Και ο Καραμανιδης στην εκθεση ειπε οτι θα γεμισει 10βολο με την mg2 το καλοκαιρι και ταχυτητες κοντα στα 500m/sΕκτός από το Σουρουτζίδη στον οποίο αναφέρεσαι , θα τη φέρει και ο Θεοδωρίδης.
Μου το επιβεβαίωσε σήμερα , τέλος Μαΐου θα είναι εδώ !!![]()
Και ο Καραμανιδης στην εκθεση ειπε οτι θα γεμισει 10βολο με την mg2 το καλοκαιρι και ταχυτητες κοντα στα 500m/sΕκτός από το Σουρουτζίδη στον οποίο αναφέρεσαι , θα τη φέρει και ο Θεοδωρίδης.
Μου το επιβεβαίωσε σήμερα , τέλος Μαΐου θα είναι εδώ !!![]()
Τετοια υλικα μονο οπως ετσι πρεπει να γεμιζοντε σαν σεβασμο και μια συνδεση αν θες με εκεινη την εποχηΟχι κ τοσο παλια,αποκλειστικος εισαγωγευς Μπουσουλας..
Δεν αξιζει τον κοπο ρε Μιλτο γιατι εχω λιγη...
Αλλιως θα στην εστελνα γιατι χαμενη θα παει..
Αυτα πρεπει να πηγενουν στα καταλληλα χερια που θα τα συνδιασουν ομορφα με αλλα υλικα της ιδιας εποχης......
Άρε Τάσο που λείπω, να φτιάξουμε παρέα λίγα με την κυρία να τα ρίξεις να ευχαριστηθείς!Οχι κ τοσο παλια,αποκλειστικος εισαγωγευς Μπουσουλας..
Δεν αξιζει τον κοπο ρε Μιλτο γιατι εχω λιγη...
Αλλιως θα στην εστελνα γιατι χαμενη θα παει..
Αυτα πρεπει να πηγενουν στα καταλληλα χερια που θα τα συνδιασουν ομορφα με αλλα υλικα της ιδιας εποχης......
Επαναδοκιμη σήμερα Μίλτο μόνο με την pro reach που από ότι φαίνεται είναι όνομα και πράμα. Βολές σε γρηγορους εξερχόμενους δίσκους,δοσολογία 20 grains (η χαμηλότερη που δίνει η εταιρεία είναι 20,1 στα 7/8 στο εικοσαρι ) θρυματιζε τα δισκάκια σε αποστάσεις που με εμπορικά η άλλες πυριτιδες φαίνεται να ζορίζονται , με αυτήν λες και τα χτυπουσες στα 15 μέτρα και έτρωγαν όλη την τουφεκιά, αρκετή όμως και η ανακρουση σε ελαφριά όπλα το καταλαβαίνεις ότι είναι ζορικια τουφεκιά .Ειμαι περιεργος να δω πως θα τα πανε και οι 2..γιατι 20αρη τις γεμισες;
Εδω ολοι οι παλιοι με SIPE γεμιζαν εχω μπολικη απο τους μπαρμπαδες μουΆρε Τάσο που λείπω, να φτιάξουμε παρέα λίγα με την κυρία να τα ρίξεις να ευχαριστηθείς!
Να σαι καλα Κωνσταντινε για τις δοκιμες που κανεις να ξερουμε τι μργαριταρια βγαζουν..με αυτα που γραφεις παντως φαινοντε πολυ καλες πυριτιδες ειδικα για την pro reach πιστευω και στο 12αρη θα παει πολυ καλα αλλα να κανεις μακρινα γρηγορα σκοτωματα με 20αρη ειναι μακραν καλυτεραΕπαναδοκιμη σήμερα Μίλτο μόνο με την pro reach που από ότι φαίνεται είναι όνομα και πράμα. Βολές σε γρηγορους εξερχόμενους δίσκους,δοσολογία 20 grains (η χαμηλότερη που δίνει η εταιρεία είναι 20,1 στα 7/8 στο εικοσαρι ) θρυματιζε τα δισκάκια σε αποστάσεις που με εμπορικά η άλλες πυριτιδες φαίνεται να ζορίζονται , με αυτήν λες και τα χτυπουσες στα 15 μέτρα και έτρωγαν όλη την τουφεκιά, αρκετή όμως και η ανακρουση σε ελαφριά όπλα το καταλαβαίνεις ότι είναι ζορικια τουφεκιά .
Κάναμε και ένα μπακαλιστικο τεστ διατρησης σε ένα μεταλλικό κουτάκι από πουρακια το ανατίναξε στα 20 και βάλε βήματα .
Πιστεύω ταιριάζει ποιο πολύ στο δωδεκαρι αλλά και στο εικοσαρι όπως λες δίνει φοβερές τουφεκιές, μια άλλη φορά θα δοκιμάσουμε και την longshot με ποιο πολλές τουφεκιές γιατί την περασμένη δεν έβγαλα άκρη . Αυτό που με προβληματίζει σαν άσχετος που ειμαι είναι η συμπεριφορά τους σε ευρωπαϊκούς κάλυκες όχι όμως κλεισμενους σε αμερικανικές μηχανές αλλά σε ευρωπαϊκές και ρελιασμα ?Να σαι καλα Κωνσταντινε για τις δοκιμες που κανεις να ξερουμε τι μργαριταρια βγαζουν..με αυτα που γραφεις παντως φαινοντε πολυ καλες πυριτιδες ειδικα για την pro reach πιστευω και στο 12αρη θα παει πολυ καλα αλλα να κανεις μακρινα γρηγορα σκοτωματα με 20αρη ειναι μακραν καλυτερα
Σιγουρα θα εχουν διαφορες στην δοσολογια πυριτιδας σκαγιων γιατι οι αμερικανικοι καλυκες εχουν αλλη ποιοτητα πλαστικου αλλα καψυλια και κατα 90% δεν ρελιαζουν..οποτε οπως ειπε και ο Νικος μονο με δοκιμες πολλες θα εβγαινε ακρηΠιστεύω ταιριάζει ποιο πολύ στο δωδεκαρι αλλά και στο εικοσαρι όπως λες δίνει φοβερές τουφεκιές, μια άλλη φορά θα δοκιμάσουμε και την longshot με ποιο πολλές τουφεκιές γιατί την περασμένη δεν έβγαλα άκρη . Αυτό που με προβληματίζει σαν άσχετος που ειμαι είναι η συμπεριφορά τους σε ευρωπαϊκούς κάλυκες όχι όμως κλεισμενους σε αμερικανικές μηχανές αλλά σε ευρωπαϊκές και ρελιασμα ?
Κι όμως φίλε Μίλτο, οι Αμερικάνοι το έχουν προβλέψει κι αυτό και δίνουν συνταγές ΚΑΙ για ευρωπαικούς κάλυκες και καψύλια !!!! Και μιλάμε για πλήρη reloading data ... όχι σαν τους ευρωπαίους μπαρουτάδες που δίνουν ένα σκέτο (π.χ.) 1,70 Χ 32-34 και σε αφήνουν να ψάχνεσαι ...Σιγουρα θα εχουν διαφορες στην δοσολογια πυριτιδας σκαγιων γιατι οι αμερικανικοι καλυκες εχουν αλλη ποιοτητα πλαστικου αλλα καψυλια και κατα 90% δεν ρελιαζουν..οποτε οπως ειπε και ο Νικος μονο με δοκιμες πολλες θα εβγαινε ακρη
Εγώ δεν έκανα σωστά την ερώτηση υπάρχουν συνταγές με κάλυκες και καψουλια fiocchi ,cheddite το τελικό ρελιασμα δεν ξέρω αν επηρέαζει κάπως και εκεί κολλάω?Κι όμως φίλε Μίλτο, οι Αμερικάνοι το έχουν προβλέψει κι αυτό και δίνουν συνταγές ΚΑΙ για ευρωπαικούς κάλυκες και καψύλια !!!! Και μιλάμε για πλήρη reloading data ... όχι σαν τους ευρωπαίους μπαρουτάδες που δίνουν ένα σκέτο (π.χ.) 1,70 Χ 32-34 και σε αφήνουν να ψάχνεσαι ...
http://www.hodgdonreloading.com/data/shotgun
![]()
Πολλες εφερε που καποτε δεν ηθελε να τις βλεπει.Αφου ψαχνει ακομα ΜΒ......αρχισε να φορτωνει ευτυχωςΠηρε το ματι μου οτι ο Κενταυρος εφερε μεταξυ αλλων και Techna
Ετσι ακριβως ειναι Στελιο..ειναι παρα πολυ αναλυτικοι στα σεταπ που δινουν και εχουν συνταγες για ολα τα διαμετρηματα..στην ευρωπη ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο βασικα δινουν αλλα το νουμερο σκαγιων στο αφηνουν φλου τελειωςΚι όμως φίλε Μίλτο, οι Αμερικάνοι το έχουν προβλέψει κι αυτό και δίνουν συνταγές ΚΑΙ για ευρωπαικούς κάλυκες και καψύλια !!!! Και μιλάμε για πλήρη reloading data ... όχι σαν τους ευρωπαίους μπαρουτάδες που δίνουν ένα σκέτο (π.χ.) 1,70 Χ 32-34 και σε αφήνουν να ψάχνεσαι ...
http://www.hodgdonreloading.com/data/shotgun
![]()
Σταυρο τεκνα ειχε νομιζω απλα τωρα φερνει και σφραγισμενες..ολα αλλαζουν οπως ειπε και ο Αλεξ πολλες εφερε γιατι υπαρχει ζητησηΠηρε το ματι μου οτι ο Κενταυρος εφερε μεταξυ αλλων και Techna
Μιλτο πολυ σωστα το διατυπωσα λαθος σφραγισμενες εννουσα.Σταυρο τεκνα ειχε νομιζω απλα τωρα φερνει και σφραγισμενες..ολα αλλαζουν οπως ειπε και ο Αλεξ πολλες εφερε γιατι υπαρχει ζητηση
Μιλτο πολυ σωστα το διατυπωσα λαθος σφραγισμενες εννουσα.Σταυρο τεκνα ειχε νομιζω απλα τωρα φερνει και σφραγισμενες..ολα αλλαζουν οπως ειπε και ο Αλεξ πολλες εφερε γιατι υπαρχει ζητηση
Θα φερει και τις f2;γιατι 32αρα f2 θα φερει σιγουρα ο φαντομ!jk6 της μποφορς;Μιλτο πολυ σωστα το διατυπωσα λαθος σφραγισμενες εννουσα.
Αναμενω σα τρελος να φερει F2X28-32 και JK6
JΚ6 δε νομίζω !!Μιλτο πολυ σωστα το διατυπωσα λαθος σφραγισμενες εννουσα.
Αναμενω σα τρελος να φερει F2X28-32 και JK6