ΝαιΆρα συμφωνα με το ΦΕΚ Σήμερα παμε για κηνυγι????
ΝαιΆρα συμφωνα με το ΦΕΚ Σήμερα παμε για κηνυγι????
Το γράφει ξεκάθαρα αλλά ας περιμένουμε λίγο να αναγγελθεί για να μην μας μείνει η χαρά στα δόντια.Άρα συμφωνα με το ΦΕΚ Σήμερα παμε για κηνυγι????
Δεν υπάρχει αναγγελία, υπάρχει ΦΕΚ, τελείωσε το θέμα, βγες να κυνηγήσειςΤο γράφει ξεκάθαρα αλλά ας περιμένουμε λίγο να αναγγελθεί για να μην μας μείνει η χαρά στα δόντια.
Καλου κακου παρτο μαζι σε εκτυπωμενη μορφη ποτε δεν ξερειςΆρα συμφωνα με το ΦΕΚ Σήμερα παμε για κηνυγι????
Ναι για εμάς που μένουμε Αθήνα είναι θέμα, αλλά μόνο που θα πάω να αναπνεύσω είναι μεγαλείο και ας ξέρω ότι δεν θα βρω τίποταΕλπιζω να ειναι αληθεια και να βγουμε επιτελους!μια διευκρινηση,οταν λεμε εντος της οικειας Περιφεριακης Ενοτητας,ενοουμε εντος νομου;
Το καταλαβαίνω απόλυτα αλλά αδυνατω να το πιστέψω ακόμη τσιμπιεμε εάν έχω ξυπνήσει.Δεν υπάρχει αναγγελία, υπάρχει ΦΕΚ, τελείωσε το θέμα, βγες να κυνηγήσεις
Σ` ευχαριστω φιλε για την απαντηση!καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο για τους συναδελφους της Αθηνας,αλλα αναγκαζομαστε να πουμε απ` ολοτελα....Ναι για εμάς που μένουμε Αθήνα είναι θέμα, αλλά μόνο που θα πάω να αναπνεύσω είναι μεγαλείο και ας ξέρω ότι δεν θα βρω τίποτα
Ως Χαλκουτσι!..αντε καλη αρχη αλλα στις επόμενες εκλογες να τα θυμαστε....Για Αττική εντός περιφέρειας εννοεί Έως μεσόγεια Καπανδρίτι κλπ η και Στερεά Ελλάδα όποιος έχει κάτι αξιόπιστο ας πει
Δυστυχώς για σας δεν είναι όλη η Στερεά Ελλάδα ...Για Αττική εντός περιφέρειας εννοεί Έως μεσόγεια Καπανδρίτι κλπ η και Στερεά Ελλάδα όποιος έχει κάτι αξιόπιστο ας πει
Μπορείτε να πάτε και στα Κύθηρα !!!Ως Χαλκουτσι!..αντε καλη αρχη αλλα στις επόμενες εκλογες να τα θυμαστε....
Εγω θα μεινω εντος...στο Ίλιον ακουσα για πιασμενες! ΧαχαχαχαΜπορείτε να πάτε και στα Κύθηρα !!!
![]()
ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΗΔΗΔεν υπάρχει αναγγελία, υπάρχει ΦΕΚ, τελείωσε το θέμα, βγες να κυνηγήσεις