Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν οι Κυνηγοί δεν οργανωθούν και δεν ιδρύσουν ένα νέο ΚΕΚ που θα τους εκπροσωπεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο
κανείς Χαρδαλιάς -Αρμυρας -Μήτσος -Τάκης -Λάκης
δεν πρόκειται να τους σεβαστεί και να τους αναγνωρίσει
Αυτά που ξέραμε τελείωσαν είμαστε μόνοι μας χωρίς καμία εκπροσώπηση χωρίς καμία συμπαράσταση
Εμπάθεια μίσος κακία
Αδερφέ καλά τα λες. Ο Μπαρουφας μπήκε στην Βουλή με λιγότερες από 195 χιλαδες ψήφους. Μόνο οι φετινές άδειες είναι 170 χιλαδες. Οι ερχόμενες εκλογές είναι με απλή αναλογικη. 51% και αυτοδυναμία δεν θα πάρει κανένας ούτε στα πιο τρελά του ονειρα. Ιδού η Ροδος.....

Αδερφέ καλά τα λες. Ο Μπαρουφας μπήκε στην Βουλή με λιγότερες από 195 χιλαδες ψήφους. Μόνο οι φετινές άδειες είναι 170 χιλαδες. Οι ερχόμενες εκλογές είναι με απλή αναλογικη. 51% και αυτοδυναμία δεν θα πάρει κανένας ούτε στα πιο τρελά του ονειρα. Ιδού η Ροδος.....
Για να γίνει πραγματικότητα πρέπει να είχαμε κυνηγητική συνείδηση και παιδεία. Μόλις θα προκηρυχθούν εκλογές εμείς οι οπαδοί πράσινων βένετων και άλλων αποχρώσεων θα κηρύξουμε την στάση του Νίκα και δεν εξαιρω τον εαυτό μου. Το κυνήγι ως ψυχική ευεξία θα πάει στα τάρταρα και θα προηγηθεί η κατσαρόλα η καρέκλα και το βόλεμα. Ελλαδάρα ρε ψωροκωσταινα, πολύ λίγοι ξεπέρασαν το βόλεμα και πέθαναν στην ψάθα.

Για να γίνει πραγματικότητα πρέπει να είχαμε κυνηγητική συνείδηση και παιδεία. Μόλις θα προκηρυχθούν εκλογές εμείς οι οπαδοί πράσινων βένετων και άλλων αποχρώσεων θα κηρύξουμε την στάση του Νίκα και δεν εξαιρω τον εαυτό μου. Το κυνήγι ως ψυχική ευεξία θα πάει στα τάρταρα και θα προηγηθεί η κατσαρόλα η καρέκλα και το βόλεμα. Ελλαδάρα ρε ψωροκωσταινα, πολύ λίγοι ξεπέρασαν το βόλεμα και πέθαναν στην ψάθα.
Πλέον Κώστα εγω προσωπικά έχω πάρει χαμπάρι ότι όλοι θέλουν από άποψη οικονομίας και εθνικών θεμάτων να μας σώσουν το ιδιο!!!! Άλλαξε ο Μανωλιος και έβαλε το βρακί του αλλιώς. Τώρα το μόνο μου κριτήριο θα είναι η ψυχική μου ευεξία όπως σωστά λες.

Κάτι πρέπει να γίνει παιδιά αυτό που γίνεται είναι ανεπίτρεπτο η κάνουμε μαζική έξοδο και τους γράφουμε η πρέπει να ξεσηκωθούμε αρκετά έπαιξαν... Η ΚΣΕ που είναι ? Θα πάρει θέση τι θα κάνει ? Έχουμε ανθρώπους να μας στηρίξουν η όχι ?

Κάτι πρέπει να γίνει παιδιά αυτό που γίνεται είναι ανεπίτρεπτο η κάνουμε μαζική έξοδο και τους γράφουμε η πρέπει να ξεσηκωθούμε αρκετά έπαιξαν... Η ΚΣΕ που είναι ? Θα πάρει θέση τι θα κάνει ? Έχουμε ανθρώπους να μας στηρίξουν η όχι ?
Άστο αυτοί κοιμούνται ακομα

Να το κλείσουν τότε γιατί η άνθρωποι εκεί μέσα δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο τα φράγκα και η καρέκλα...του χρόνου πρώτο ο θεός αν δε βγάλει κανείς άδεια και βγαίνουν όλοι έξω έτσι παράνομα τι θα κάνουν ?

Πλέον Κώστα εγω προσωπικά έχω πάρει χαμπάρι ότι όλοι θέλουν από άποψη οικονομίας και εθνικών θεμάτων να μας σώσουν το ιδιο!!!! Άλλαξε ο Μανωλιος και έβαλε το βρακί του αλλιώς. Τώρα το μόνο μου κριτήριο θα είναι η ψυχική μου ευεξία όπως σωστά λες.
Το μαγαζί είναι γωνία, επιστάτες (κόμματα), συγγενείς (Ευρώπη Αμερική) και φίλοι ( Τούρκοι....) Θέλουν πάντα το καλό μας, νομιζω
λοιπόν ότι καιρός για ευεξία δεν υπάρχει τουναντίον έρχεται καιρός για φωτιά και τσεκούρι και όποιον πάρει ο χάρος. Η πείνα θα είναι μεγάλη και τα μαύρα σκυλιά αληχτούν. Μπροσταρηδες λειπουν και φωτεινά μυαλά να βοηθήσουν το Έθνος.

Σημερινό απογευματινό μετριοτατο παρόλο που είχε αρκετή ψυχρά..6βαθμους όταν πήγα 2οταν έφυγα...θα δούμε τώρα τη Κυριακή μήπως κατεβάσει από ψηλά κάνα πουλάκι....πάντως σε γενικές γραμμές μέτρια η χρονιά εδώ στη κοινή τσίχλα!!!
Να δούμε αυριο
Κοιμούνται η έχουν πάρει τίποτα υποσχέσεις για καμία θεσούλα σε τίποτα ψηφοδέλτια????

Πάμε όλοι μαζί μάγκες, πιάστε τετράδιο και στυλό...
Δε θα ξαναψηφίσω κόμματα που έχουν μπει στο κοινοβούλιο απ' το 1974 μέχρι σήμερα
Δε θα ξαναψηφίσω κόμματα που έχουν μπει στο κοινοβούλιο απ' το 1974 μέχρι σήμερα
......

Το βολεμα και οι διορισμοι σε ηλικιες ανω των σαραντα χρονων που κατεχουν το 70% των Κυνηγων
τα ξεχναμε
οπως διορισμους ασεπ και εποχες Πασοκ με μισθους ανω των 1.400 ευρωπαικων τελειωσαν
Οι περισσοτεροι την τυχη μας την ξερουμε στον εργασιακο μεσαιωνα 600 -1000 ευρωπαικα και ξερο ψωμι
Κομματικες σημαιες ιδεολογιες και κουραφεξαλα τελειωσαν ολοι βραζουν στην ιδια μαρμιτα
τους ζησαμε 43 χρονια
Δικαιολογιες δεν ηξερα δεν ακουσα για οσους ανηκουν στην κυνηγετικη οικογενεια πλεον δεν υπαρχουν
Ολοι μαζι ενωμενοι στον κοινο αγωνα για ενα κυνηγι ελευθερο παραδοσιακο
Την δυναμη την εχουμε αρκει επιτελους να την επιδειξουμε στην Ελληνικη κοινωνια

Ρε παιδιά ηρεμιστε, εδώ τους γράφει τους λοιμώξειολογους ο Χαρδαλιάς και κάνει ότι θέλει,τι άλλο να έκανε τώρα η κσε? Τώρα πρέπει να γίνει το παιχνίδι! Βοήθεια καμμία από εμάς ,να τούς φάνε όλους τά γουρούνια και η αρρώστιες,να φαγωθουνε μόνοι τους.αυτο που πρέπει να γίνει είναι όλοι στους συλλόγους και πίεση στους βουλευτές τής ΝΔ του νομού μας, όλα τα άλλα είναι έτσι για να τα λέμε.

Πάμε όλοι μαζί μάγκες, πιάστε τετράδιο και στυλό...
......
Δεν πονάει αυτό.
Πονάει ότι όσοι ψήφισαν ΝΔ θα ψηφίσουν το 2ό κομμα στις δημοσκοπήσεις.

Να το κλείσουν τότε γιατί η άνθρωποι εκεί μέσα δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο τα φράγκα και η καρέκλα...του χρόνου πρώτο ο θεός αν δε βγάλει κανείς άδεια και βγαίνουν όλοι έξω έτσι παράνομα τι θα κάνουν ?
Αλέξη πάρε πρόεδρο αύριο να δούμε τι θα κάνουμε.

Όταν κόβουν μισθούς και συντάξεις φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι
Όταν οργιάζει η ανεργεια και η μαύρη εργασία φταίνε οι μετανάστες.
Όταν μας κόβουν το κυνήγι φταίνε οι οικολόγοι και οι gay
Όταν καταλάβουμε ότι φταίμε εμείς και οι επιλογές μας (προσωπικές και πολιτικές) θα έχουμε το μέλλον που μας αξίζει.
Οποίος ξέρει τη φταίει για τη γραμμή που βγαίνει από κάτω να μου πει γιατί μου τη δίνει

Last edited by a moderator:
Παιδιά σχεδόν τελείωσε το κυνήγι κ δεν κυνηγησαμε φέτος, όσοι είχαμε κ κουτάβια τον ήπιαμε κανονικά δεν το συζητώ. Στους συλλόγους μας λεγανε βγάλτε γενικές άδειες το καλοκαιρι κ μας εφησυχαζανε. Έχουν ξαναειπωθεί όλα αυτά αλλά δεν πάει άλλο με την κοροϊδία τους. Κάτι πρέπει να γίνει, πρέπει να ακουστουμε κ εμεις

Τι ζούμε ρε φίλε δεν μπορώ να το χωνέψω. Είναι βαριά κουβέντα αυτή που θα πω αλλα τέτοιες πρακτικές νομίζω έκανε η χούντα. Είναι συνταγματικό δικαίωμα μου η ελευθερία μου και μου τη στερούν χωρίς λόγο. Εκμεταλλευονται μια κατάσταση και μας αγνοούν τελείως.
Μάνο εχουν καταπατηθεί και πιο σοβαρά συνταγματικά δικαιώματα , και συνεχίζουμε , εξαλλου στην ορκωμοσία του καρολου παπουλια ως πρόεδρος της Δημοκρατίας , τα αποδέχτηκε όταν του τα έλεγε η Φάνη πάλλη πετραλια .

Status
Not open for further replies.
Back