Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επέμενε κιόλας, όχι κύριε κάνετε λάθος,δεν υπάρχει ΦΕΚ..
Μόνο για μετακίνηση στους γονείς σάς.
Ευχαριστώ τού λέω καί τό έκλεισα.ετσι καί αλλιώς από περιέργεια πήρα να δώ αν είναι ενημερωμένοι.
Εγώ παιδιά να πώ την αλήθεια.
Την τρίτη έχασα την μάνα μου,στα 53 τής μας νίκησε ο καρκίνος..
Καί χθές τό βράδυ λέω στη γυναίκα αύριο θα πάω για κυνήγι δεν μπορώ άλλο, τό βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καί πολύ και χαράματα έφυγα.ντουφεκισα δύο μπεκατσινια,και ακούω μια σειρήνα,,τα μάζεψα και έφυγα.και μόλις ήρθα σπίτι με πήρε ο κουμπάρος καί λέει Ελα να σού πω να χαρείς, περίμενα να μου πει πάω για τρίτο παιδί,.και μου λέει τό άνοιξαν το κυνήγι..
Ωραία τού λέω γιατί πήγα τό πρωί.
Συλληπητηρια καλό κουράγιο,να βγεις έξω να ξεσκασεις.

Ευχομαι να πρυτάνευση η λογική και να μην φερθούμε σαν κατσαπλιαδες απέναντι στα θύραματα. Με σεβασμό.....
Εμείς εδώ Αθήνα τι σεβασμό να δείξουμε ρε Γιάννη στο θήραμα?
Στους αρουραιους στα Σπατα που εχουν
κάτι ουρές σαν κομποσχοινια?

Ειλικρινά δεν περίμενα μέσα στις γιορτές να υπάρξει άνοιγμα Προφανώς έπιασαν τα μηνύματα του κόσμου και κατάλαβαν ότι είναι σε δεινή θέση. ;)
Δυστυχώς Δημήτρη δεν είναι έτσι, οι φωνές των αντικυνηγών είναι πιό δυνατές από τις δικές μας και έχουν μεγαλύτερα ερείσματα στην κυβέρνηση...
Ας είναι καλά ο Τσιόδρας που με δική του προτροπή και επιμονή το έβαλε προς συζήτηση στην επιτροπή των ειδικών και έφερε αυτό το αποτέλεσμα... Φυσικά ο αδελφός του-αξιότιμο μέλος του HL- έβαλε το χεράκι του και τον ώθησε σημαντικά προς τα κει...
Άγαλμα πρέπει να τους κάνουμε...

Ρε σεις πάω να φορέσω τα κυνηγετικά και μόνο οι κάλτσες μου μπαίνουν,......
Τον σκορδαλιά μου μέσα......

Με βλέπω να βγαίνω με το κουστούμι και να γελάνε τα τσιχλοκοτσυφα μέχρι σκασμού.
Άσε τα λόγια και κάνε καμμία αναγνώριση μπας και κάνουμε το κατήφορο!

Status
Not open for further replies.
Back