Τώρα !Το είπαν πριν λιγο! Απόφαση του Δρακουμελ junior το σημερινό που αιφνιδίασε τάχα και τους υπουργούς του. Να βελαξω τωρα η αργότερα;
Τώρα !Το είπαν πριν λιγο! Απόφαση του Δρακουμελ junior το σημερινό που αιφνιδίασε τάχα και τους υπουργούς του. Να βελαξω τωρα η αργότερα;
@StefanosMΘοδωρή την έχουμε ξανακάνει την συζήτηση αυτή αυτοί οι οποίοι έχουν το προτέρημα και ζουν στην επαρχία δεν είναι στο απυρόβλητο θα μιλήσω για την πόλη μου τα πρόστιμα πέφτουν βροχή οι κυνηγοί και οι ψαράδες είναι συμμορφωμενοι με της εντολές άσχετα που είναι στα κάγκελα, τώρα αν σε κάποια ορεινά χωριά κάποιος πάει τότε χαλάλι του αλλά όχι όλοι σε ένα τσουβαλι
Ελα ,σου έχω και κάτι άλλο .Το είπαν πριν λιγο! Απόφαση του Δρακουμελ junior το σημερινό που αιφνιδίασε τάχα και τους υπουργούς του. Να βελαξω τωρα η αργότερα;
Τούτο το δόγμα που βάλαμε στο σπίτι μας το '90, δεν καταλαβαίνει ούτε από αισθήματα ούτε από λογική, μόνο από αριθμούς καταλαβαίνει.Αυτοι ολοι που αποφασιζουν το πως θα λειτουργησει ο κοσμος, τι κριτηρια εχουν;;;;
Είσαι ωραίος συνονοματε! Ο τράγος κοκκινιστος με τηγανιτη πατατουλα θα είναι χαρμα!Ελα ,σου έχω και κάτι άλλο .
Τάσο, καταρχάς, μπράβο για το απόσπασμα, και, καταρχήν, στις παλιές τις κοινωνίες που υπήρχε συνοχή, οι κυνηγοί ήταν και οι πολεμιστές τους (και όχι οι στρατιώτες) και απολάμβαναν τον ανάλογο σεβασμό από τα υπόλοιπα μέλη. Σήμερα...Και μια που ανέφερα κ την Εθνική μας άμυνα δείτε τι έγραψε το 1993 ο φυσικός κ.Γιωργος Μαρμαρινος σε άρθρο του για το κυνηγι στην κατοχή αλλα κ το ερωτηματικό του στο τέλος..
Δημήτρη εγώ το είχα πει φωτογραφία-βιντεο και ανέβασμα στα σοσιαλ η ytube οφθαλμός αντί οφθαλμού.Στην επιστροφή από το απογευματινό με σταμάτησε ο θηροφυλακας. Εκνευρισμένος και απογοητευμένος και αυτός όπως όλοι μας. Μου είπε ότι στο καταφύγιο της Στενής το απόγευμα ήταν πάνω από 100 ορειβάτες μαζεμένοι όλοι μαζί σαν τα γιδια! Και μετά τους φταίει το κυνήγι! Μήπως ρε μάγκες πρέπει να γίνουμε και εμείς ρουφιανοι? Έχω σιχαθεί ειλικρινά περιπατητές , ορειβάτες και ειδικά τους ποδηλάτες. Κανουν ότι γουστάρουν και πουλάνε πνεύμα και ειρωνεία.
Και εγω το εχω πει απο καιρο....φωτο....οπου τους βρουμε...και ανεβασμαΔημήτρη εγώ το είχα πει φωτογραφία-βιντεο και ανέβασμα στα σοσιαλ η ytube οφθαλμός αντί οφθαλμού.
Κυνηγοί μη Κυνηγοί και αγριόχορτα βραστά με μαυρομάτικα για να ξεκαπνισει το πίσω διαφορικό
Σας έχουμε εμπιστοσύνη άλλωστε το αποδειξατε πρόσφατα στα συν και από μεναΠάντος η ανακοίνωση της ΚΣΕ ειναι πολύ αυστηρή......ΕΔΩ ....ανατρίχιασα ,τσουτσουρίαστικα , εχω μια ελπίδα τώρα για 'ενα καλύτερο κυνηγετικο μελλον...( λεμε και καμια μ@@@Ια για να ξεσπάσουν τα νέυρα μας)
Δες κυνηγέ πώς καταλήγει η ανακοίνωση..........Η Κ.Σ.Ε. θα συνεχίσει τις προσπάθειες της για να ευθυγραμμιστεί και η δική μας χώρα, με τη διεθνή πρακτική ως προς το κυνήγι…» ααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα![]()
Αυτοί εισηγούνται δεν αποφασίζουνΡε που τους εχει μαζεψη αυτους ολους τους συμβουλους που του εισηγουνται τετοια πραγματα.