Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όσον αφορά το ψάρεμα από ακτή και το ψαροτούφεκο, στο νέο ΦΕΚ, λείπει η συγκεκριμένη παράγραφος που αναφερόταν στο ψάρεμα και το κυνήγι σαν δραστηριότητες που ανήκουν στους επιτρεπόμενους λόγους μετακίνησης (είχε δημοσιευτεί στο αντίστοιχο ΦΕΚ Χριστουγέννων), κάτι βέβαια που είχαμε «υποψιαστεί» όταν στις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, δεν αναφέρθηκε καν σε αυτές τις δύο δραστηριότητες.

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Άνω Τούμπα της Θεσσαλονίκης από την... κάθοδο αγριογούρουνου σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.
Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, περαστικοί είδαν το αγριογούρουνο να κόβει βόλτες επί της οδού Διαγόρα, λίγο πιο πάνω από την οδό Λαμπράκη, τον κεντρικότερο δρόμο της περιοχής, και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.
1612036731100.png

1612036856336.png

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείτε σήμερα Σάββατο 31 Ιανουαρίου στην είσοδό της πόλης στην πλατεία Ζωντού, από ψαράδες και κυνηγούς για την συνεχιζόμενη απαγόρευση από την Κυβέρνηση της αγαπημένης ενασχόλησής τους, την οποία θεωρούν άδικη, παράλογη και άκρως υπερβολική.

Δυστυχώς το λόμπι είναι πολύ ισχυρό και οργανωμένο καλά έτυχε σε μια από τις δυσκολότερες συνθήκες για την όμορφη χώρα μας να εχουμε κουμάντα δυο γυναικες ο νοών νοητω μην αναφέρω ονόματα βάλαμε τα δάχτυλα μας και βγάλαμε μάτια μας μπορεί να ξαναδούμε αλλά ποτέ όπως πριν .Η σωτηρία βρίσκεται μόνο αν αποκτήσουμε λόγο στη βουλή αλλιώς μη περιμένετε κάτι σπουδαίο.Εδώ έχουν καταστρέψει σπουδαία μυαλά που αν αν είχαν.λόγο δεν θα είμασταν έτσι τώρα το χρήμα και βολή του κάθε ενός τελικά είναι ανώτερο από οποιαδήποτε αξία η λογική δεν υφίσταται πλέον γιατί υπάρχουν ανώτερα συμφέροντα και όλα έρχονται την κατάλληλη στιγμή όταν είσαι λαβωμενος σαν λαός και φοβισμένος μόνη λύση είναι η είσοδος στη Βουλή πράγμα που το βλέπω πολύ δύσκολο δυστυχώς γιατί όσο αυξάνεται η πείνα αυξάνεται και το γλύψιμο μαζί με τη λυκοφιλια.

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Άνω Τούμπα της Θεσσαλονίκης από την... κάθοδο αγριογούρουνου σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.
Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, περαστικοί είδαν το αγριογούρουνο να κόβει βόλτες επί της οδού Διαγόρα, λίγο πιο πάνω από την οδό Λαμπράκη, τον κεντρικότερο δρόμο της περιοχής, και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.
View attachment 22266
Τού πέρασε χειροπέδες?

Μου κινεί τη περιέργεια ένα πράγμα ειδικά με τους δύο τελευταίους που έχουν περάσει μέσα στο κακό χαμό είχαν μια έπαρση και σιγουριά ήρθαν να τα λύσουν όλα να τελειώνουμε να πάμε μπροστά το θεμα είναι ότι τα λύνουν προς το συμφέρον άλλων και όχι του λαού που τους εξέλεξε και υπάρχουν πολλοί που τους πιστεύουν ακόμα .Υπαρχει απάντηση την έχει δώσει ο Αινσταιν το μόνο που είναι άπειρο είναι η βλακεία των ανθρώπων.

Μου κινεί τη περιέργεια ένα πράγμα ειδικά με τους δύο τελευταίους που έχουν περάσει μέσα στο κακό χαμό είχαν μια έπαρση και σιγουριά ήρθαν να τα λύσουν όλα να τελειώνουμε να πάμε μπροστά το θεμα είναι ότι τα λύνουν προς το συμφέρον άλλων και όχι του λαού που τους εξέλεξε και υπάρχουν πολλοί που τους πιστεύουν ακόμα .Υπαρχει απάντηση την έχει δώσει ο Αινσταιν το μόνο που είναι άπειρο είναι η βλακεία των ανθρώπων.
Δεν είναι βλακεία φίλε μου, στο χωριό μου λένε ότι το γουρούνι δε χορταινει πορτοκαλάδα και στο ελληνικό κράτος η κονομα δεν έχει τέλος.

Πάντως η δική μου οικογένεια αριθμεί 3 κυνηγους με 18 ψηφίσαντες στις προηγουμενες εκλογές, όλοι στην Ν. Δ. Τώρα κανένας, κυρίως γιατί οι υπόλοιποι τής οικογένειας σέβονται την στεναχώρια και την αγανάκτηση των τριών μάς.
Εμείς 12 ψήφοι ήμασταν με το σόι της μάνας μου.. όλοι κυνηγοί από β.Ελλαδα και ν.δ. τώρα άντε γεια.. τρεις μονάδες να τους κόψουμε θα την ξεχάσουν την αυτοδυναμία και δε θα παίζουν μπάλα μόνοι τους...

Μην κοροϊδεύουμε τα πληκτρολόγια.
Έβγαλαν έξω εκατομμύρια ανθρώπους και διέλυσαν τανκς και πραξικοπήματα.
Εξαρτάται ποιος τα πατάει και για ποιους.
Μην μου πεις οτι αναφερεσαι στο κατα παραγγελια πραξικοπημα του σουλτανου?
Που εβγαλε εξω αρματα γδυμενα ακομα και απο φωτοβολιδες και πηδαγαν τα
καταιφια επανω και πλακωναν το πληρωμα στις καρπαζες με τα παπουτσια...
Ηταν μελετημενα για να τα φερει ολα στα νερα του και να γεμισει τα μπουντρουμια
με αυτους που του χαλαγαν την σουπα.Αυτο ηταν πραξικοπημα παρωδια!!Ελεος!

Μην μου πεις οτι αναφερεσαι στο κατα παραγγελια πραξικοπημα του σουλτανου?
Που εβγαλε εξω αρματα γδυμενα ακομα και απο φωτοβολιδες και πηδαγαν τα
καταιφια επανω και πλακωναν το πληρωμα στις καρπαζες με τα παπουτσια...
Ηταν μελετημενα για να τα φερει ολα στα νερα του και να γεμισει τα μπουντρουμια
με αυτους που του χαλαγαν την σουπα.Αυτο ηταν πραξικοπημα παρωδια!!Ελεος!
Αίγυπτο και Λιβύη εννοούσα.Όπου περιέργως όμως όλοι έστελναν το ίδιο μήνυμα .Ακόμα και στην Ουκρανία με μηνύματα γέμιζαν όλες τις πλατείες ακριβώς την ίδια ώρα στα άγρια γεγονότα.

Θέλω να δώσω τίς ευχές μου στους συναδέλφους που μπορούν και πηγαίνουν για κυνήγι, να κάνουν αυτό που επιτάσσει η καρδιά και η ψυχή τους και να μην ξεχνουν εμάς τους Πολιορκημένους, οι ντουφεκιες τους μπορεί να μην φτάνουν στα αυτιά μας αλλά θα τις ακουμε μέ τά αυτιά της ψυχής μας και θά χαιρόμαστε γιά αυτους, μέχρι να απελευθερωθούμε από την " δημοκρατική " χουντα ενός νεοφασιστα και τής παρεας του που τα εμμονικα θέλω του υπερτερούν των νόμων και της λογικής και όλοι μαζί να Ξανασμιξουμε σε κάμπους και βουνά όπως πριν. Καλη δυναμη σε ολους μας. Αγώνας για το ελεύθερο παραδοσιακο ΚΥΝΗΓΙ.
Δεν ξέρω αν είσαι Εγγλέζος από το Λονδίνο ή από την Καλαμάτα, όμως, η ευγένεια του παραπάνω μηνύματος δικαιολογεί επάξια το ψευδώνυμό σου.

Και αντικυνηγός να ήμουνα, πάλι like θα σου έκανα.
m1206.gif

Εάν είχαμε 60% αποχή και 10% άκυρα πιστεύεις ότι θα ανησυχούσαν έστω και για λίγο οι πολιτικοί .think.
Αυτό εξαρτάται από τους πολίτες (εδώ κλαίμε), όχι από τους πολιτικούς.
Μεγάλη όμως κουβέντα και δεν είναι της παρούσης. Για την ώρα, ας μείνουμε στο ότι εκείνοι που διαφωνούν με τη δεδομένη εκλογική διαδικασία, σ' αυτήν τη Δημοκρατία, δεν έχουν δικαίωμα λόγου. :rolleyes:

View attachment 22268

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείτε σήμερα Σάββατο 31 Ιανουαρίου στην είσοδό της πόλης στην πλατεία Ζωντού, από ψαράδες και κυνηγούς για την συνεχιζόμενη απαγόρευση από την Κυβέρνηση της αγαπημένης ενασχόλησής τους, την οποία θεωρούν άδικη, παράλογη και άκρως υπερβολική.
Καλημέρα δεν υπήρχε ενημέρωση από τον σύλλογο όμως δεν ξέρω αν έστειλα επιλεκτικά μνμ. Εύβοια δεν λέει μην παρεξηγηθω.

Τελικά τι γίνεται με το αγριογούρουνο έχουν δημιουργηθεί ομάδες βγαίνουν παγανες. ,τι λέει η Κσε οι σύλλογοι υπάρχει σύμπνοια η ο καθένας για πάρτη του.Αν γίνεται κυνήγι να όποιος μπορεί να τους αναφέρει και με φωτογραφίες .

Τελικά τι γίνεται με το αγριογούρουνο έχουν δημιουργηθεί ομάδες βγαίνουν παγανες. ,τι λέει η Κσε οι σύλλογοι υπάρχει σύμπνοια η ο καθένας για πάρτη του.Αν γίνεται κυνήγι να όποιος μπορεί να τους αναφέρει και με φωτογραφίες .
Γιατί όχι Δημοκρατία "έχουμε" .

Status
Not open for further replies.
Back