Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο Ιορδανογλου την περασμένη Τρίτη στο YouTube ρεκαζε και εσκουζε εναντίον του Χαρδαλια. Τον παρουσίαζαν σαν τον μοναδικό υπαίτιο για το κόψιμο του κυνηγιού. Τώρα άλλαξε πλευση? Μόνος του η με εντολές αλλων? Όσο για τα ατυχήματα στο κυνήγι που γράφετε γιατί να αποτελούν λόγο για να μας το ξανακοψουν? Αν είναι έτσι να απαγορεύσουν και την οδηγηση. Shit happens που λενε και στο χωριο μου. Να μην το τραβάμε από τα μαλλιά και εμεις. Για τους μεγάλους εμπόρους του χώρου μας που σφυριζαν αδιάφορα 1μισή μηνα ένα μόνο μπορούμε να κανουμε. Να τους γράψουμε κανονικά και να στηρίξουμε μικρους. Και ποιοτικοί είναι και φθηνοτεροι απο τους μεγαλοκαρχαρίες.
Για παρτον ενα τηλ...να του τα ψαλης αυριο να του πεις αλλα ελεγες πρειν για το σεριφη,....εγω ουτε τους ξανα ακουο πλεο τσουτσεκια και φερεφωνα της Κ Σ Ε......

Δεν ξέρω ρε Θοδωρή. Άρα μπορώ να κυνηγήσω μόνο Αττική έτσι; Άρα και του Τάσου πιο πάνω καλά του είπαν ότι δεν μπορεί να κυνηγήσει Καλαμάτα, αν και βρίσκεται εκεί;
Αν εχω ερμηνευσει το ΦΕΚ σωστα,ναι δεν μπορεις να πας Αργολιδα εφοσον μενεις μονιμα Αθηνα.Ουτε ο Τασος στην Καλαματα...

Αν εχω ερμηνευσει το ΦΕΚ σωστα,ναι δεν μπορεις να πας Αργολιδα εφοσον μενεις μονιμα Αθηνα.Ουτε ο Τασος στην Καλαματα...
Δεν μπορείς να κυνηγήσεις εννοείς. Γιατί να πάω μπορώ κι εγώ κι ο Τάσος με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Κυριακο,δεν παιζει ρολο που εχεις βγαλει αδεια.Σρο ΦΕΚ γραφει ξεκαθαρα οτι πρεπει να εχεις μαζι σου το Ε1 ή την βεβαιωση ειδικης κατοικιας για να μπορεις να δικαιολογησεις την μονιμη κατοικια και κατ επεκταση την περιφερειακη ενοτητα που δικαιουσαι να κυνηγησεις.Η περιφερειακη ενοτητα δεν δικαιολογειται απο την αδεια θηρας.Και εγω βγαζω αδεια Ευβοια αλλα τοπο μονιμης κατοικιας εχω στο μπορντελο city δυστυχως.Τωρα αν καποιος εχει παεο στον τοπο του για ελιες,αλλα δηλωνει αλλου τοπο μονιμης κατοικιας δεν ξερω τι παιζει.Φανταζομαι οτι δεν θα μπορει να κυνηγησει λογω του Ε1 ή το χαρτι ειδικης κατοικιας.
Θοδωρή δεν λέει πουθενά για Ε1. Δεν ξέρω αν το έχεις βρει κάπου αλλού, σίγουρα πάντως πρέπει να το διασαφηνίσουμε.
IMG_20201226_200712.jpg
IMG_20201226_200557.jpg

Τα δερβενοχωρια μετά τις ανεμογεννήτριες είναι Βοιωτία. Για να πας Οινόη, Βίλια κλπ μέσω χασιας πρέπει να περάσεις από εκεί. Λογικά αν σε σταματήσουν σε γράφουν. Πέρασε κανείς από εκει;
Έχω μπερδευτεί λίγο. Αν πας Καζα από την παλιά εθνική επιτρέπεται; Εννοώ από Ελευσίνα κι επάνω.

Και εγώ βγάζω άδεια γενική στην Αρκαδία πολλά χρόνια πριν
και κατοικώ στο καμίνι
Σήμερα που πήγα στα Παλαιοκουνδουρα ήμουν παράνομος ;
Ας με είχαν ενημερώσει το καλοκαίρι όταν τους ακούμπησα 163 ευρώ για θεώρηση γενικής και με διαβεβαίωναν ότι το κυνήγι δεν θα επηρεαστεί από το lock down
και θα μπορώ να κυνηγήσω ελεύθερα από τα Σφακιά έως την Ορεστιάδα

Άλεξ σόρρυ δεν κατάλαβα τι μου δείχνεις. Χρειάζονται αυτά...
IMG_20201226_200557.jpg
Δηλαδή άδεια θήρας και βεβαίωση τύπου Β. Και εδώ λέει ξεκάθαρα ότι η βεβαίωση τύπου Β μπορεί να είναι το ένα ή το άλλο κλπ και μπορεί να είναι και αυτό που έχω κυκλώσει παρακάτω. Απλό sms δηλαδή. Κάνω κάπου λάθος;
IMG_20201226_211225.jpg

Νά δεις που στο τέλος θα λένε ότι μας κάνανε και χάρη!
Ολα τα μέτρα ειναι χωρίς συγκεκριμένο πλαίσιο.Με κενά μεγαλύτερα απο παράθυρα.Μέτρα του κώλου . Το ζούμε κι το βλέπουμε καθημερινά.
Αυτη ειναι η διαφορά με τα μέτρα που πάρθηκαν την Άνοιξη .

Last edited:
Δυστυχώς δεν μπορεί. Αυτό που ουσιαστικά έκαναν με τον τοπικό περιορισμο είναι να μετατρέψουν όλες τις άδειες σε τοπικές
Παιδια αυτο που λετε δεν προκυπτει απο πουθενα στο ΦΕΚ.... μετακίνηση εντος οικειας περιφερειακης ενότητας για ασκηση θηρας, οπως και για αθληση.... είναι σαν να λεμε οτι αν εχεις παει 10 μερες για δουλεια Θεσσαλονίκη, δεν μπορεις να βγεις για τρεξιμο εκει επειδη εισαι Αθηναιος...
Δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ μονιμη κατοικια το φεκ σε σχεση με την κινηση για αθληση...
Εισαι πχ Καλαματα για δουλειες, και μενεις προς το παρόν Καλαματα? Στις μετακινησεις σου (πχ τρεξιμο κτλ) αναφερεις τοπο κατοικιας την Καλαματα..τα ιδια και για κυνηγι...

Επισης η αδεια κυνηγιου λεει αλλα ντι αλλων πανω γτ βγηκε πριν 5-6 χρονια για παραδειγμα...προσωπικα αλλη κατοικια λεει η αδεια μου, αλλη η ταυτοτητα, αλλη οι αδειες κατοχης κυνηγετικων οπλων κτλ κτλ...

Δεν ξέρω ρε Θοδωρή. Άρα μπορώ να κυνηγήσω μόνο Αττική έτσι; Άρα και του Τάσου πιο πάνω καλά του είπαν ότι δεν μπορεί να κυνηγήσει Καλαμάτα, αν και βρίσκεται εκεί;
Φιλε μην μπερδευεσαι τσαμπα....μενεις Αθηνα? Οκ...
Δεν μπορεις να μετακινηθεις ως την Αργολιδα με αιτιολογια την άσκηση θηρας..πρεπει να χεις αλλο λόγο πχ εργασια...
Προσοχη γτ τα 300€ δεν περισσεύουν σε κανεναν, και καλυτερα να τα φαμε αλλου! Τ
Εισαι Αργολιδα λοιπον, κυνηγας κανονικα στην οικεια περιφερειακη ενοτητα... Τοσο απλα

Άλεξ σόρρυ δεν κατάλαβα τι μου δείχνεις. Χρειάζονται αυτά...
View attachment 20685
Δηλαδή άδεια θήρας και βεβαίωση τύπου Β. Και εδώ λέει ξεκάθαρα ότι η βεβαίωση τύπου Β μπορεί να είναι το ένα ή το άλλο κλπ και μπορεί να είναι και αυτό που έχω κυκλώσει παρακάτω. Απλό sms δηλαδή. Κάνω κάπου λάθος;
View attachment 20686

Attachments

• eee.png
    eee.png
    149,5 KB · Προβολές: 30
Περιμένουμε 2 μήνες για να πάμε για κυνήγι και 5 μέρες πριν το άνοιγμα έπαθα διαστρεμμα 2ου βαθμού...
peng

... το ορειβατικό αρβυλο λειτουργεί σαν ναρθηκας;
Φίλε Μ περαστικά! Υπάρχει ένας νάρθηκας με δύο πλαστικές μπαλένες κ με ένα μπλε τζελ που τον βάζεις στην κατάψυξη! Κ βοηθάει στην σταθερότητα κ στην επούλωση! Υπήρξα παθών σίγουρη λύση!

Status
Not open for further replies.
Back