Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν την παλεύω ρε σου λεω. Είδα και στο Σκάι να διαβάζουν την αναστολή για το κυνήγι και να λέει μια πατσαβούρα δίπλα στον Καμπουρακη οποίος πρόλαβε πρόλαβε, και μου γύρισε το ματι. Το μαύρο θα το ρίξω και το ευχαριστηθώ σαν να ριχνω κάτι άλλο if you know what I mean και ας τους ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές. Αυτή τη φορά δεν έχει υποταγή. Μπάτσος δεν με πιάνει και αν έρθει θηροφυλακας να μου κάνει μανουρα κακό του κεφαλιού του.
Ότι και να πεις έχεις δίκιο κάποια στιγμή το άδικο γίνεται ποτάμι αλλά αυτούς δεν τους νοιάζει σου λέει σε λίγο που θα ξεχαστεί πάλι ξοπίσω μας θα τρέχουνε τα πρόβατα.

Εδώ περνάνε οι μπάτσοι και άμα δουν σε κάνα παγκάκι 2-3 γέρους πατάνε την κόρνα της σειρηνας και τους φωνάζουν να φύγουν. Στα πακιστανια που μαζεύονται 20-30 μαζί και αράζουν στα γηπεδάκια του μπάσκετ που έχουμε κάνουν μοκο οι ξεφτιλισμένοι. Είπαμε το lockdown είναι μονο στο γ@μημενο ,κολλημένο μυαλό τους και η εμμονή τους το κυνήγι και το ψαρεμα.

Εδώ περνάνε οι μπάτσοι και άμα δουν σε κάνα παγκάκι 2-3 γέρους πατάνε την κόρνα της σειρηνας και τους φωνάζουν να φύγουν. Στα πακιστανια που μαζεύονται 20-30 μαζί και αράζουν στα γηπεδάκια του μπάσκετ που έχουμε κάνουν μοκο οι ξεφτιλισμένοι. Είπαμε το lockdown είναι μονο στο γ@μημενο ,κολλημένο μυαλό τους και η εμμονή τους το κυνήγι και το ψαρεμα.
Ακριβώς. Στις επόμενες εκλογές να τους ψηφίσουν οι Πακιστανοί

Χτες ρε παιδιά κατέβηκα με το αμάξι την Ιουλιανού (Αθήνα κέντρο) κατά τις 19.00 και τους έβλεπα τους Ταλιμπάν μαζεμένους σαν τα μυρμήγκια!!!! Μιλάμε ανατρίχιασα!!! Και τους φταίμε εμείς και τα γερόντια στα παγκάκια!!! Και τα πουστρο κάναλα.....δεν τολμάνε να πάνε καμία βολτα από εκεί....μόνο να καταγγείλουν κανά πιτσιρικά που έκανε γιορτή και τους την πέσανε οι καμαριέρες!!!

Τουλάχιστον τώρα θα πάρουν τα εύσημα από την εφημερίδα των συντακτών που τους κατηγορούσε ότι έκαναν το χατίρι στους δολοφόνους κυνηγούς για ψηφοθηρικούς λόγους
Το διόρθωσαν το λάθος κατευθείαν πρέπει να τους το αναγνωρίσουν αυτό ενήργησαν γρήγορα οι μπλε απατεώνες

Για μένα το κυνήγι και το ψάρεμα είναι το τελευταίο! Την χουντα δεν την ανέχομαι όμως! Απαιτείται αντίδραση!
Δεν μπορει να γίνει τίποτα.
Όσοι μπορούν να ξεσηκώσουν κόσμο είναι ταϊσμενοι και κάποιοι είναι φοβισμένοι.
Οι υπόλοιποι είμαστε απλοί παρατηρητές.
Οι αντίδραση προϋποθέτει αγανάκτηση και κάποιον ή κάποιους να ηγηθουν.
Βλέπεις κανέναν.
Εγώ όχι.
Και συγκεκριμένα στην κατηγορία των κυνηγών που ανήκουμε δεν κουνιέται φύλλο.
Έπεσε τάισα καλό.

Εγώ την πρόταση μου την έκανα εδώ αλλά η έχοντες την ευθύνη με δώσανε κίτρινη καρτα και παρατήρηση.
Κι εσύ ψάχνεις για αντίδραση και επαναστάσεις:D
Συνεχίζουμε όσοι αντέχουμε και αντιστεκόμαστε όπως ξέρουμε.
Και ένα ρητό για την περίσταση,
"δεν μπορείς να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς (τόπους) αν φοβασαι να ξεμακρυνεις από την ακτή".

Για μένα το κυνήγι και το ψάρεμα είναι το τελευταίο! Την χουντα δεν την ανέχομαι όμως! Απαιτείται αντίδραση!
Αν δεν βγει ο κόσμος στους δρόμους αυτό θα συνεχίσει επ' άπειρον. Το ερώτημα είναι ποιος θα ηγηθεί. Βδομάδα στη βδομάδα, έφαγαν ένα χρόνο ολόκληρο. Ξεκίνησαν τώρα το δεύτερο χρόνο της χούντας. Θα το κάνουν όσο δεν αντιδρούμε, για δύο, τρία τέσσερα χρόνια, για πάντα

Από τότε που άρχισε ολο αυτο έχουν γραφτεί εδώ περα περιπου 235 σελίδες...
Πολυ ωραία τα λέμε-τε... Αλλά....
Πρέπει να ψάξουμε να βρουμε άλλο τρόπο πιο δραστικό κ μάλλον μονοι μας γιατί δεν βλέπω η κσε να ενδιαφέρεται.....
Δυστυχώς εμάς τους κυνηγους(Στην Ελλάδα) δεν μας υπολογίζουν ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ παρά μόνο όταν έρχεται η ώρα των εκλογών....
Σήμερα η αφορμή ήταν ο Κορονοιος, αυριο να είστε να σίγουροι ότι θα είναι κάτι άλλο....μεχρι να πετυχουν τον σκοπό τους...
Όταν ακουμε στις διάφορες εκπομπές να λένε ότι το 90% όσων κατέχουν όπλα δεν είναι κυνηγοί η ότι γίνονται αρκετά εγκλήματα με αυτά καταλαβαίνετε που θέλουν να το πανε, γιατί άγνοια δεν νομίζω να υπάρχει..
Είδατε ποτε να γίνει εστω μια τηλεοπτική εκπομπή η ντοκιμαντερ με θέμα το κυνήγι??
Όλοι μα όλοι είναι εναντίον μας κ πολυ φοβάμαι ότι είναι κ αυτοί που δηλώνουν κυνηγοι...
Προσωπικά είμαι ήμουν κ θα ειμαι περηφανος που γεννήθηκα κυνηγός κ το δηλώνω παντου όταν μου δωθεί η ευκαιρία αλλά αυτό δεν αρκεί ..
Την μεγαλητερη περηφάνια την ένιωσα στον στρατό όταν την πρωτη μερα που κάναμε βολή ο λοχαγός μας ρώτησε πιοι είμαστε κυνηγοι..
Και όταν ο ιδιος με ρωτησε με απορια που έμαθα να βαζω γρήγορα κ σωστά το κλειστρο στο G3A3.....Δεν έχω καμμια σχέση με τα ραβδωτα του είπα αλλά έχοντας μια εξοικείωση με τα κυνηγετικά δεν μου ηταν τόσο δυσκολο να καταλάβω....

Και μια που ανέφερα κ την Εθνική μας άμυνα δείτε τι έγραψε το 1993 ο φυσικός κ.Γιωργος Μαρμαρινος σε άρθρο του για το κυνηγι στην κατοχή αλλα κ το ερωτηματικό του στο τέλος..

IMG_20210102_124710.jpg

View attachment 21014

Status
Not open for further replies.
Back