25 Γενάρη αλλά ποιού έτους ;
Έτος είπαν ή το άφησαν να αιωρείται;
Όχι ρε σεις το είπαν. ...Τώρα εάν εννοούσαν άλλη χρόνια η είναι αρβύλα ....τι να πω25 Γενάρη αλλά ποιού έτους ;
1000+Το βλεπω απο την κυνηγετικη πλευρα (ποσοτητα) και μονο,δεν λεω οτι ειναι και η
μεγιστη αιτια.Αnyway ειμαστε πολυ πισω σε κυνηγετικη παιδεια,ας ξεκινησουμε
με τα πιο απλα μαζευοντας τους καλυκες που ριχνουμε.
Μην βάζεις ιδέες μας βλέπουν και κατασκευαστές!!!ξεκινησουμε
με τα πιο απλα μαζευοντας τους καλυκες που ριχνουμε
Ε και?Να τους μαζεψει ο καθενας και να τους πεταξει στον πρωτο καδο ανακυκλωσης ειπα.Μην βάζεις ιδέες μας βλέπουν και κατασκευαστές!!!
Μην βάζεις ιδέες μας βλέπουν και κατασκευαστές!!!
Ε και?Να τους μαζεψει ο καθενας και να τους πεταξει στον πρωτο καδο ανακυκλωσης ειπα.
https://www.ethnos.gr/ellada/141990...-apofaseis-ti-tha-ginei-me-psarema-kynigi?amp. Θεωρώ ότι θα μπορούμε να βγούμε κ εκτός νομού αν όλα πάνε καλά και ανοίξουν κ τα χιονοδρομικά.Τώρα που χαζεύω λίγο ειδήσεις είπαν ότι το κυνήγι ανοίγει στις 25 Γενάρη. ...Για να δούμε.
Συμφωνώ φιλαράκι αυτό είναι το σωστό εάν σου πω ότι το κάνω θα σου πω ψέματα, κυρίως γιατί κατά το πλείστον σε μέρη που υπάρχουν καρτερια γίνεται χαμός από κάλυκες και δεν βρίσκω νόημα να μαζέψω 10 όταν κάτω υπάρχουν εκατοντάδες,και την επόμενη πάλι θα υπάρχουν.Ξερω ότι κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή,όπως σε χωράφια που έχω ρίξει περιστασιακά τους έχω μαζέψει ότα υπάρχουν μόνο δικοί μου.Ε και?Να τους μαζεψει ο καθενας και να τους πεταξει στον πρωτο καδο ανακυκλωσης ειπα.
Φιλαράκι δεν ξέρω που κυνηγάς εάν κυνηγάς επαρχία τα καρτερια είναι γνωστά και τα ξέρουν και οι πέτρες, και κάτι άλλο κυνηγάω 30 χρόνια έναν είδα να μαζεύει κάλυκες εάν σου λέει κάτι αυτό. Το σωστό όμως είναι αυτό που λες αρκεί να μην το κάνει 1 στους 100Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνεται συζήτηση γιατί πρέπει να μαζεύουμε τους κάλυκες!!! αυτό έχει απαντηθεί τουλάχιστον 30 χρόνια τώρα, δεν αφήνουμε σκουπίδια στο βουνό. Επίσης όποιος αφήνει κάλυκες να ξέρει ότι προδίδει και τα μέρη του.!!!
Εγώ τους μαζευω σχεδόν όλους ! Ειδικά με το δικανο είναι πολύ ευκολο. Μια φορά πάνω σε ένα δρόμο είχε τόσο πολλούς που ειλικρινά ντράπηκα και άρχισα να μαζευω. Έκανα μισή ώρα και όσοι πέρασαν από εκεί έκαναν αστειάκια περί δημαρχίας και συνεργείων αποκομιδής απορριμμάτων! Τι να πω?Συμφωνώ φιλαράκι αυτό είναι το σωστό εάν σου πω ότι το κάνω θα σου πω ψέματα, κυρίως γιατί κατά το πλείστον σε μέρη που υπάρχουν καρτερια γίνεται χαμός από κάλυκες και δεν βρίσκω νόημα να μαζέψω 10 όταν κάτω υπάρχουν εκατοντάδες,και την επόμενη πάλι θα υπάρχουν.Ξερω ότι κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή,όπως σε χωράφια που έχω ρίξει περιστασιακά τους έχω μαζέψει ότα υπάρχουν μόνο δικοί μου.
Δεν σας φαίνεται περίεργο εκεί που δεν άνοιγε τίποτα τώρα να τα ανοίξουν όλα, ίδωμεν.https://www.ethnos.gr/ellada/141990...-apofaseis-ti-tha-ginei-me-psarema-kynigi?amp. Θεωρώ ότι θα μπορούμε να βγούμε κ εκτός νομού αν όλα πάνε καλά και ανοίξουν κ τα χιονοδρομικά.
Πλάκα κάνω Γιάννη αν και όπως έχει αποδειχθεί ο λόγος τους και ο κωλος τους είναι το ίδιοΌχι ρε σεις το είπαν. ...Τώρα εάν εννοούσαν άλλη χρόνια η είναι αρβύλα ....τι να πω
Καταλαβαινω το σκεπτικο αν και δεν το δεχομαι.Αυτα τα σκουπιδια τα κανουν μονο κυνηγοι.Συμφωνώ φιλαράκι αυτό είναι το σωστό εάν σου πω ότι το κάνω θα σου πω ψέματα, κυρίως γιατί κατά το πλείστον σε μέρη που υπάρχουν καρτερια γίνεται χαμός από κάλυκες και δεν βρίσκω νόημα να μαζέψω 10 όταν κάτω υπάρχουν εκατοντάδες,και την επόμενη πάλι θα υπάρχουν.Ξερω ότι κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή,όπως σε χωράφια που έχω ρίξει περιστασιακά τους έχω μαζέψει ότα υπάρχουν μόνο δικοί μου.
τζιμη μακάρι ...τουλάχιστον να έχουμε μια ελπίδα για επιστροφια.https://www.ethnos.gr/ellada/141990...-apofaseis-ti-tha-ginei-me-psarema-kynigi?amp. Θεωρώ ότι θα μπορούμε να βγούμε κ εκτός νομού αν όλα πάνε καλά και ανοίξουν κ τα χιονοδρομικά.
Το να ξεφύγει κανένας καλυκας το δικαιολογω. Αυτό που γινεται με τους καφέδες τα νερα και τα κουτιά ειναι ανεπίτρεπτο για όποιον θέλει να λέγεται κυνηγός η ψαρας.Αυτό που λέτε για τους κάλυκες ειναι το αυτονόητο που αν πάει εμας οικολόγος σε τίποτα καλα μέρη τσιχλας θα μαζέψει σακούλες από καφέδες κουτιά κάλυκες και ότι περισσεύει στου καθενός το αμάξι και μετά τους λες προστατεύω το περιβάλλον μια φώτο τετοια και μια από φεισμπουκ πολλών καηνηγαρεων συναδέλφων στα μάτια του απλού ανθρώπου σε θάβει γιατί είπαμε η εικόνα μετράει μη το ξεχνάτε κάτι που η Ομοσπονδία μας δεν έκανε ποτέ σωστά.