Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για την σημερινή ελληνική κοινωνία , αλλά εγώ δεν έχω πλέον καμμία ελπίδα.
Περα απο τις κυνηγετικες δραστηριοτητες και την ανυπαρκτη επαφη με την φυση
τους βλεπω και στον δρομο-μετρο.Ολη την ωρα εχουν την μουρη τους κολλημενη
στο κινητο και μολις βγουν απο τον συρμο ψαχνουν τις κυλιομενες για να αποφυγουν
20 σκαλια.Το 7αρο στην οικοδομη τους ειναι ασηκωτο και οσο για τις υποχρεωσεις
τους,βλεπεις 2 μετρα παιδια να βαζουν την μανα τους μπροστα,χεστα!!

Σήμερα για πρώτη φορά εδώ και αρκετές Κυριακές κάθισα σπίτι .
Χάζευα στο PC και ταυτόχρονα είχα ανοιχτή την TV χωρίς να παρακολουθώ.
Και ξαφνικά σηκώνω το βλέμμα και βλέπω επανάληψη επεισοδίου του Δόγκανου , όπου είχε 3-4 κυνηγούς μέσα.
Ντυμένους κανονικότατα με κυνηγετικά, με όπλα , ζωσμένους με φυσίγγια , εικόνα μαγική.
Δεν άνοιξα ούτε τον ήχο για να ακούσω τι λένε.
Είχα μείνει εκεί μαρμαρωμένος να κοιτάω και το μυαλό μου έφερνε και "έπαιρνε" στροφές κοντά στα επικίνδυνα κόκκινα νούμερα.
Πόσα χρόνια πίσω ήταν γυρισμένο ? και ποιά ήταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής , που επέτρεπε , μην πω επέβαλλε σε ένα σήριαλ πανελλήνιας εμβέλειας να έχει πρωταγωνιστές κυνηγούς ??
Και που ήταν οι οικολόγοι - οικολάγνοι - οικοφονιάδες , να αρχίσουν διαμαρτυρίες για τους φονιάδες των αθώων πουλιών ?
Και γιατί σήμερα μια τέτοια εικόνα , θα σήκωνε θύελλες διαμαρτυριών σε μέσα ( και έξω ) κοινωνικής δικτύωσης .
Και γιατί η εικόνα εκείνου του ανεκδιήγητου αρσενικοθήλυκου τυπάκου ( δεν θυμάμαι πως τον λένε ) που είχε μπεί ή βγει ( πάλι δεν θυμάμαι ) στο Big brother , δεν προκαλεί αντιδράσεις ?

Πριν μερικές ημέρες διάβασα μία είδηση ότι η κινεζική κυβέρνηση θεωρεί ότι οι νέοι της γίνονται πολύ θηλυπρεπείς και θα πάρει μέτρα για να αντιστρέψει αυτό το φαινόμενο. Όπως να δίνει έμφαση σε σπορ και outdoor δραστηριότητες . Και ότι κύρια ευθύνη για αυτό έχει η επιρροή του δυτικού τρόπου ζωής στην κινεζική κοινωνία.

Ευτυχώς που διάβασα αυτήν την είδηση , γιατί μέχρι πριν ένιωθα ότι εγώ φταίω που δεν καταλαβαίνω την σημερινή κοινωνία.
Και η γενική αποστροφή προς το κυνήγι , είναι ακριβώς μία ακόμη έκφανση της μετεξέλιξης σε μιά πιό θηλυπρεπή κοινωνία.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για την σημερινή ελληνική κοινωνία , αλλά εγώ δεν έχω πλέον καμμία ελπίδα.
Και μην ακούσω κουβέντες για το ότι είμαι μισογύνης και σεξιστής ............... γιατί θα πάψω να είμαι ευγενικός ;) ;)
Το επισόδειο προβληθηκε τον Νοέμβριο του '96...
Έχεις δίκιο, κατι χρονια πισω οι ηθοποιοι αναλάμβαναν να "παιξουν" τον ρόλο του κυνηγου σε διάφορα σιριαλ κλπ σε όλα τα κανάλια και στην κρατική τηλεοραση...
Και τότε υπηρχαν οικολογοι αλλά τώρα έχουν ξεφυγει, και μαζί με αυτους κ κάθε αντικυνηγος η οπλοφοβος....
Τα τελευταία χρονια ναι μεν ακουμε καποιες αναφορές όπως πχ "αυριο θα παω κυνηγι" κλπ.. Αλλά πολυ σπανια βλέπουμε κ τον ηθοποιο- κυνηγό με το όπλο στα χέρια του...

ok. είδα τι προσέφερε και ο συνεργαζόμενος σύλλογος.
τουλάχιστον έτσι υπάρχει μιά ( μικρή) πιθανότητα να συντριβεί το άθλιο αυτό οικοδόμημα και ( ίσως ) το καινούργιο να είναι καλλίτερο.
Δεν αντιλέγω.....στην τελική εμένα Μ ενδειαφέρει να έχω ελεύθερο κυνήγι. Τώρα ποιος θα Μ το προσφέρει πραγματικά μου είναι αδιάφορο. Όποιον δω ότι θα με στηρίξει σαν κυνηγό θα το στηριξω και εγώ.

Το επισόδειο προβληθηκε τον Νοέμβριο του '96...
Έχεις δίκιο, κατι χρονια πισω οι ηθοποιοι αναλάμβαναν να "παιξουν" τον ρόλο του κυνηγου σε διάφορα σιριαλ κλπ σε όλα τα κανάλια και στην κρατική τηλεοραση...
Και τότε υπηρχαν οικολογοι αλλά τώρα έχουν ξεφυγει, και μαζί με αυτους κ κάθε αντικυνηγος η οπλοφοβος....
Τα τελευταία χρονια ναι μεν ακουμε καποιες αναφορές όπως πχ "αυριο θα παω κυνηγι" κλπ.. Αλλά πολυ σπανια βλέπουμε κ τον ηθοποιο- κυνηγό με το όπλο στα χέρια του...
Σήμερα σε μια πρωινή εκπομπή είχανε ένα ηθοποιό (ούτε η μάνα του δεν τον ήξερε)...δεν θυμάμαι καν το όνομα του και το θέμα τους.....αλλά Μ έκανε εντύπωση που έκανε μια σύγκριση και λέει η πλύστρα...."φανταστείτε πως αυτό που παίρνει ο άνθρωπος εκείνη την στιγμή είναι να παγώνει ,όπως παγώνει ένας λαγός μπροστά στα φώτα ενός κυνηγού"!!! Έλεος είπα μωρή πουστρα και έκλεισα την τηλ.

Σήμερα σε μια πρωινή εκπομπή είχανε ένα ηθοποιό (ούτε η μάνα του δεν τον ήξερε)...δεν θυμάμαι καν το όνομα του και το θέμα τους.....αλλά Μ έκανε εντύπωση που έκανε μια σύγκριση και λέει η πλύστρα...."φανταστείτε πως αυτό που παίρνει ο άνθρωπος εκείνη την στιγμή είναι να παγώνει ,όπως παγώνει ένας λαγός μπροστά στα φώτα ενός κυνηγού"!!! Έλεος είπα μωρή πουστρα και έκλεισα την τηλ.
Εχω ακουσει κ εγώ διαφορά τέτοια κ η μαλακια ειναι πως κάνεις από τους συνομιλητές δεν ξέρει να τους διορθώσει(η το κάνει σκόπιμα)..

"Με συγχωρείτε,για να μην περναμε λάθος μυνήματα στους τηλεθεατές αυτός δεν λέγεται κυνηγός αλλά λαθροθηρας"...

Τοοοσο απλό είναι...... Αλλά.................

Ναι τον προσβαλες τωρα που τον ειπες πουστρα .sarcastic.
.ολλοι οι λεγομενη σοου μπιζνα .....ειναι γεματη απο ολλα τα κατακαθια της κοινονιας.

Περα απο τις κυνηγετικες δραστηριοτητες και την ανυπαρκτη επαφη με την φυση
τους βλεπω και στον δρομο-μετρο.Ολη την ωρα εχουν την μουρη τους κολλημενη
στο κινητο και μολις βγουν απο τον συρμο ψαχνουν τις κυλιομενες για να αποφυγουν
20 σκαλια.Το 7αρο στην οικοδομη τους ειναι ασηκωτο και οσο για τις υποχρεωσεις
τους,βλεπεις 2 μετρα παιδια να βαζουν την μανα τους μπροστα,χεστα!!
Έχεις δίκιο. Να βλέπεις 20 χρόνων μαντραχαλο με τσουλουφια (γειτονακι) και να τον πάει με την μάνα του στον οδοντίατρο. Μάλλον θα του κρατάει το χερακι. Είναι όψιμος vegan ο Νικολακης και είναι σαν ζομπι!
Όπως σωστά γράφτηκε πιο πάνω ο....θηλυπρεπισμος είναι must. Έχω διαβάσει έρευνες που λένε ότι πλεον οι γυναίκες προτιμουν τους γλυκουληδες θηλυπρεπεις αντρες. Τι σκατα γίνεται σε αυτό τον κοσμο? Πάντως υπάρχουν ευτυχώς και θηλυκά παλιάς κοπης!!! Σε μια κουβέντα που είχα με γυναικες συναδέλφους 35-40 ετών η προτίμησή της βαρβατιλας ηταν εμφανης!!!!

Έχεις δίκιο. Να βλέπεις 20 χρόνων μαντραχαλο με τσουλουφια (γειτονακι) και να τον πάει με την μάνα του στον οδοντίατρο. Μάλλον θα του κρατάει το χερακι. Είναι όψιμος vegan ο Νικολακης και είναι σαν ζομπι!
Όπως σωστά γράφτηκε πιο πάνω ο....θηλυπρεπισμος είναι must. Έχω διαβάσει έρευνες που λένε ότι πλεον οι γυναίκες προτιμουν τους γλυκουληδες θηλυπρεπεις αντρες. Τι σκατα γίνεται σε αυτό τον κοσμο? Πάντως υπάρχουν ευτυχώς και θηλυκά παλιάς κοπης!!! Σε μια κουβέντα που είχα με γυναικες συναδέλφους 35-40 ετών η προτίμησή της βαρβατιλας ηταν εμφανης!!!!
νταξει μιλφ και βαρβατηλα πανε μαζι αχαχα

Η σημερινή κυβέρνηση επαινεί το ανώμαλο και καταδικάζει το ομαλό. Αν σκοτώσεις σκύλο η γάτα με το αυτοκίνητο κατά λάθος και δε προλάβεις να φρενάρεις και σε δει κάποιος ψευτοοικολογος και πει ότι το έκανες επίτηδες έχει 30.000 ευρώ πρόστιμο. Αν σε ξεσκίσει κάποιος σκύλος η σου σκοτώσει το παιδί σου ο ιδιοκτήτης του σκύλου σου ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ. Αυτους τους νόμους πέρασε στη Βουλή ο Κούλης. Αυτή είναι η κοινωνία και η νοοτροπία της κυβέρνησης. Και περιμένουμε να κυνηγήσουμε. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο και ίσως περισωσουμε κάτι από αυτό που λέγετε ελεύθερο κυνήγι....

"Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, αυτή την βδομάδα θα υπάρξει αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, την επόμενη μια σταθεροποίηση και στο τέλος της επόμενης μια πτώση των κρουσμάτων κορονοϊού. Παράλληλα, ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε πως ο κορονοϊός έχει αλλάξει μορφή και ταχύτητα μετάδοσης και ότι 28 Φεβρουαρίου ή 1η Μαρτίου ενδεχομένως να επιτραπούν κάποιες δραστηριότητες π.χ κυνήγι και ψάρεμα, όπως είχαν επιτραπεί τον προηγούμενο μήνα."
Τώρα να του πω τίποτα "βαρύ " ή θα θεωρηθω υπερβολικος και προκατειλημμένος.....
Δεν το γυρνάνε στο πλέξιμο οι μαλακες καλύτερα......

"Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, αυτή την βδομάδα θα υπάρξει αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, την επόμενη μια σταθεροποίηση και στο τέλος της επόμενης μια πτώση των κρουσμάτων κορονοϊού. Παράλληλα, ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε πως ο κορονοϊός έχει αλλάξει μορφή και ταχύτητα μετάδοσης και ότι 28 Φεβρουαρίου ή 1η Μαρτίου ενδεχομένως να επιτραπούν κάποιες δραστηριότητες π.χ κυνήγι και ψάρεμα, όπως είχαν επιτραπεί τον προηγούμενο μήνα."
Τώρα να του πω τίποτα "βαρύ " ή θα θεωρηθω υπερβολικος και προκατειλημμένος.....
Ακριβής και αλάνθαστος.....θα έλεγα ολοσωστος....

Να το πω εγω που δεν νε νιαζει τι θα πουν.....αι στο διαολο σκατομαλακες

Να το πω εγω που δεν νε νιαζει τι θα πουν.....αι στο διαολο σκατομαλακες
Σκατομυαλοι σκατομαλακες που νομιζουν οτι αυτοί που τους ακούνε έχουν σκατα αντι εγκεφάλου. Και παίρνουν ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων που μου γυρνάει το ματι.

Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο ο Εξαδακτυλος έχει χαρακτηρίσει τραγελαφο την απαγόρευση κυνηγιού δημοσίως και περισσότερες απο μια φορες. Μπορεί να μην γνωρίζει ότι λήγει η περίοδος στις 28/2.

28 Φεβρουαρίου ή 1η Μαρτίου ενδεχομένως να επιτραπούν κάποιες δραστηριότητες π.χ κυνήγι και ψάρεμα, όπως είχαν επιτραπεί τον προηγούμενο μήνα."
Μαστρο-Εξαδακτυλε 1η Μαρτιου θα κυνηγησουμε τις τριχες απο τα αχαμνα μας :mad::confused::confused:

Status
Not open for further replies.
Back