Παιδια βγαινουμε εκτος θεματος κ συνεχιζουμε να συγχεουμε τους "κυνηγους της ταβερνας" με τους κυνηγους που πανε στην ταβερνα...
Μεταφορικος ειναι ο πρωτος χαρακτηρισμος...
Ε δεν έχετε ιερό και όσιο αφήστε την ταβέρνα έξω από από μεταφορές και μετακομίσειςΠαιδια βγαινουμε εκτος θεματος κ συνεχιζουμε να συγχεουμε τους "κυνηγους της ταβερνας" με τους κυνηγους που πανε στην ταβερνα...
Παιδια βγαινουμε εκτος θεματος κ συνεχιζουμε να συγχεουμε τους "κυνηγους της ταβερνας" με τους κυνηγους που πανε στην ταβερνα...
Πολύ δύσκολο , έως και ακατόρθωτο να κάνουμε κάτι από μόνοι μας.ακόμα ψάχνω να δω ποιός είναι ό "άξιος" και η οικογένεια των κυνηγών δεν μου το δείχνει......
από διαπιστώσεις και κορώνες μπούχτισα..........έχει κανείς κάποια ιδέα να τη ..περπατήσουμε παρέα ??????
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1175913272471307&id=100001579361368
Μία άδεια ανά είδος θηράματος.....
Τον "κυνηγο" που συναντησα εχθες ομως σε κυνηγομαγαζο που μου ειπε "εσεις θα εχετε το προβλημα αν κανουν το κυνηγι Τεταρτη κ ΣΚ που θελετε να βγαινετε καθε μερα, εμενα δεν θα με πειραξει" ε ναι ρε φιλε, δεν μπορω να τον καταταξω στην κυνηγετικη οικογενεια οπως την εχω εγω στο μυαλο μου... αυτος ο ανθρωπος δεν ενδιαφερεται για το κυνηγι, κ να το κοψουν τελειως κατι αλλο θα βρει να κανει, δεν θα παλεψει για το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΥΝΗΓΙ κ ειναι οντως "κυνηγος της ταβερνας" γιατι στην δυσκολη θα κοιταξει την παρτη του κ την καλοπεραση του...
Μην πιανεστε με τους ορους κ ψαχνετε ιντριγκες κ διαφοροποιησεις στην παρεα... Μονο αν ανηκετε στην παραπανω κατηγορια εχετε ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ να παρεξηγήστε!!!
φυσικά το "ελεύθερο-παραδοσιακό κυνήγι" δεν μπορούμε να το επιζητούμε πια, διότι τα δημογραφικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά της χώρας έχουν αλλάξει ανεπιστρεπτί.
οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα και να βλέπουμε ότι οι γύρω μας δεν νιώθουν πλέον άνετα να βλέπουν οπλοφόρους με τσαμπιά τις τσίχλες τα τρυγόνια, τις πάπιες και καβάλα στα νεκρά γουρούνια........ η μεγάλη πλειοψηφία των νεότερων, δεν έχει εικόνες από επαρχία και μνήμες από παππούδες κυνηγούς.....οφείλουμε να το σεβαστούμε και να ανεχτούμε κάποιες αλλαγές.......
θεωρώ ότι η κατευθείαν κόντρα με τους κατέχοντες την εξουσία δεν οφελεί.....σπάνια κάποιος κέρδισε κάτι απέναντι στο κραταιό Δημόσιο......
θέλει πρόγραμμα, ήπιους τόνους, σωστή εκπροσώπηση και επιχειρήματα και ποτέ, μα ποτέ τη μπάλα στην εξέδρα για το τσιγκάκι.......
Χρησιμοποιώντας δε στα μεταξύ τους πηγαδάκια, επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι πλέον εχθροί του κυνηγίου.
φυσικά το "ελεύθερο-παραδοσιακό κυνήγι" δεν μπορούμε να το επιζητούμε πια, διότι τα δημογραφικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά της χώρας έχουν αλλάξει ανεπιστρεπτί.
Humor ... Βασίλη ... Humor ...πας καλά ??????? αυτό κατάλαβες ???????
Μπραβω αρι Συμφωνώ 100%...εμεισ στα χωρια που ζουμε το κυνηγι ειναι τροποσ ζωησ.αυτοκηνιτο για το κυνηγι και για τησ δουλειές.οικογένειες που τρέφονται την εβδομαδα κατα 80%απο το κυνηγι.κοντα στου κυνηγοτοπουσ ο ποιοσ μακρινοσ κανεισ 15λεπτα να πασ .κυνηγαμε 2ωρεσ το προι και 2 το απογευμα.στα περασματα βλέπει τα μισα χωρια στουσ λοφουσ για τσιχλεσ και φασεσ.την ταβερνα δεν την ξερουμε εκει πανε μονο τα γεροντια για πρεφα που και αυτη πανε καθε απογευμα για τσιχλεσ η το προι στουσ κισουσ(δεν κατηγηγορο τουσ ταβερνοκυνηγουσ).καθερηζουμε τα κυνηγοτοποια βαζουμε καταστροφησ ανηγουμε μονοπατια μεσα στουσ βουρκουσ και τησ λασπε με τα κουνουπια να κανουν παρτι επανο μασ.τα σκυλια μασ τα εχουμε σαν παιδια.η ζωη μασ όλοι ειναι γυρο απο το κυνηγι και την υπαιθρο και την οικογενια μασ αυτο δεν θα μασ τα στερηση κανείς θα παλεψουμε και για τα παιδια μασ να παραλαβουν αυτεσ τησ αξίες.Bασιλη να σου πω την αληθεια σε ολα τα παραπανω διαφωνω καθετα...
Εγω το κυνηγι ευχομαι καποια στιγμη να το "γνωρισω" στο γιο μου οπως μου το "γνωρισε" ο πατερας μου, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ, ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ Κ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ...
Το οτι οι νεοι δεν εχουν εικονες απο επαρχια κ κυνηγι ειναι γιατι εμεις φροντισαμε να "σεβαστουμε" κ να "ανεχτουμε" τις αλλαγες... Οσο σεβομαστε κ ανεχομαστε τις αλλαγες, το ελευθερο κυνηγι θα φθηνει, κ αληθεια σου λεω οσο ζω κ μπορω θα συνεχισω να το υπερασπιζομαι οπως το εμαθα...
Οι φιλελευθερες και νεοτεριστικες ιδεες μας εχουν φερει σε αυτο το σημειο κ εγω δεν τις ασπαζομαι...
Ελπιζω να ειναι κ αλλοι το ιδιο θορυβημενοι με εμενα και λιγοτερο συγκαταβατικοι οπως εσυ, γιατι αλλιως λυπαμαι που το λεω αλλα την γ@μησ@με...