ειπα εαν ειναι καλο η κακο.....ανεφερα τα οσα μου ειπε ο φιλος μου....
Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου φιλε μου!!!
Με τη δικαιολογία ότι μαζεύονται παρέες κυνηγών μας απαγόρευσαν το κυνήγι πως θα το περάσουν αυτό.Και αυτό είναι καλό δηλαδη? Η όλοι η κανενας. Αν επιτρέψουν τα γρουνια θα βγαίνω και εγώ Τετάρτη και σ/κ και θα λέω ψάχνω γρουνι άνευ σκυλου!!! Πολύχρονος κιόλας κύριε Νικο με υγεια και ευτυχία!
Άσε το είδα! Μιλάμε στην παραλια ηταν μαζεμένοι λες και ήταν Ιούλιος και ο δήμαρχος με γιλεκο της Πολιτικής Προστασίας να λέει ολα καλά αφού έχουν στείλει sms!!!!!!!Το μονο που υπαρχει ειναι κατι παστωμενα ψαρια απο τις συλληψεις της ΕΛΑΣ στα Εξαρχια και το μπανιο του παστωμενου κοσμου στο Παλαιο Φαληρο το εδειξαν και στις ειδησεις και σχολιασαν οτι ο κοσμος τηρει τα μετρα γτ στελνει sms 6