Ας κρατάμε μικρό καλάθι νά μήν μας έρθει πάλι βαριά.Το πρωί είπε ο Οικονομου,ψαράδες πιάστε τις πετονιές και κυνηγοί ξεκρεμαστε τα όπλα...
Και εμένα μου το είπαν,δεν το άκουσα ο ίδιος...
Ας κρατάμε μικρό καλάθι νά μήν μας έρθει πάλι βαριά.Το πρωί είπε ο Οικονομου,ψαράδες πιάστε τις πετονιές και κυνηγοί ξεκρεμαστε τα όπλα...
Και εμένα μου το είπαν,δεν το άκουσα ο ίδιος...
Ε καλά, μετά από τις φόλες που έχουμε φάει, κανείς δεν ενθουσιάζεται. Όμως ο Οικονόμου είναι σοβαρός και δουλεύει σε κυβερνητικό κανάλι. Δεν μου φαίνεται λογικό να πετάει μπαρούφες χωρίς να ξέρει.Ας κρατάμε μικρό καλάθι νά μήν μας έρθει πάλι βαριά.
Και για τον ατσονιο έτσι λέγαμε σοβαρός επαγγελματίας κάτι θα ξέρει και μετά πέσανε να τόν φάνε! Κάτσε σου λεωωωω!!!!Ε καλά, μετά από τις φόλες που έχουμε φάει, κανείς δεν ενθουσιάζεται. Όμως ο Οικονόμου είναι σοβαρός και δουλεύει σε κυβερνητικό κανάλι. Δεν μου φαίνεται λογικό να πετάει μπαρούφες χωρίς να ξέρει.
Μας καθαρισες σαν αβγα τωρα!Απ' όσα βλέπεις πίστευε τα μισά, και απ' όσα ακούεις τίποτα ... Τυχαία βγήκε αυτή η παροιμία ;;; Δε νομίζω.
Χθες ή προχθές διάβαζα εδώ κάπου ότι ο Οικονόμου είπε πως δεν βλέπει καμία πιθανότητα να επιτραπεί ξανά το κυνήγι για φέτος. Τι να άλλαξε μέσα σε 1-2 μέρες ????
Καλά πολλά μπορεί να αλλάξουν σε 2 μέρες αλλά όποιος έχει καει από τόν χυλό φυσάει και την γιαούρτι!Απ' όσα βλέπεις πίστευε τα μισά, και απ' όσα ακούεις τίποτα ... Τυχαία βγήκε αυτή η παροιμία ;;; Δε νομίζω.
Χθες ή προχθές διάβαζα εδώ κάπου ότι ο Οικονόμου είπε πως δεν βλέπει καμία πιθανότητα να επιτραπεί ξανά το κυνήγι για φέτος. Τι να άλλαξε μέσα σε 1-2 μέρες ????
Εγώ σήμερα κουρεύτηκα σαν καλό παιδάκι .Ας πάμε πρώτα να φτιάξουμε τα νύχια μας και μετα παμε κυνήγι.......ο πνιγμένος απο τα μαλλιά τιυ πιάνεται......μην πιστεύεται τιποτα παίδες....
Εμένα τα ψεύτικα νυχια μου κάνουν γρατσουνιές στην πάπια και το κοντακι και δεν τα φτιαχνω!!!!! Όσο για αυτά που λέει ο Οικονόμου ας κρατάμε μικρό καλαθι. Δεν λέω ότι λέει μπαρουφες. Συστημικος δημοσιογράφος είναι και φιλικά προσκείμενος προς το κυβερνητικό κόμμα. Μακάρι να έχουν βάση τα όσα είπε και να ξέρει κάτι. Αν δεν εννοεί και αυτός τις 7/1.....Με κακό νύχι χαλάει η επώμιση, πήγαινε κανα σκοπευτήριο να ανοίξουν τα ματάκια σου
Το τι λενε χθες δεν έχει καμία σχέση με το τι θα πουν σήμερα η αυριο. Και ο Μητσοτάκης Δευτέρα απέκλειε το ολικό lock down μετα βδελυγμίας και Τετάρτη το ανακοίνωσε. Γενικά με αυτούς η κατάσταση είναι πιάσε το αυγό και ριχτου ένα κούρεμα!Ο Παπαθανάσης χθες πάλι την ΝΔ είπε όχι πάλι και σήμερα έστειλε έγγραφο και η ΟΚΑΔΕ για το κυνήγι και κυνηγετικούς σκύλους.
Ας ευχόμαστε να μην εξαντλήσουν τη σταθερότητα τους στην απαγόρευση κυνηγιού -ψαρεματοςΤο τι λενε χθες δεν έχει καμία σχέση με το τι θα πουν σήμερα η αυριο. Και ο Μητσοτάκης Δευτέρα απέκλειε το ολικό lock down μετα βδελυγμίας και Τετάρτη το ανακοίνωσε. Γενικά με αυτούς η κατάσταση είναι πιάσε το αυγό και ριχτου ένα κούρεμα!
Φίλε Βίκτωρα όλοι οι άλλοι κάνουν ότι εκαναν με ένα sms. Ποιοί είναι μεσα; Ορειβατες; Ποδηλάτες και εντουραδες; Τεννιστες και γκολφερ;;; Κολυμβητές;;; Σκοπευτές;;;;Οσο οχυρωνονται πισω απο την πανδημια, μην περιμενετε αλλαγες. Αν αφησουν ανοιχτη μια δραστηριοτητα, θα βγουν στα καγκελα οι αλλοι και θα λενε, γιατι αυτοι και οχι εμεις. Αν ανοιξει ενα ειδος εμπορικου μαγαζιου, θα φωναζουν οι αλλοι και για τους ιδιους.
Ειναι καταστασεις πρωτογνωρες, και το πολιτικο προσωπικο θα οχυρωθει οσο το δυνατον καλυτερα ωστε να αποποιηθει τυχον ευθυνες. Οποτε χαρες μην περιμενετε, ουτε ισως και κοινη λογικη
οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική αλλά για να μπει ένα κόμμα στη βουλή πρέπει να πιάσει το όριο του 3%Παιδες εχουν διαλυσει την οικονομια και την κοινωνικη συνοχη,το κυνηγι θα αφηνανε?
Οπως ειπε και το παλικαρι στην συνεντευξη,το κομμα κυνηγων μαλλον θα ξανασυνταχθει
και στις επομενες εκλογες παμε με απλη αναλογικη.Αμα μετα απο αυτο που ζησαμε δεν
δωσουμε το βημα για φωνη 170.000 κυνηγων ειμαστε πραγματικα για κλαματα.Απο την
κεφαλη μεχρι το τελευταιο καρτερι.Εκπτωσεις στις επομενες αδειες μην περιμενετε...Λεφτα
απο το πρασινο ταμειο των ΜΚΟ δεν παιρνουμε που να παγωσει η κολαση.
Πρακτικα οσοι δεν χωρανε στα SMS. Εγω πχ μαζευω ελιες. Στο μιλητο λενε οτι επιτρεπεται, αλλα δεν εχει αριθμο. Αν πεσω σε τυπολατρη αστυνομικο, ακομα και με ενα σακι ελιες στην πλατη να ειμαι, θα το τσιμπησω το 300 αριΦίλε Βίκτωρα όλοι οι άλλοι κάνουν ότι εκαναν με ένα sms. Ποιοί είναι μεσα; Ορειβατες; Ποδηλάτες και εντουραδες; Τεννιστες και γκολφερ;;; Κολυμβητές;;; Σκοπευτές;;;;
Ανέκδοτο ,οι κυνηγοί ψηφίζουν κόμμα Ελλήνων κυνηγών.οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική αλλά για να μπει ένα κόμμα στη βουλή πρέπει να πιάσει το όριο του 3%
οπότε μιλάμε ότι χρειάζονται 180,000 ψήφους περίπου
σε προηγούμενες εκλογές το ΚΕΚ είχε πάρει κάπου 67.000 σε ευρωεκλογές και κάπου 17.000 σε εθνικές
λίγο δύσκολο να πιάσει το όριο του 3% και να μπει στη βουλή
οι περισσότεροι κυνηγοί δεν ψηφίζουν με προτεραιότητα το κυνήγι
επίσης η ψήφος διαμαρτυρίας στις μέρες μας έχει μειωθεί σημαντικά
τα μικρά κόμματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί
οπότε να κρατάτε πολύ μικρό καλάθι
Υ.Γ. Τα λεφτά για το ΚΕΚ και τις εκλογές ποιος θα τα βάλει?
Αυτο ειναι σουργελο ....τι να πει....Ο Παπαθανάσης χθες πάλι την ΝΔ είπε όχι πάλι και σήμερα έστειλε έγγραφο και η ΟΚΑΔΕ για το κυνήγι και κυνηγετικούς σκύλους.
Ενώ στα άλλα κανάλια είναι με την αντιπολίτευση η ουδέτερη χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!πιαστο ένα και βάρα το άλλο είναι όλα τα κανάλιαΑυτοι του σκαι ειναι βαμενοι κουλις .....δεν τους εχω καμια εμπηστοσηνη το τι λενε