Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό το παραλογο φίλε Γιάννη δεν είναι κάτι νέο, από παντα υπήρχαν αρκετά παραλογα που έπρεπε να τα υπακουμε...
Δυστυχώς, Τάσο, γνωρίζω καλά πως με αυτή την πραγματικότητα θα ερχόμαστε αντμέτωποι για πάντα.
Μόνο αν ξεσηκωθεί ολοκληρος ο λαός ίσως αλλάξει κάτι.....
Αυτό όμως, στην μέχρι τώρα ιστορία του ανθρώπου, δεν έγινε ποτέ!

Παίδες έχει μαλλιασει η γλώσσα μου, το μόνο όπλο μας είναι οι σύλλογοι που θα πρέπει να οργανώνουν τακτικά δραστηριότητες για παιδιά
Εχει μαλλιασει και η δικη μου να λεω οτι 9 στους 10 κυνηγετικοι συλλογοι ειναι μονο ταμεια.
Στειλε αυτο το μηνυμα στον κυνηγετικο συλλογο Αιγαλεω να δεις γελιο που θα ριξουνε!Ειμαστε
ενα ματσο χαλια απο συλλογους μεχρι το μαγαζακι του καραφλα!

Πολυ θα ηθελα να ηξερα αν βλεπουν τη γινεται στην ερμου η κυβερνοντες και οι επιστημονες του κωλου...ο ενας πανο στον αλλον ειναι
Βρε Ηλία καταλαβαίνω την πίκρα σου από την κοροϊδία που δεχόμαστε. Την ίδια έχω και εγω και όλοι μας. Μην κοιτάς τι γίνεται στις πλατείες και τις αγορές πλέον.Δεν είναι το θέμα ο συνωστισμός και ο covid που μας έχουν ξεπατωσει οι μαλακές του Κουλη. Είναι η έχθρα εναντίον μας συνδυασμένη με την απυθμενη μαλακια που τους δερνει. Καλά κάνει ο κόσμος και βγαίνει αφού του δίνουν την δυνατότητα.

Βρε Ηλία καταλαβαίνω την πίκρα σου από την κοροϊδία που δεχόμαστε. Την ίδια έχω και εγω και όλοι μας. Μην κοιτάς τι γίνεται στις πλατείες και τις αγορές πλέον.Δεν είναι το θέμα ο συνωστισμός και ο covid που μας έχουν ξεπατωσει οι μαλακές του Κουλη. Είναι η έχθρα εναντίον μας συνδυασμένη με την απυθμενη μαλακια που τους δερνει. Καλά κάνει ο κόσμος και βγαίνει αφού του δίνουν την δυνατότητα.
Καλα λεω εγω ο κουλις και ο μαλαξ εχουν κατεβαση παροχη.....οι επιστημονες δεν βλεπουν τι κανουν να χεσο τα χαρτια τους τα σουργελα.....

Πολυ θα ηθελα να ηξερα αν βλεπουν τη γινεται στην ερμου η κυβερνοντες και οι επιστημονες του κωλου...ο ενας πανο στον αλλον ειναι
Βόλτα όλοι Ηλία μου! Τί να κάνουμε! Αφού μου είπαν να μην πάω στο βουνό θα έχω πρόβλημα, για αυτό βόλτα στην Ερμού! Όλοι Ερμού παιδιά!καλοοοοο εεεεε!!!

Παιδες εβγαλε καμια ανακοινωση η ΚΣΕ,να παρει θεση για τα γουρουνια μετα τα χθεσινα?
H γραφομηχανή της ΞΕ είναι τόσο απασχολημένη με το θέμα όσο και η τσατσάρα του προέδρου της με την κώμη του...

H γραφομηχανή της ΞΕ είναι τόσο απασχολημένη με το θέμα όσο και η τσατσάρα του προέδρου της με την κώμη του...
Παίδες νομίζω ότι τώρα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, είδαμε τόσο καιρό ποιος φταίει για όλο αυτό και μας εμπαιζη λες και είμαστε παιδάκια δημοτικού αλλά αυτήν την στιγμή πρέπει όλοι να μείνουμε ενωμένοι.

Χαράλαμπος Γώγος τωρα στο star: απειροελαχιστος ο κίνδυνος από κυνήγι ψαρεμα. Θα το ξανασυζητησουμε λεει. Εγώ λέω : δεν γαμιεστε να ασπρισετε όλοι ρε σουργελα. Παίζετε με την νοημοσύνη μας.
Μας δουλεύουν κανονικά.

Βόλτα όλοι Ηλία μου! Τί να κάνουμε! Αφού μου είπαν να μην πάω στο βουνό θα έχω πρόβλημα, για αυτό βόλτα στην Ερμού! Όλοι Ερμού παιδιά!καλοοοοο εεεεε!!!
Το περίεργο είναι ότι μπαίνουν στην διαδικασία να κατέβουν στην Ερμού για μπανιστηρι και σουλατσω στις βιτρίνες
αλλά τα τσιγκελια που κρέμονται δέκα λεπτά ποιο πάνω στην αγορά
με γεμάτα κοψιδια
κανείς δεν συγκινείται να τα ζυγωσει
Τι στο διάολο όλοι με γιαούρτια και σαλαμοτυρια την βγάζουν .think.

αν είναι να χάσουμε καλλίτερα ώστε να το πάρουμε απόφαση μιά και κάτω.
τώρα αυτό που γίνεται λίγο - λίγο θα φτάσουμε στο ίδιο αποτέλεσμα και θα μας έχει βγεί η ψυχή.

αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν τρως.
Συμφωνώ Γιώργο, αλλά η γαμημ€@&@@νη η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Καλησπερα. Θα το ξανασυζητησουν 29 Φλεβάρη. Φετος παντός ο φλεβαρης εχει 28....
Χαράλαμπος Γώγος τωρα στο star: απειροελαχιστος ο κίνδυνος από κυνήγι ψαρεμα. Θα το ξανασυζητησουμε λεει. Εγώ λέω : δεν γαμιεστε να ασπρισετε όλοι ρε σουργελα. Παίζετε με την νοημοσύνη μας.

Χαράλαμπος Γώγος
Γώγος, Εξαδάκτυλος, Παγώνη, Βατόπουλος, Τσιόδρας... όλοι λένε ότι το κυνήγι και το ψάρεμα δεν συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ιού.
Έχει κανείς πια καμιά αμφιβολία ποιος φταίει για ότι συμβαίνει;

Ναι θα βγάλουν απόφαση ότι δεν μεταδίδεται στο κυνήγι ο covid 19
Και θα έχει πάει 30 Φλεβάρη.
Και μόλις έρθει νέα κυνηγετική περίοδος θα πουν " Δυστυχώς ξανα-επιστρεφει η Γρίππη των Πτηνων"
Πως θα τα κυνηγατε?Δεν πιάνονται με τίποτα.

Με αυτους που μπλέξαμε δεν ειναι καθόλου παράξενο ο φλεβαρης ανα 5 χρονια να εχει 30 μερες ...
Ναι θα βγάλουν απόφαση ότι δεν μεταδίδεται στο κυνήγι ο covid 19
Και θα έχει πάει 30 Φλεβάρη.
Και μόλις έρθει νέα κυνηγετική περίοδος θα πουν " Δυστυχώς ξανα-επιστρεφει η Γρίππη των Πτηνων"
Πως θα τα κυνηγατε?Δεν πιάνονται με τίποτα.

Δεν έχουν ιδέα το τι τους γίνεται , όλοι τους είναι ιδική περίπτωση γνώσεων , να τους έχει ο Θεός καλά , και να τους συγχωρέσει για όλα αυτά τα οικονομικά , και ψυχικά προβλήματα που θα προκαλέσουν , σε όλους εμάς , και από ότι μας διαβεβαιώνουν κάθε μέρα με τα λεγόμενα μένα τους , και τίς αποφάσεις που παίρνουν για το καλό μας , έτσι επειδή μας αγάπησαν , και μας λάτρεψαν όλους εμάς ξαφνικά , όχι μόνο φόβο Θεού δεν έχουν , αλλά και εμάς όλους μας έχουν γραμμένους στα φρύδια τους . Γιατί και εμείς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι όλα τα άλλα , εκτός του αύριο των παιδιών μας .

Status
Not open for further replies.
Back