Μίλτο έχω ήδη στο μυαλό μου εδώ και μερικούς μήνες πως θα τη στήσω !!
Αν δεν πιάσω τα 450m/s να μη με λένε Μίχαλο !!
Λιγα λες..για ανεβα ενα τι ακομα....
Μίλτο έχω ήδη στο μυαλό μου εδώ και μερικούς μήνες πως θα τη στήσω !!
Αν δεν πιάσω τα 450m/s να μη με λένε Μίχαλο !!
Την εχω ριξει εγω σε ιδιογωμοση στα 40 γρ σε πολυ χωντρα σκαγια παρα πολυ γριγορη για τετοια φορτια η μονη που συγγρηνετε με τοις αμερηκανηκες αλλα μην την πεεημενετε δεν προκητε να ερθει ενας μονο την εχει και θα γεμησει δραμια και μονοβολλα απο δοκημες εχει πιασει τα 470 μδ με ππιεσεις περυπου στα 900Την έχετε ρίξει την mg2; Εγώ που έριξα κάτι mythos 4 αρια στα 36 γρ δεν..... Σαν πολύ γρήγορα είναι για τα γούστα μου.
Στο δρόμο είναι μαζί με άλλες κυριες από Ιταλία....Την εχω ριξει εγω σε ιδιογωμοση στα 40 γρ σε πολυ χωντρα σκαγια παρα πολυ γριγορη για τετοια φορτια η μονη που συγγρηνετε με τοις αμερηκανηκες αλλα μην την πεεημενετε δεν προκητε να ερθει ενας μονο την εχει και θα γεμησει δραμια και μονοβολλα απο δοκημες εχει πιασει τα 470 μδ με ππιεσεις περυπου στα 900
Την εχω ριξει εγω σε ιδιογωμοση στα 40 γρ σε πολυ χωντρα σκαγια παρα πολυ γριγορη για τετοια φορτια η μονη που συγγρηνετε με τοις αμερηκανηκες αλλα μην την πεεημενετε δεν προκητε να ερθει ενας μονο την εχει και θα γεμησει δραμια και μονοβολλα απο δοκημες εχει πιασει τα 470 μδ με ππιεσεις περυπου στα 900
Δεν αναφερωμε στον σουρουνζιδη ενας αλλος ειναι μην εισαι και τοσο σηγουρος αν θα την εχει ο θεοδωριδης η παρτηδα θα ερθει ποιο μετα και σε μικρη ποσοτητα δεν νομξζω να τη διαθεσειΕκτός από το Σουρουτζίδη στον οποίο αναφέρεσαι , θα τη φέρει και ο Θεοδωρίδης.
Μου το επιβεβαίωσε σήμερα , τέλος Μαΐου θα είναι εδώ !!![]()
Δεν αναφερωμε στον σουρουνζιδη ενας αλλος ειναι μην εισαι και τοσο σηγουρος αν θα την εχει ο θεοδωριδης η παρτηδα θα ερθει ποιο μετα και σε μικρη ποσοτητα δεν νομξζω να τη διαθεσει
ΛεςΚαι η sipe φίλε στα εμπορικά ένα μάτσο χάλια είναι στα περισσότερα.. με ιδιογομωση όμως ραπτομηχανή....
Εσυ ειδικά κάτι πρέπει να ξέρεις... όση sipe έχει γεμίσει η Νόμπελ όλα τα χρόνια την έχεις φάει σε δοκιμές ρεεεεεεε
Χαχαχαχαχσχαχαχαχς κάτι έχω ακούσει... νομίζω την κάνει και τσάι μαζί με αυτό που μαζεύει από τον Ψηλορείτη όταν τον πιάνει ο λαιμός τουΓιωργο ακουγεται οτι ο Γιαννης αντι για μπαχαρια στο φαγητο βαζει sipe γιατι το νοστιμιζει καλυτερα
ΧαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαΤα παντα ολα την κανει και εντριβη ακομα αντι για βιξ
Το ωραίο της ιδιογόμωσηςΝικολη το ποιο δυσκολο ειναι να ρηθμηστη η καμπυλη καυσης ωστε να παρεις την μεγηστη δυνατή προοδευτηκοτητα.....
Το V0 και V1.5 πηστευω ειναι δευτερευωντα....
Αν ειναι η παλια μπαινω το πρωι στο καραβι και ερχομαι να παραλαβω..κανει κατι ωραια φυσιγγακια χαρτινα με 6.45
Εκει πρεπει να παει παρα πολυ καλα στο 20αρη..ειδικα για φερμαριστα πρεπει να ειναι φανταστικη..ενα καλο με το διαμετρημα αυτο ειναι οτι λογω μικροτερου θαλαμου καυσης καις πολλες πυριτιδες και βγαζεις και ταχυτητεςΗ Σιπε στο εικοσαρι δεν της κάθεται άλλη εύκολα διπλα της .
Μόνο η ΜΒ και η ΑΟ
άμα με το καλό έρθει η MG2 θα την δοκιμάσουμε να δουμε τι κανει
Θα σας πρωτεινα να μην την πάρετε, αφήστε να την πάρουμε εμεις και θα σας πουμε μετα τα αποτελέσματα.
Δεν θα ειναι και τοσο καλη όσο λένε, λόγια και κουσελια του κόσμου.
Οχι κ τοσο παλια,αποκλειστικος εισαγωγευς Μπουσουλας..Αν ειναι η παλια μπαινω το πρωι στο καραβι και ερχομαι να παραλαβω..κανει κατι ωραια φυσιγγακια χαρτινα με 6.45