Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν γνωρίζω τις ενέργειες που έκανε, αν έκανε γιατί δεν παρακολουθώ και λάθος μου. Αλλά δεν θα αρχίσω να κατηγορώ επειδή δεν γνωρίζω, έτσι απλά για να έχω να λέω. Αν με έκαιγε τόσο πολύ θα συμμετείχα ενεργά,αφού δεν έχω διάθεση να συμμετάσχω, αφήνω αυτούς που έχουν διάθεση να κάνουν ότι μπορούν και αν μου ζητηθεί κάτι σαν κυνηγός θα το κάνω.
Το θέμα είναι τί κάνουμε εμείς,ο καθένας μας,ώστε να τους πιέσουμε να αναλάβουν δράση.
Για το νομοσχέδιο για τη στείρωση,υπήρξαν μεγάλες αντιδράσεις,από κυνηγούς και συλλόγους,σε πολλές πόλεις.
Αλλιώς αν περιμένεις,από μόνοι τους,άστο...

Προσέξτε, πώς ταυτίζουν,τους κυνηγούς,με τους λαθροθήρες.
Δυστυχώς, υπάρχουν και κάποιοι,που μας παίρνουν όλους στο λαιμό τους.
Διαβάστε και τα σχόλια,κάτω από το κείμενο.(Πατήστε στην εικόνα,για τα σχόλια).

Last edited:
Προσέξτε, πώς ταυτίζουν,τους κυνηγούς,με τους λαθροθήρες.
Δυστυχώς, υπάρχουν και κάποιοι,που μας παίρνουν όλους στο λαιμό τους.
Διαβάστε και τα σχόλια,κάτω από το κείμενο.(Πατήστε στην εικόνα,για τα σχόλια).

Κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Περίθαλψης και Προστασίας Άγριων Ζώων «Αλκυόνη», στην Πάρο, φτάνουν περισσότερα από 200 πυροβολημένα πουλιά, από κοτσύφια, νανόμπουφους και γλάρους μέχρι γεράκια, αετούς και φοινικόπτερα – «είδη, δηλαδή, που σύμφωνα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν επιτρέπεται να θηρεύονται», όπως λέει στην «Κ» ο Μάριος Φουρνάρης, διευθυντής της «Αλκυόνης». Αντίστοιχη είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζουν άλλες περιβαλλοντικές οργανώσεις, όπως η «ANIMA» στην Αθήνα και η «Δράση για την Αγρια Ζωή» στη Θεσσαλονίκη.
Ζαρκάδια, αλεπούδες, τσακάλια και εκατοντάδες πουλιά καταλήγουν γεμάτα σκάγια στα χέρια των εθελοντών

Θα ηθελα παρα πολυ οι Εθελοντες να μου δειξουν τον κολπο που εφαρμοζουν
για να εντοπισουν και να συλλεξουν τα τραυματισμενα τσακαλια-αλεπες
και ακομα περισσοτερο τα τραυματισμενα κοτσυφια -σιταριθρες κτλ που τραυματισαν οι Λαθροθηρες
Τα Ζαρκαδια πχ λογω ογκου ισως και να εντοπιστουν σε καποιο ξεφωτο
οι γλαροι ισως απο καποιο καικι η βαρκακι στην ακροθαλασσια
οι αλεπες και τα τσακαλια .think.
τα κοτσυφια και οι κοκκινοτσιχλες .think.

έτσι έμαθε να κρατάει τα "πουλιά" ...........
.yel.

Ertnews

«Πλάνα με ουρά» - με την Τασούλα Επτακοίλη στην ΕΡΤ2

αρχείο λήψης.jpg
Μην το φοβάσαι Τασούλα το «πουλάκι»!!!.sarcastic.

Υ.Γ
: ε' ρε πως φαίνεται η "υποκρισία" ... "από τα μάτια φαίνεται στα χείλη κατεβαίνει και από τα χείλη στην καρδιά και παράμεσα μπαίνει"...σαν τον έρωτα ένα πράμα!.sarcastic.

Ertnews

«Πλάνα με ουρά» - με την Τασούλα Επτακοίλη στην ΕΡΤ2

View attachment 39630
Μην το φοβάσαι Τασούλα το «πουλάκι»!!!.sarcastic.

Υ.Γ
: ε' ρε πως φαίνεται η "υποκρισία" ... "από τα μάτια φαίνεται στα χείλη κατεβαίνει και από τα χείλη στην καρδιά και παράμεσα μπαίνει"...σαν τον έρωτα ένα πράμα!.sarcastic.
Η η Τασούλα είναι σύρμα η η πρεσβυωπια αφήνει τα μυθια....

Η Γ' Κ.Ο.Π έβγαλε ανακοίνωση,για να υπενθυμίσει,στους κυνηγούς,ότι από τον Μάρτιο,πρέπει να στειρώσουν,τα σκυλιά τους ή να στείλουν δείγμα DNA.

Και ρωτάω: Γιατί,τόση βιασύνη,κύριοι;
Να στείλουμε,γενετικό υλικό,πού;
Στο εργαστήριο φύλαξης και ανάλυσης γενετικού υλικού ζώων συντροφιάς;
Υπάρχει αυτό;Θα δημιουργηθεί;
Με λεφτά,ποιών,άραγε...

Η Γ' Κ.Ο.Π έβγαλε ανακοίνωση,για να υπενθυμίσει,στους κυνηγούς,ότι από τον Μάρτιο,πρέπει να στειρώσουν,τα σκυλιά τους ή να στείλουν δείγμα DNA.

Και ρωτάω: Γιατί,τόση βιασύνη,κύριοι;
Να στείλουμε,γενετικό υλικό,πού;
Στο εργαστήριο φύλαξης και ανάλυσης γενετικού υλικού ζώων συντροφιάς;
Υπάρχει αυτό;Θα δημιουργηθεί;
Με λεφτά,ποιών,άραγε...
Δεν στέλνω ΤΊΠΟΤΑ..

Δεν στέλνω ΤΊΠΟΤΑ..
Καλά κι εγώ, αποκλείεται, να στειρώσω τα σκυλιά μου.
Γι αυτό αναφέρω, για την αποστολή δείγματος, DNA.
Θέλω, να ζευγαρώσω, τη σκύλα μου,σε δυό μήνες, που θα ζητήσει και βάσει του νέου νόμου,θα πρέπει,να βγάλω άδεια, ερασιτέχνη εκτροφέα.
Έχω στείλει μήνυμα στον Κ.Ο.Ε και δεν μου έχουν απαντήσει.

Καλά κι εγώ, αποκλείεται, να στειρώσω τα σκυλιά μου.
Γι αυτό αναφέρω, για την αποστολή δείγματος, DNA.
Θέλω, να ζευγαρώσω, τη σκύλα μου,σε δυό μήνες, που θα ζητήσει και βάσει του νέου νόμου,θα πρέπει,να βγάλω άδεια, ερασιτέχνη εκτροφέα.
Έχω στείλει μήνυμα στον Κ.Ο.Ε και δεν μου έχουν απαντήσει.
Συνάδελφε κάνε ότι είναι νά κάνει και γραψτους ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ δεν βλέπεις τί γίνεται δεν ενδιαφέρεται κανείς για τπτ ποια ΚΟΕ εδώ δεν υπάρχει κράτος.

Status
Not open for further replies.
Back