Από τότε που άρχισε ολο αυτο έχουν γραφτεί εδώ περα περιπου 235 σελίδες...
Πολυ ωραία τα λέμε-τε... Αλλά....
Πρέπει να ψάξουμε να βρουμε άλλο τρόπο πιο δραστικό κ μάλλον μονοι μας γιατί δεν βλέπω η κσε να ενδιαφέρεται.....
Δυστυχώς εμάς τους κυνηγους(Στην Ελλάδα) δεν μας υπολογίζουν ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ παρά μόνο όταν έρχεται η ώρα των εκλογών....
Σήμερα η αφορμή ήταν ο Κορονοιος, αυριο να είστε να σίγουροι ότι θα είναι κάτι άλλο....μεχρι να πετυχουν τον σκοπό τους...
Όταν ακουμε στις διάφορες εκπομπές να λένε ότι το 90% όσων κατέχουν όπλα δεν είναι κυνηγοί η ότι γίνονται αρκετά εγκλήματα με αυτά καταλαβαίνετε που θέλουν να το πανε, γιατί άγνοια δεν νομίζω να υπάρχει..
Είδατε ποτε να γίνει εστω μια τηλεοπτική εκπομπή η ντοκιμαντερ με θέμα το κυνήγι??
Όλοι μα όλοι είναι εναντίον μας κ πολυ φοβάμαι ότι είναι κ αυτοί που δηλώνουν κυνηγοι...
Προσωπικά είμαι ήμουν κ θα ειμαι περηφανος που γεννήθηκα κυνηγός κ το δηλώνω παντου όταν μου δωθεί η ευκαιρία αλλά αυτό δεν αρκεί ..
Την μεγαλητερη περηφάνια την ένιωσα στον στρατό όταν την πρωτη μερα που κάναμε βολή ο λοχαγός μας ρώτησε πιοι είμαστε κυνηγοι..
Και όταν ο ιδιος με ρωτησε με απορια που έμαθα να βαζω γρήγορα κ σωστά το κλειστρο στο G3A3.....Δεν έχω καμμια σχέση με τα ραβδωτα του είπα αλλά έχοντας μια εξοικείωση με τα κυνηγετικά δεν μου ηταν τόσο δυσκολο να καταλάβω....
Και μια που ανέφερα κ την Εθνική μας άμυνα δείτε τι έγραψε το 1993 ο φυσικός κ.Γιωργος Μαρμαρινος σε άρθρο του για το κυνηγι στην κατοχή αλλα κ το ερωτηματικό του στο τέλος..
View attachment 21014