Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε σταματά σου κόβει 300,βλεπει στο αμάξι τουφέκι, παίρνει τηλ δασαρχείου κ ξεκινούν όλα τα όργανα να βαράνε εναντίον σου πρόστιμα, φίλος μπάτσος μου το είπε ότι έχουν αυτές τις εντολές.... Η χούντα ήταν γατάκι μπροστά σε αυτούς που έχουμε τωρα
Ποσες φορες σας εχουν ψαξει το αυτοκινητο?

Νομίζω έχει αλλάξει ο νόμος όσον αφορά τα επαγγελματικά αυτοκίνητα υποχρεούνται πλέον να κινούνται και να μεταφέρουν αντικείμενα/ανθρώπους μόνο για το σκοπό της εργασίας για την οποία αναφέρει η άδεια και τίποτα άλλο.
Δηλαδή ούτε την οικογένεια σου θεωρητικά, μόνο τους εργαζόμενους της επιχείρησης

Νομίζω έχει αλλάξει ο νόμος όσον αφορά τα επαγγελματικά αυτοκίνητα υποχρεούνται πλέον να κινούνται και να μεταφέρουν αντικείμενα/ανθρώπους μόνο για το σκοπό της εργασίας για την οποία αναφέρει η άδεια και τίποτα άλλο.
Δηλαδή ούτε την οικογένεια σου θεωρητικά, μόνο τους εργαζόμενους της επιχείρησης
Δλδ οι φορτηγατζηδες που κουβαλάνε την γυναικα τους μαζι ειναι παρανομοι? Δεν ειχα ποτε επαγγελματικο, δεν γνωριζω...
Στο αγροτικο που μπαινω του ξαδερφου μου ειμαι θεωρητικα παράνομος?

Έτσι λεγαν και με τον παπαδοδημα να παραιτηθει επειδή κοιτάνε μόνο οσα δεν κατάφεραν.Δεν είναι δυνατόν να έχουμε ότι ζητάμε είναι ακατόρθωτο.Το ότι κυνηγάμε ακόμα τρυγονι έγινε χάρη της Συνομοσπονδίας που είπε όχι στην πανευρωπαικη απαγόρευση του τρυγονιου και μετά στηριχτηκαν και άλλες χωρες πάνω στο δικό μας οχι δεν τα λέει κανένας όμως αυτά. Κοιτάμε μόνο να έχουμε ότι γουστάρουμε. Κάθεται ο καθένας και κρίνει από το καφενείο μαζί με άλλους. Αμα πιστευουν ότι είναι τόσο ευκολο να έχουμε ότι ζητάμε να πανε αυτοί που θέλουν να παραιτηθει ο Αραμπατζής στη θέση του. Το ότι κυνηγάμε ακόμα σήμερα(δεν εννοώ τώρα με το covid γιατί εμπλεκονται οι αντί κυνηγοί σε αυτό)είναι αποτέλεσμα της ΚΣΕ λόγω της Θηροφυλακης των επιστημόνων. Ο κυνηγός δεν ενδιαφέρεται να ενημερωθεί το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παει στο καρτέρι για μπεκατσες και να το ανεβάσει στο Facebook το κατόρθωμα του. Παιδια δεν είναι ευκολα όλα αυτά που ζηταμε.Το να λέμε δεν έκανε τίποτα δεν μου λέει κάτι. Δεν γίνεται να λέμε να παραιτηθει και με αλλά ειρωνικά σχόλια να λέμε πολλα αλλά. Το καλυτερο είναι να έχουμε τεκμηριωμένη άποψη και επειχηρηματα να απαντάμε. Δεν είναι ωραίο επίπεδο συζήτησης αυτό. Κοιτάω τα σχόλια της εκπομπής πρωινες ιχνηλασιες και είναι ντροπή κάποιοι να γράφουν κάτι σχόλια ντροπιαστικα. Ρίχνουν το επίπεδο όλων των κυνηγων .
Εσυ γραφοντας οτι ο κυνηγος ενδιαφερεται να παει στο καρτερι για μπεκατσα τιμας την κυνηγετικη μας οικογενεια; μαλλον παρασυρθηκες και εγραψες αλλο απο αυτο που σκεφτοσουν στο σημειο αυτο. Καλη σου συνεχεια.

Κάτι σχετικό-ασχετο ......ποτε μην δίνεται το οπλο σας αν κάνετε κάποια παράβαση στο κυνήγι. Το όπλο σας το παίρνει μόνο αστυνομικός, ούτε καν τιυ δασαρχείου που ειναι δημόσιος υπάλληλος.
Γιάννη αν έχεις παρανομησει σλενε να το δώσεις αλλιώς γράφουν ότι δν ήσουν συνεργάσιμος κλπ,κ μετά στο δικαστήριο ανεβαίνει η ποινή....

Έτσι λεγαν και με τον παπαδοδημα να παραιτηθει επειδή κοιτάνε μόνο οσα δεν κατάφεραν.Δεν είναι δυνατόν να έχουμε ότι ζητάμε είναι ακατόρθωτο.Το ότι κυνηγάμε ακόμα τρυγονι έγινε χάρη της Συνομοσπονδίας που είπε όχι στην πανευρωπαικη απαγόρευση του τρυγονιου και μετά στηριχτηκαν και άλλες χωρες πάνω στο δικό μας οχι δεν τα λέει κανένας όμως αυτά. Κοιτάμε μόνο να έχουμε ότι γουστάρουμε. Κάθεται ο καθένας και κρίνει από το καφενείο μαζί με άλλους. Αμα πιστευουν ότι είναι τόσο ευκολο να έχουμε ότι ζητάμε να πανε αυτοί που θέλουν να παραιτηθει ο Αραμπατζής στη θέση του. Το ότι κυνηγάμε ακόμα σήμερα(δεν εννοώ τώρα με το covid γιατί εμπλεκονται οι αντί κυνηγοί σε αυτό)είναι αποτέλεσμα της ΚΣΕ λόγω της Θηροφυλακης των επιστημόνων. Ο κυνηγός δεν ενδιαφέρεται να ενημερωθεί το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παει στο καρτέρι για μπεκατσες και να το ανεβάσει στο Facebook το κατόρθωμα του. Παιδια δεν είναι ευκολα όλα αυτά που ζηταμε.Το να λέμε δεν έκανε τίποτα δεν μου λέει κάτι. Δεν γίνεται να λέμε να παραιτηθει και με αλλά ειρωνικά σχόλια να λέμε πολλα αλλά. Το καλυτερο είναι να έχουμε τεκμηριωμένη άποψη και επειχηρηματα να απαντάμε. Δεν είναι ωραίο επίπεδο συζήτησης αυτό. Κοιτάω τα σχόλια της εκπομπής πρωινες ιχνηλασιες και είναι ντροπή κάποιοι να γράφουν κάτι σχόλια ντροπιαστικα. Ρίχνουν το επίπεδο όλων των κυνηγων .
Τα σχόλια αγαπητέ και όλα αυτά που λέμε που εσύ τα θεωρείς υποτιμητικά ....είναι αντίστοιχα αυτών που μας τα προκαλούνε!!! Τώρα για τον αν ενδειαφερεται ο κυνηγος να ενημερωθεί η όχι ας μην το πιάσουμε γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ, θα σου πω μόνο ότι αυτοί που είναι αρμόδιοι να σ ενημερώσουν....δεν έχουν την διάθεση και σ αφήνουν στην άγνοια σου γιατί έτσι τους βολεύει!! Βέβαια υπάρχουν και κυνηγοί που δείχνουν περισσότερο ζήλο και μαθενουν. Πόσες φορές έχεις κάνει ερώτηση σε κάποιον σύλλογο και δεν πήρες την απάντηση " έλα μωρέ τώρα τι κάθεσαι κ ασχολείσαι , τραβά τουφεκια κ άστα αυτά" εσύ θα πεις καμία...εγώ θα πω πολλές!!!

Το οτι βγενουν 100χιλ.λιγοτερες αδειες το θεωρης κατορθωμα μαλλον το οτι μας περνουν παραζεμα ο καθε λογοι οικολογοφασηστας χωρης να εχει αντηλογο το θεωρης κατορθωμα και αυτο..το οτι βαζουν την κοματηκι τους Ταυτοτητα πανο απο το κυνηγι και αυτο το θεωρης κατορθωμα μαλλον......αυτο το οτι ενδιαφερομαστε μονο για της μπεκατσες στο κερτερι μαλλον δεν ξερεις πολλα πραγματα ακομα για να εισαι κυνηγος

Status
Not open for further replies.
Back