Δεν απειλω κανένα ανθρωπο και ιδίως συνάδελφο. Το τι εννοείς είναι ότι δε κατάλαβα τι μου λες στο .... Σε ευχαριστώ και συγνώμη αν έγραψα κάτι και έβγαλε άσχημο νόημα...
Και συ συνάδελφε. Έχουμε και σχεδόν το ίδιο όπλο . Πήρα το μ2 το max5. Πολύ καλό όπλο. Δε το έχω χαρεί όμως ακόμα καλά γιατί το αγορασα το Φεβρουάριο του2020. Ότι θέλεις και για πληροφορίες στείλε μου μήνυμα στο mail μου. Να Σάι καλα και μιλάμε.Νόμιζα ότι εσύ δέχτηκες μέσω imail απειλή , για αυτό είπα συγνώμη αν κατάλαβα λάθος . Να είσαι καλά .
Στο 2.03 Αντιπροσωπευω την φωνή της λογικής και του μετριοπαθούς συνδικαλισμούΠεριστέρι 31 -1 -2021
Σε γνώρισα. .Από την φωτογραφία που είχες ανεβάσει με το χαρτί του ΟΧΙ που κραταγεςΣτο 2.03 Αντιπροσωπευω την φωνή της λογικής και του μετριοπαθούς συνδικαλισμού![]()
Σήμερα δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρευρεθω..Σε γνώρισα. .Από την φωτογραφία που είχες ανεβάσει με το χαρτί του ΟΧΙ που κραταγες
Μπραβο ρε φιλε....Στο 2.03 Αντιπροσωπευω την φωνή της λογικής και του μετριοπαθούς συνδικαλισμού![]()
Δεν πειραζη.Σήμερα δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρευρεθω..
Δεν έχεις άδικο σ αυτό Τάκη....έτσι και αλλιώς ο λαός μας δεν είχε ποτέ την στόφα του επαναστάτη....όλα έτοιμα τα περιμέναμε και ποτέ δεν μας ενδιέφερε αν ζει η όχι ο διπλανός μας, ελπίζω και εύχομαι πως ήρθε ο καιρός αυτό να αλλάξει!!!Αυτο πού έχω καταλάβει Θοδωρή είναι ότι η πλειοψηφία αυτών πού έχει γεννηθεί με σφραγίδα στο κούτελο που εχει τα αρχικά διαφόρων κομμάτων ,θα είναι μία ζωή ξάπλα στον καναπέ και ό καθένας θά περιμένει τη σειρά του να το παίξει εξουσία....ρε πώς μας καταντησανε!
Την περασμένη εβδομάδα ήταν ο Μανώλης ο κατσιπης λογικά αυτός θα ήταν κ σήμεραΔεν πειραζη.
Είχε και σήμερα κάποιον με επαγγελματική κάμερα. ..Δεν ξέρω εάν είναι η ίδιοι και ξανά ανεβάσουν βίντεο
Θα το παρακολουθώ εάν δω κάτι θα το ανεβάσω.Την περασμένη εβδομάδα ήταν ο Μανώλης ο κατσιπης λογικά αυτός θα ήταν κ σήμερα
Σωστό.....αλλά θα πρέπει να υπάρξει και συμμετοχή από το φόρουμ.Την επόμενη φορά με πανό δικό μάς από το Φόρουμ. ..Εάν επιτρέπεται.
Αλλοι δυο απ το φορουμ ηταν σιγουρα, εγω και ο jimakos.Σωστό.....αλλά θα πρέπει να υπάρξει και συμμετοχή από το φόρουμ.
Ολοι αληθεις λενε, αλλα ο καθενας μας ακουει αυτες που μαλακωνουν την ψυχη τουΔεν εχεις αδικο καθολου....αλλα λεει και αληθιες ρε γαμοτο
Πραγματικά κρίμα...ενώ φωνάζουμε μέσα απ' τα πληκτρολόγια...εκεί που πρέπει να δώσουμε το παρών.....εμφανιζόμαστε ελάχιστοι!!! Και να σου πω και κάτι άλλο?? Θα πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε μια δικαιολογία έτοιμη.....εδώ δεν κινδυνεύει μόνο το κυνήγι αλλά ο ελεύθερος τρόπος ζωής!!!Αλλοι δυο απ το φορουμ ηταν σιγουρα, εγω και ο jimakos.
Μικρη συμμετοχη δυστυχως![]()