https://www.kynigesia.gr/epikairoti...s-katarriptei-tin-propaganda-ton-antikynigon/
Έτυχε να δω την αρχική είδηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεγάλου καναλιού. Από την αρχή κάτι δεν μου πήγαινε καλά ... Υπόψιν ότι στο "ρεπορτάζ" δεν υπήρξε καν η λέξη "λαθροθήρες", αλλά επανειλημμένως αναφέρθηκε ότι "κυνηγοί" προκάλεσαν το συμβάν !!!
Εγώ τώρα έτυχε να δω, εντελώς τυχαία, το παραπάνω και επιβεβαιώθηκε η υποψία μου ότι ήταν ψέμα και απλά μια ευκαιρία για αντικυνηγετική προπαγάνδα ... Αλλά, από όλο τον απλό κόσμο, που δεν έχει σχέση με το κυνήγι και που είδε την αρχική "είδηση", πόσοι έμαθαν ή θα μάθουν τελικά την αλήθεια ??? Και δεν θα μείνουν με την αρχική εντύπωση για τους κακούς και ανεύθυνους κυνηγούς που πυροβολούν ακόμη και τα φλαμίνγκο ???
Και ερωτώ. Είναι αρκετό το Δελτίο Τύπου της Δ' ΚΟΣΕ ??? Που ελάχιστοι θα το δουν, κι ακόμη πιο λίγοι θα μπουν στον κόπο να το διαβάσουν ??? Μήπως θα έπρεπε σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν μάλιστα υπάρχουν και στοιχεία (όπως εδώ οι κτηνιατρικές γνωματεύσεις), να ακολουθείται άμεσα η νομική οδός εναντίον όλων των υπευθύνων για τη διαστρέβλωση της αλήθειας ??? Αλλά και εναντίον όλων των καναλιών που μετέδωσαν την "είδηση", ώστε να τα υποχρεώνει να αποκαταστήσουν την αλήθεια, την ίδια ώρα στα ίδια δελτία ειδήσεων αφιερώνοντας τουλάχιστον ίσο χρόνο και τόσες φορές, όσο και για την αρχική είδηση ???