Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δυστυχώς δεν έχει εντελώς άδικο Τάσο
Και μιλάω για το κομμάτι που λέει για αυτούς που κραζουμε και εμείς οι ίδιοι που ρίχνουν όπου να'ναι
Τα υπόλοιπα που λέει άστα να πάνε
Υπαρχουν τοσες περιοχες και βουνα που δεν επητρεπεται το κυνηγι....να πανε να τρεξουν εκει....δεν μπορουν να κανουν οτι τους ερθει στο μυαλο

Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις: Πόσοι άραγε δεν λένε ότι αγαπούν την πατρίδα αλλά στην πραγματικότητα μισούν τους ξένους, πόσοι δεν λένε ότι νοιάζονται για τους μετανάστες αλλά στην πραγματικότητα μισούν την πατρίδα τους, πόσοι δεν λένε ότι αγαπούν τα ζώα αλλά στην πραγματικότητα μισούν τους ανθρώπους, πόσοι δεν λένε ότι υποστηρίζουν μια ομάδα αλλά στην πραγματικότητα μισούν μια άλλη, πόσοι, πόσοι ... Μπορεί να το κάνουμε κι εμείς οι ίδιοι, ας ρωτήσουμε καμιά φορά τον εαυτό μας (αφού στα καρτερια δεν περνάει και τίποτα, μπορούμε να σκεφτούμε λίγο περισσότερο :p).
Να σκεφτούμε ... δύσκολα πράγματα βάζεις ...

Μπράβο στο Πρόεδρο γι'αυτή την κίνηση όσο για τους ζωόφιλους δυστυχώς αυτοί που χάρηκαν αγαπούν μάλλον περισσότερα τα ζώα από τούς ανθρώπους ίσως έχουν πολλά ψυχικά νοσήματα για να συγκρίνουν τα δύο αυτά είδη και να βάζουν παραπάνω τα ζώα ειδικά από άτομα που δεν τα γνωρίζουν καν μόνο και μόνο επειδή δεν τους αρέσει η επιλογή του να κυνηγούν πάνε κόντρα στη φύση τους και για να αποδείξουν τα πιστεύω τους εχθρεύονται κάθε τι αντίθετο συμβαίνει και με άλλα πράγματα μεγάλη κουβέντα άνθρωποι που χρήζουν ψυχολογικής υποστήριξης σίγουρα.

Πρόεδρε σου έχω κάνει σκληρή κριτική, αλλά εδώ έπραξες τα δέοντα και άμεσα, εύγε, όλοι μαζί σας.
Καμιά φορά οι τύψεις σε κάνουν αποτελεσματικότερο
Δεν λέω ότι έτσι έχει γίνει απλά επειδή έχουν γραφτεί πολλά και στο παρελθόν και δεν είχαμε ανάλογη αντίδραση
Όπως και να έχει μπράβο του έτσι πρέπει να κινηθούμε από εδώ και πέρα έρχονται πολλά στο μέλλον και πρέπει να έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά

Δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει, πάντως καλό θα ήταν να κινηθούν και εναντίον των διαχειριστών των σελίδων που αναρτήθηκαν τα σχόλια
Αμα παει ετσι,εγω και ο γιατρος θα φαμε Χ10 ισοβια για τον καραφλα!!

Πρόεδρε σου έχω κάνει σκληρή κριτική, αλλά εδώ έπραξες τα δέοντα και άμεσα, εύγε, όλοι μαζί σας.
Έχουμε ρίξει πολύ κράξιμο τον τελευταίο καιρό όλοι μας. Επιτέλους δείχνουν αντανακλαστικά στην ΚΣΕ!!!! Το κυνήγι βάλλεται από παντού και πρέπει να υπάρξει αντίδραση και αντεπίθεση. Ο Πρόεδρος σε αυτό το βίντεο τα είπε όπως ακριβώς έπρεπε να τα πει και μπράβο του! Μηνυσαρες κατά πάντως υπεύθυνου και αν υπάρξει καταδίκη να δω πως θα σφίξουν ορισμένες ζωοφιλες σουφρες.

Να δώσω κ εγώ τα εύσημα για την καταδίκη των υπανθρώπων που λέγονται οικολόγοι.τα καλά να λέγονται.επισης έχουμε κανένα νέο για τις μετακινήσεις εκτός νόμου;
Το κυνήγι είναι συνυφασμένο με την οικολογία ως μέσο διαχείρισης. Αυτοί δεν ειναι οικολογοι. Άσχετοι οικοφασιστες ειναι. Για αυτούς οικολογία είναι το τάισμα του σκύλου και της γάτας μέσα στα τσιμέντα της πολης. Αλίμονο και αν η πλειοψηφία από αυτούς έχουν πατήσει σε βουνό μια φορά στην μίζερη ζωή τους.

Status
Not open for further replies.
Back