Ετσι πρεπει .....αυτος ειναι ο σωστος δρωμος...χιλια μπραβω
Ετσι πρεπει .....αυτος ειναι ο σωστος δρωμος...χιλια μπραβω
Υπαρχουν τοσες περιοχες και βουνα που δεν επητρεπεται το κυνηγι....να πανε να τρεξουν εκει....δεν μπορουν να κανουν οτι τους ερθει στο μυαλοΔυστυχώς δεν έχει εντελώς άδικο Τάσο
Και μιλάω για το κομμάτι που λέει για αυτούς που κραζουμε και εμείς οι ίδιοι που ρίχνουν όπου να'ναι
Τα υπόλοιπα που λέει άστα να πάνε
Να σκεφτούμε ... δύσκολα πράγματα βάζεις ...Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις: Πόσοι άραγε δεν λένε ότι αγαπούν την πατρίδα αλλά στην πραγματικότητα μισούν τους ξένους, πόσοι δεν λένε ότι νοιάζονται για τους μετανάστες αλλά στην πραγματικότητα μισούν την πατρίδα τους, πόσοι δεν λένε ότι αγαπούν τα ζώα αλλά στην πραγματικότητα μισούν τους ανθρώπους, πόσοι δεν λένε ότι υποστηρίζουν μια ομάδα αλλά στην πραγματικότητα μισούν μια άλλη, πόσοι, πόσοι ... Μπορεί να το κάνουμε κι εμείς οι ίδιοι, ας ρωτήσουμε καμιά φορά τον εαυτό μας (αφού στα καρτερια δεν περνάει και τίποτα, μπορούμε να σκεφτούμε λίγο περισσότερο).
Καμιά φορά οι τύψεις σε κάνουν αποτελεσματικότεροΠρόεδρε σου έχω κάνει σκληρή κριτική, αλλά εδώ έπραξες τα δέοντα και άμεσα, εύγε, όλοι μαζί σας.
Μπα, δε θα το λεγαεχη ελυψη απο αδειες μαλων ο συλογοσουυυυ![]()
![]()
Για να δω τωρα τα ζωοφιλα ζωα που θα κρυφτουν.Αντε γιατι και η υπομονη εχει ορια!!Πρόεδρε σου έχω κάνει σκληρή κριτική, αλλά εδώ έπραξες τα δέοντα και άμεσα, εύγε, όλοι μαζί σας.
Αμα παει ετσι,εγω και ο γιατρος θα φαμε Χ10 ισοβια για τον καραφλα!!Δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει, πάντως καλό θα ήταν να κινηθούν και εναντίον των διαχειριστών των σελίδων που αναρτήθηκαν τα σχόλια
Γι'αυτό χάθηκες ετοιμάζεις κρησφύγετο;Αμα παει ετσι,εγω και ο γιατρος θα φαμε Χ10 ισοβια για τον καραφλα!!
Ετοιμαζω φευγιο στις 10 Φεβρουαριου,εχω δουλειεςΓι'αυτό χάθηκες ετοιμάζεις κρησφύγετο;![]()
Τον Χαρδαλια τον ρώτησες για να φύγεις;Ετοιμαζω φευγιο στις 10 Φεβρουαριου,εχω δουλειες![]()
Αυτά είναι ενδιοικογενειακα καυγαδακια, το πολύ πολύ να σας κάνει μουτρακια για λιγο καιρόΑμα παει ετσι,εγω και ο γιατρος θα φαμε Χ10 ισοβια για τον καραφλα!!
Πες του οτι ετσι και προσπαθησει να με πιασει,θα παει το κλαμπανι γονατοΤον Χαρδαλια τον ρώτησες για να φύγεις;
Έχουμε ρίξει πολύ κράξιμο τον τελευταίο καιρό όλοι μας. Επιτέλους δείχνουν αντανακλαστικά στην ΚΣΕ!!!! Το κυνήγι βάλλεται από παντού και πρέπει να υπάρξει αντίδραση και αντεπίθεση. Ο Πρόεδρος σε αυτό το βίντεο τα είπε όπως ακριβώς έπρεπε να τα πει και μπράβο του! Μηνυσαρες κατά πάντως υπεύθυνου και αν υπάρξει καταδίκη να δω πως θα σφίξουν ορισμένες ζωοφιλες σουφρες.Πρόεδρε σου έχω κάνει σκληρή κριτική, αλλά εδώ έπραξες τα δέοντα και άμεσα, εύγε, όλοι μαζί σας.
Επητελους ξηπνησανε .....δεν το πηστευω ακομα.......αυτος ειναι Ο σωστος δρομοςΠρόεδρε σου έχω κάνει σκληρή κριτική, αλλά εδώ έπραξες τα δέοντα και άμεσα, εύγε, όλοι μαζί σας.
Το κυνήγι είναι συνυφασμένο με την οικολογία ως μέσο διαχείρισης. Αυτοί δεν ειναι οικολογοι. Άσχετοι οικοφασιστες ειναι. Για αυτούς οικολογία είναι το τάισμα του σκύλου και της γάτας μέσα στα τσιμέντα της πολης. Αλίμονο και αν η πλειοψηφία από αυτούς έχουν πατήσει σε βουνό μια φορά στην μίζερη ζωή τους.Να δώσω κ εγώ τα εύσημα για την καταδίκη των υπανθρώπων που λέγονται οικολόγοι.τα καλά να λέγονται.επισης έχουμε κανένα νέο για τις μετακινήσεις εκτός νόμου;