Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για του φίλους που μίλησαν με αναρτήσεις τους για Lobbying ,συμφωνώ αλλά με προϋποθέσεις . Οι προϋποθέσεις σε κάθε Χώρα -Οικονομία- Κοινωνία είναι διαφορετικές. Πρέπει να γίνεται με Στρατηγικό Σχεδιασμό και είναι αντικείμενο -υποενότητα του σύγχρονου Μάρκετινγκ και όχι μόνο, διδάσκεται δε στα Πανεπιστήμια

Έχουν χαθεί 2- 3 Δεκαετίες διότι το Lobbying δεν γίνεται σε μια νύχτα αλλά δεν είναι αργά

Κάποτε, και έχει ξαναγραφεί εδώ μέσα σήκωνε το τηλέφωνο ο Μουζάκης ( ο γνωστός Πεταλούδας) και ρύθμιζε το ανοιξιάτικο Κυνήγι του στα Επτάνησα. Οι εποχές αυτές έχουν περάσει.


Την Δεκαετία του 70 που διατηρούσε στον Εβρο Κυνηγετικό Περίπτερο ο Ωνάσης, ο Βασιλιάς και Ο Παπαδόπουλος, δεν ακουμπούσε κανένας το Κυνήγι .

Την δεκαετία του 80 τότε που κάποιοι από τη γνωστή παρέα του Υπουργικού Συμβουλίου της Ελούντας πήγαιναν και τα έχωναν στις ιδιωτικές Ρεζέρβες δύσκολα ακουμπούσε κάποιος το κυνήγι.

Ο νόμος για να επιτρέπονται 2 κατοικίδια σε κάθε διαμέρισμα Πολυκατοικίας έγινε από τον τέως πρωθυπουργό Ράλλη.

Φανταστείτε να είχαμε κάποτε 4-5 υπουργούς από το Υπουργικό Συμβούλιο κανονικούς και σωστούς κυνηγούς ή στην καλύτερη κάποια στιγμή να τύχει ένας Πρωθυπουργός Κυνηγός η φανατικός ψαράς

Να δώ τί θα έκαναν τότε αυτοί οι Λελέδες που μας πολεμάνε. Κι για να γελάσουμε να ήταν και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Δεν Θα μπορούσε να πολιτικοποιηθεί η αντιπαράθεση .
Το Lobbying γίνεται από πάνω προς τα κάτω στοχευμένα και από μέσα, και επειδή κάποιοι εδώ στα πλαίσια της συζήτησης μας, έκαναν μια σχετική αναφορά για τα φάρμακα και τα εμβόλια , απλώς σας ενημερώνω ότι σχεδόν τα τελευταία χρόνια όλα τα μεγάλα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα Ιατρικών Σχολών και συνεπώς η Ιατρική επιστήμη ελέγχονται από τις φαρμακευτικές Εταιρείες και τουλάχιστον στον Δυτικό Κόσμο αντί να γυρίσουμε στην πρόληψη -διατροφή -άσκηση για να αποφύγουμε ασθένειες κεντράρουμε στις θεραπείες . Τρανό Παράδειγμα Lobbying και διαπλοκής παγκοσμίως είναι ότι Οι φαρμακευτικές μείωσαν τα όρια της Χοληστερίνης για τους λόγους που καταλαβαίνετε.

Για τους φίλους που μίλησαν για την ανεπάρκεια της ΚΣΕ και κάποιων Συλλόγων , τώρα που το στομα μας στέγνωσε από τα καντήλια και τα μπινελίκια .να αναφέρω ότι πάλι την ευθύνη την έχουμε και εμείς , θα αναλύσω σε άλλη ανάρτηση, απλώς να επισημάνω ότι η Διαίρεση και η πολυφωνία με Παρασυλλογους και παράλληλες Ομοσπονδίες θα μας κάνει ακόμα πιο αδύνατους για αντίδραση. ( Όπως έχουν καταφέρει σε κάποιες επαγγελματικές Ομάδες με την πολυφωνία των Συλλογικών Οργάνων)

Για να κλείσω την ανάρτηση μου θεωρώ ότι η σημερινή τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει το κυνήγι και αυτά τα πρωτόγνωρα πράγματα που ζούμε , αποτελούν όχι μόνο αποτέλεσμα αυτών που περιέγραψα παραπάνω αλλά και συνδυασμό κακών συγκυριών. Ένα ανίκανου συστήματος στη ζυγαριά του Οποίου οι Χρήσιμοι ηλίθιοι (ακόμα και αν ξεστομίσουν προφορικά ότι κάτι απαγορεύεται ) έχουν περισσότερο Ειδικό Βάρος επειδή έχουν τοποθετηθεί εκεί για να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά και καλύπτουν το σύστημα .

Ενός κρατικού Μηχανισμού που σε βάθος Δεκαετιών δεν έχει μάθει να Σχεδιάζει να Προγραμματίζει να Προλαμβάνει και να επεμβαίνει διορθωτικά τιμωρώντας ακόμα και τον εαυτό του όταν κάνει λάθος.

Ειναι πιο εύκολο να Απαγορεύεις και να Περιορίζεις από τα να εκπονείς σοβαρά Σχέδια Διαχείρισης και Αντιμετώπισης Κρίσεων







Αντίγραφο του παραπάνω είναι και η ΚΣΕ . Δεν πρέπει όμως να πριονίζουμε τα πόδια μας. Εκεί που το Κράτος υστερεί δεν θέλει και δεν μπορεί πρέπει να επέμβουμε εμείς και να πάρουμε την τύχη του Κυνηγίου στα χέρια μας όπως έγινε με την Θηροφυλακή.

Δεν είναι τέλεια αλλά είναι καλύτερη από την κατάσταση που υπήρχε πριν.

Ας αρχίσουμε με ανταλλαγή απόψεων για να βρούμε πρώτα εμείς πως αντιλαμβανόμαστε το Κυνήγι να συμφωνήσουμε πρώτα τι θεωρούμε αυτονόητα να παραδεχτούμε όλες τις ιδεοληψίες και τις αγκυλώσεις μας , να αντιληφθούμε ότι ο κόσμος άλλαξε και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε γιατί αλλιώς θα εξαληφθούμε σιγά σιγά όπως οι Δεινόσαυροι.

Χρειάζεται να φτιάξουμε νεα καταστατικά νομικά εργαλεία κ.λπ

Χρειάζεται να ζητηθούν και να αποδοθούν ευθύνες για πράξεις ή παραλήψεις.

Χρειάζεται να ζητήσουμε Ορκωτούς Λογιστές να διερευνήσουν την χρήση των χρημάτων μας από τα εξουσιοδοτημένα όργαν

Χρειάζεται να μας πεί το Κράτος τί έχει κάνει με τα χρήματα των Κυνηγών 40χρόνια

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
 
Κάποιες Κυριακάτικές Σκέψεις που έγιναν σε χρόνο που κανονικά θα πρώτα Ο Θεός θα ήμουν γιακυνηγι.

Αγαπητοί Φίλοι

Καλημέρα και εύχομαι να είναι όλοι και να παραμείνουν σωματικά και ψυχικά υγιείς

(Οσο περνάει ο καιρός γίνεται δυσκολότερο

Χρόνια Πολλά για σήμερα

Χάθηκε ο Νοέμβριος τα Νικολοβάρβαρα και έχουμε ακόμη.

Παρακαλώ αφιερώστε λίγο από τον άδικα χαμένο κυνηγετικό χρόνο σας σήμερα για να διαβάσετε τα παρακάτω

΄Εχω ξαναγράψει για την την κοινωνικοοικονομική διάσταση του Κυνηγίου στην Ελλάδα όταν τότε πριν 70 (1950) -60 (1960) -50 (1970) χρόνια γέμιζε την κατσαρόλα , ήταν μέσο Εκπαίδευσης -Προετοιμασίας για τον καθημερινό αγώνα για την επιβίωση, μέσω κοινωνικής ένταξης και αποδοχής

Όταν ένα αμούστακο παλικαράκι χτύπαγε ένα σοβαρό για την εποχή θήραμα γινόταν στο καφενείο γιορτή.

Τότε που δεν υπήρχαν χρήματα για όπλα, και έφευγες με 3-4 φυσίγγια στην τσέπη και γύριζες με θήραμα.

Σαν παιδάκι του δημοτικού θυμάμαι ότι ήταν Political Correct όταν σκοτωνόταν λύκος να κρεμιέται στην πλατεία του χωριού και από κάτω σε χαρτοκιβώτιο να δωρίζει ο καθένας ότι μπορεί ( και πρώτα οι άνθρωποι της υπαίθρου ) για την εξάλειψη του κακού.

Αυτούς που τότε ο λαός έλεγε ¨ΞΩΜΑΧΟΥΣ¨ αυτούς δηλαδή που μάχονται για την επιβίωση τους έξω παλεύοντας με όλες τις δυσκολίες του βουνού και του κάμπου και με τα στοιχεία της φύσης.

Ρωτήστε σήμερα ένα μικρό παιδί του Δημοτικού αν γνωρίζει αυτήν την λέξη.

Θυμάμαι , τον εμπορικό δρόμο της Αλεξανδρούπολης , πρέπει να ήταν χειμώνας 71 ή 72 πριν τα Χριστούγεννα, με τεράστια για τα παιδικά μου μάτια αγριογούρουνα, να αχνίζουν στα τσιγκέλια και τις αγριόπαπιες τσαμπιά σαν σταφύλια. Η ίδια εικόνα έρχεται στο μυαλό μου για τις πάπιες στην παλιά Εθνική που πέρναγε από την Βόλβη και την Κορώνεια.

Το κυνήγι και όλα γύρω από αυτό ήταν μέρος της καθημερινής κοινωνικής ζωής

Ακόμα και στην Κρατική τότε τηλεόραση τους χειμερινούς μήνες έπαιζε συνέχεια η διαφήμιση της Benelli που έριχνε 5 φυσίγγια σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο

Για να θυμούνται οι παλιότεροι, το βρήκα , δείτε παρακάτω η γράψτε στο Google Διαφήμιση Benelli

https://www.facebook.com/oldhuntingpictures/videos/διαφήμιση-για-την-καραμπίνα-benelli-στην-ερτ/988708267980454/





Υπάρχει κανάλι σήμερα που θα τολμήσει να βάλει διαφήμιση για όπλα ??????????????

Όταν ήμουν μικρός τα περισσότερα παιδιά με ένα μικρό αεροβόλο ή φλόμπερ βγαίναμε σε αλάνες ή ρέματα και κάναμε τα πρώτα κυνηγετικά μας βήματα.

Σήμερα ακόμα και στα χωριά , με εξαίρεση ίσως κάποια μέρη που " Κρατάνε " ακόμη , αν συμβεί κάτι τέτοιο θα κληθεί αμέσως η αστυνομία τα κανάλια , οι γονείς θα παραπεμφθούν για πλείστα όσα αδικήματα, και το παιδάκι θα καταλήξει να στιγματιστεί και να του παίρνουν συνέντευξη 2-3 παιδοψυχολόγοι.

Οι Γιαγιάδες μας είχαν κότες που πέταγαν 30-50 μέτρα χωρίς ορμόνες , όχι εκτροφείου, τις έσφαζαν για να φάμε, , και οι μητέρες μας τις ξεπουπούλιαζαν μετα μπαμπάκι με οινόπνευμα , το ίδιο και τα θηράματα. Μετρήστε σήμερα πιό είναι το ποσοστό στις γυναίκες 20-30 ετων που μπορεί να το κάνει αυτό. Ούτε ψάρια πλέον δεν αντέχουμε να ξελεπιάζουμε το κάνουν στα ιχθυοπωλεία.

Δεν είμαι απόλυτος ώστε να υποστηρίζω ότι όλες οι πρακτικές του παρελθόντος ήταν σωστές όπως η επίδειξη των σκοτωμένων θηραμάτων στα καπό των αυτοκινήτων που κληρονομήθηκε κακώς στο φατσοβιβλίο , απλώς παραθέτω τα παραπάνω για να τα ξαναθυμηθούμε και να αντιληφθούμε ότι δυστυχώς αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Εδώ καλώ όλους να δεχθούν συλλογικά και ατομικά την ευθύνη της κατάστασης που βιώνουμε σήμερα με πρώτο τον εαυτό μου διότι ποτέ δεν είχα τον χρόνο και την υπομονή να ασχοληθώ με τα κοινά.

Την Δεκαετία του 80 επαναπαυθήκαμε χαιράμενοι για τις 350.000 άδειες και όσο αγοράζαμε τα όπλα σε τιμές διπλάσιες από το εξωτερικό ήταν όλα καλά,( Συμβαίνει και σήμερα πχ Remington V3 ) έτσι το 84 αν θυμάμαι καλά, απαγορεύτηκαν τα τσίλια ( Πεδινή Πέρδικα ) το κυνήγι των ανοιξιάτικων περασμάτων και άρχισε η σαλαμοποίηση του Κυνηγίου

Παρατηρήθηκε αισθητή μείωση του αριθμού των θηραμάτων λόγω της αλλαγής των περιβαντολλογικών συνθηκών που τότε δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε και της εκβιομηχάνισης της Γεωργίας και της Κτηνοτροφίας

Θυμάμαι τότε την καραμέλα που πιπιλούσαμε όλοι , οι παππούδες μας , οι γονείς μας και εμείς που τότε βγάζαμε τις πρώτες μας άδειες ότι για όλα φταίνε τα φυτοφάρμακα και μας αρκούσε αυτό.

Την Δεκαετία του 90 αφού επαναπαυθήκαμε χαιράμενοι για τις 250.000 άδειες , χωρίς να καταλαβαίνουμε τον επερχόμενο κυνηγετικό μας θάνατο που βιώνουμε σήμερα, ξαναανακαλύψαμε τον τροχό και αντί να προβλέψουμε πράγματα και να προετοιμαστούμε για τα μελλούμενα, χαιρόμαστε επειδή ο Κωστόπουλος μας ¨Ξεβλάχιασε" και νιώθαμε ότι ξεστραβωθήκαμε επειδή πριν ξέραμε από Φυσίγγια μόνο Λάμπρο Καφέ και Λάμπρο Μπλέ, ή τα Derby της ΠΥΡΚΑΛ και ήρθαν τα εισαγόμενα και τα ειδικά ρούχα, επιτράπηκαν τα 4χ4 , τα Beeper - GPS και όλα τα καλούδια μας έκαναν ωραίους Μοδάτους και πάνω από όλα Καταναλωτές.

Από τα άρβυλα του Στρατού που κάποτε ήταν πολυτέλεια και την σόλα με τα καρφιά , του πάτους από αμίαντο, περάσαμε στα Gore Tex και τις σόλες Vibram και ελάχιστοι εναντιώθηκαν στους τοπικούς άρχοντες όταν μετέτρεψαν όλη την Ελλάδα σχεδόν σε περιοχές Natura κ.λπ. νομίζοντας ότι θα χεστούν στην επιδότηση

Την Δεκαετία το 2000 βιώσαμε την κυνηγετική μας Nirvana, και δεν ασχοληθήκαμε με την Κυνηγετική μας Παιδεία , αδιαφορήσαμε για τη συρρίκνωση τόσο των Κυνηγότοπων όσο και της Κυνηγετικής Οικογένειας , την αύξηση της Ηλικίας των Κυνηγών και την περιθωριοποίηση -απαξίωση του Κυνηγίου του Κυνηγίου.

Μετά ήρθε η κρίση 2009------- η οποία θεωρώ ότι δεν τέλειωσε ποτέ , τα προβλήματα που προέκυψαν εκ των πραγμάτων περιόρισαν τον αριθμό και τις αποστάσεις των Κυνηγετικών μας εξορμήσεων, με συνέπεια την αισθητή απουσία μας στην ύπαιθρο.
Respect τά είπες όλα.
 
Το πρωί ο ιορδανογλου στην εκπομπή είπαν κάνα καινούργιο νέο η αερολογιες και εκτίμησης?
Τα ίδια και τα ίδια και ότι θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα είπε ο Κοσκινάς για το τι έκανε η ΚΣΕ για να μην φτάσουμε εδώ
 
Τα ίδια και τα ίδια και ότι θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα είπε ο Κοσκινάς για το τι έκανε η ΚΣΕ για να μην φτάσουμε εδώ
Ο καθένας το ρόλο του στο θάνατο του κυνηγιού: Μητσοτάκης ο δολοφόνος, ΚΣΕ οι ηθικοι αυτουργοι και κοσκινας ιορδανογλου αυτοί που έρχονταν παλιά στα σπίτια που ξενυχταγαν τον πεθαμένο για να λένε αστεία
 
Ο καθένας το ρόλο του στο θάνατο του κυνηγιού: Μητσοτάκης ο δολοφόνος, ΚΣΕ οι ηθικοι αυτουργοι και κοσκινας ιορδανογλου αυτοί που έρχονταν παλιά στα σπίτια που ξενυχταγαν τον πεθαμένο για να λένε αστεία
Πολύ υποτονικους τους άκουγα όσο μπόρεσα γιατί από ένα σημείο και μετά ας πούμε ότι βαρέθηκα για να μην πω τίποτα άλλο
Δεν λέω να βρίζουν και να ρίχνουν κατάρες αλλά με τα όσα γίνονται περίμενα να βγάλουν λίγο περισσότερο νεύρο και κριτική
 
Τα ίδια και τα ίδια και ότι θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα είπε ο Κοσκινάς για το τι έκανε η ΚΣΕ για να μην φτάσουμε εδώ
Πολύ υποτονικους τους άκουγα όσο μπόρεσα γιατί από ένα σημείο και μετά ας πούμε ότι βαρέθηκα για να μην πω τίποτα άλλο
Δεν λέω να βρίζουν και να ρίχνουν κατάρες αλλά με τα όσα γίνονται περίμενα να βγάλουν λίγο περισσότερο νεύρο και κριτική
Περιμενες κατι αλλο?
 
Πολύ υποτονικους τους άκουγα όσο μπόρεσα γιατί από ένα σημείο και μετά ας πούμε ότι βαρέθηκα για να μην πω τίποτα άλλο
Δεν λέω να βρίζουν και να ρίχνουν κατάρες αλλά με τα όσα γίνονται περίμενα να βγάλουν λίγο περισσότερο νεύρο και κριτική
Εχουν αλλες εντολές....πως να ηρεμησουν τα (προβατα).....οσα μπορουν δηλαδη....
 
Πολύ υποτονικους τους άκουγα όσο μπόρεσα γιατί από ένα σημείο και μετά ας πούμε ότι βαρέθηκα για να μην πω τίποτα άλλο
Δεν λέω να βρίζουν και να ρίχνουν κατάρες αλλά με τα όσα γίνονται περίμενα να βγάλουν λίγο περισσότερο νεύρο και κριτική
Ρε παιδια στην ιδια κατσαρολα βουτανε ολοι τους την τσεπη μας
 
Eγώ πάντως συνεχίζω να είμαι αισιόδοξος: πιστεύω ακράδαντα ότι μετά τα Φώτα θα κυνηγάμε...!!!


Υ.Γ.: Εάν όχι ούτε τότες, ε λοιπόν αδέρφια, δεν έχομε άλλην επιλογήν: θα επιχειρήσομεν την "Μεγάλην Έξοδον" εις το ύπαιθρον, ενθυμούμενοι την "Ηρωικήν Έξοδον του Μεσολογγίου" της 10ης Απριλίου του 1826!!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!! fgr2.terror.
 
Αρκεί να τους παρακολουθήσεις μια φορά. Μετά είναι σαν τα φιλαράκια στο Σταρ. Όσες φορές και να τα δεις, δεν αλλάζει τίποτα
Μια?Ξερω τι θα πουν πριν πεσει το ηχητικο σημα της εκπομπης.
Αμα καταλαθος πουν τιποτα,εχουν υπογραψει την επαγγελματικη
τους καταδικη.Απο το ιδιο το συστημα τρεφονται.Χαζοι δεν ειναι,χρονια
στο κουρπετι και οι δυο τους.
 
Eγώ πάντως συνεχίζω να είμαι αισιόδοξος: πιστεύω ακράδαντα ότι μετά τα Φώτα θα κυνηγάμε...!!!


Υ.Γ.: Εάν όχι ούτε τότες, ε λοιπόν αδέρφια, δεν έχομε άλλην επιλογήν: θα επιχειρήσομεν την "Μεγάλην Έξοδον" εις το ύπαιθρον, ενθυμούμενοι την "Ηρωικήν Έξοδον του Μεσολογγίου" της 10ης Απριλίου του 1826!!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!! fgr2.terror.
[/QUOTE

Νικόλα σε θυμάμαι που έλεγες αρχές Νοεμβρίου υπομονή τρεις βδομάδες είναι και θα περασουν. Μετά έλεγες ότι έχεις την αίσθηση ότι θα κυνηγήσουμε πριν τις γιορτές και τωρα λες για τα Φωτα!!!! Εγώ λέω πως δεν θα κυνηγήσουμε καθόλου φιλε ετσι οπως παει. Ολοι οι σοφοι ηδη μιλανε για το τριτο κυμα μετα τις γιορτες και δεν βλεπω να φευγουν τα μετρα. Εγω θα κάνω υπομονή (σιχάθηκα αυτή την λεξη) και αυτή την εβδομάδα και μετά ας έρθουν να με πιάσουν αν μπορουν. Αλήθεια , τα παπαγαλάκια της ΞΕ που υποστήριζαν ότι μετά τις 30/11 θα πάνε όλα καλά αφού ο αγώνας της θα καρποφορήσει, που είναι τόσο καιρο;;;;;
 
Κ επίσης Δημήτρη γτ δν βγάζουν πάλι τον Αραμπατζή όπως τότε να μας πει τι γίνεται η τι είναι αυτό που θα κάνει από κ στο εξής γν προστατέψει το κυνήγι;;;εμένα αυτό Μ κάνει εντύπωση....αλλά θα Μ πεις έβγαλε ποτέ κανείς άκρη με πολιτικούς κ γλειφτες;;;φυσικά κ οχι
 
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα βάζετε με ελεύθερους επαγγελματίες. Τη. Δουλειά τους κάνουν απλά. Και νομιζω ότι την κάνουν πολύ καλα. Τώρα εάν περιμενετε να βγάλουν αυτοί το φίδι από την τρύπα μάλλον λαθος κάνετε.
Γιατί η ελεύθερη επαγγελματίες έχουν τό αλάνθαστο! Και ο Αραμπατζής ελεύθερος επαγγελματίας είναι.
 
Κ επίσης Δημήτρη γτ δν βγάζουν πάλι τον Αραμπατζή όπως τότε να μας πει τι γίνεται
Αμα ξαναβγει ο Ξεφωτος ολο μαγκια κλανια και εξατμιση θα ειναι και η τελευταια του.
Γιαυτο αμολησε παπαγαλους και προσκυνημενους να του σωσουν την καρεκλα.
 
Παιδια οι πρωινες ιχνηλασιες ειναι απλα μια εκπομπη με θεμα το κυνηγι, να περναει ευχαριστα η ωρα. Οι ανθρωποι αυτο που κανουν το κανουν καλα, απο εκει και περα η ΕΡΑ spor αν δεν κανω λαθος ειναι κρατικος σταθμος, τι πρεπει να κανουν οι ανθρωποι; Ειναι σα να βλεπεις Παπαδακη η Αυτια και επειδη μιλανε και για το ασφαλιστικο και τις συνταξεις να τρωνε κραξιμο για τους χειρισμους της εκαστοτε κυβερνησης. Και εγω κλεισμενος μεσα ειμαι και ευτυχως παω που και που σκοπευτηριο (με ραντεβου) Η αγανακτηση και η αδικια που νιωθω δεν περιγραφεται. Προσωπικα απο εδω και περα ψηφο σε μη κυνηγο δεν παιζει και θα το καταλαβουν αυτοι που πρεπει αν το εφαρμοσει αυτο μεγαλη μεριδα κυνηγων. Πρεπει να μπει ενα τελος στην κοροιδια, μας θεωρουν καποιοι πολιτες δευτερης κατηγοριας.
 
Κ επίσης Δημήτρη γτ δν βγάζουν πάλι τον Αραμπατζή όπως τότε να μας πει τι γίνεται η τι είναι αυτό που θα κάνει από κ στο εξής γν προστατέψει το κυνήγι;;;εμένα αυτό Μ κάνει εντύπωση....αλλά θα Μ πεις έβγαλε ποτέ κανείς άκρη με πολιτικούς κ γλειφτες;;;φυσικά κ οχι
Ο πρόεδρος παιδιά μετά τα plan a , b και c που προφανώς απέτυχαν ετοιμάζει τόσα σχέδια όσα και τα εναπομείναντα γράμματα του αγγλικού αλφαβήτου. Και τα παπαγαλάκια του περιμένουν ενημέρωση για να ξαμοληθουν και παλι!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top