Υπεύθυνη 100% είναι οι πολιτικοί για αυτό που βιώνουμε ,σιγά μην τους είπαν οι λοιμοξιολογοι αφήστε τους πάντες έξω ποδηλάτες ,crossαδες,σερφαδες,ορειβάτες αλλά τους κυνηγούς και τους ψαράδες κλείστε τους ,σιγά μην ασχοληθούν οι λοιμοξιολογοι με τους κυνηγούς και τους ψαράδες που εάν τους αφήσεις μια νύχτα στο βουνό θα χεστουν από τον φόβο τους ,μην λέμε ότι θέλουμε τώρα η απόφαση αυτή είναι καθαρά για να εξυπηρετήσουν προσωπικές τους ιδεοληψίες κάποιοι υπουργοί της ΝΔ και όσο αυτό το σκέφτομαι τρελενομε ακόμα περισσότερο δηλαδή κάποιοι μαλακές οικολογοι του κώλου πολιτικάντηδες της πλάκας γράφουν στα παπάρια τους 170,000 πολίτες αυτής της χώρας με το έτσι θέλω και χωρίς να μπορούν να τεκμηριώσουν αυτήν την απόφαση τους.Εγω δεν θα ξεχάσω όταν έρθει η ώρα ,με φτυσατε στα μούτρα ρε καργιολια ,μου κόψατε τον αέρα μου ,μου καταστρέψατε την ψυχολογία μου ,νομίζετε ότι με εξαπατησατε βάζοντας των Άδωνι να μου πει ότι το κυνήγι θα υπάρχει ,ρε ξεφτίλες ποιος νομίζετε ότι πραγματικά πίστεψε αυτόν το ξεφτιλισμενο αυτόν τον αηδιαστικό τύπο κανείς ρε κανείς που τον κάνατε και αντιπρόεδρο αυτόν που επί ΛΑΟΣ μαζί με τον Βορίδη κλέφτες σας ανέβαζε κλέφτες σας κατέβαζε και ήταν οι μόνη αλήθεια που έχει πει ξεφτιλισμενοι του κερατά .Θα έρθει η ώρα σας .Ελπίζω ο κυνηγός να μην ξεχάσει ,εγώ πάντως με όλο αυτό έχω λυσαξει και βγάζω αφρούς αλλά δεν τους φτύνω τους μαζεύω όλους τους αφρούς μου και η ροχαλα που θα φάτε θα είναι τεράστια .