Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γέμιζε με τα 3 Μ και είσαι κομπλέ σε όλα
Άσε τους Ισπανούς με τους κωδικούς τους psb1 psb-1
Psb1 plus κτλπ
Τέσσερα χρόνια πεντακόσιες αλλαγές έχουν κάνει στης μπαρουτες τους και τώρα που πήγαν στην Nobel θα της ξανά αλλάξουν.
Βαιβαια η γνώμη μου όσο αφορά τα ισπανικά υλικά δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψην γιατί δεν είμαι αντικειμενικός έχω μια προκατάληψη ανεξήγητη, ακούω ισπανικά υλικά και ζορίζομαι. Έχω ακόμα μερικά θα τα τελειώσω και τέλος με αυτά.
Συγνώμη από το πιάσαμε και άλλου το πήγα.

Psb1 plus κτλπ
Τέσσερα χρόνια πεντακόσιες αλλαγές έχουν κάνει στης μπαρουτες τους και τώρα που πήγαν στην Nobel θα της ξανά αλλάξουν.
Βαιβαια η γνώμη μου όσο αφορά τα ισπανικά υλικά δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψην γιατί δεν είμαι αντικειμενικός έχω μια προκατάληψη ανεξήγητη, ακούω ισπανικά υλικά και ζορίζομαι. Έχω ακόμα μερικά θα τα τελειώσω και τέλος με αυτά.
Εσυ εχεις αλλα αποθημενα μου φαινεται δεν θα σου εκατσε παλια καμια ισπανιδα!!! γι'αυτο ζοριζεσαι :p :p μια χαρα τιμια υλικα ειναι !! Ασε που οι καλυκες τους ειναι πολυ καλοι

!! Ασε που οι καλυκες τους ειναι πολυ καλοι
Για μια φορά μόνο, άντε δυο με το ζόρι.
Ως Ιδιογωμοτης θεωρό αδιανόητο να πετάω κάλυκα που δούλεψα μια φορά.
Με της ισπανικές δεν τα βρήκα και οδικά στο εικοσαρι με τίποτα. Στο δωδεκαρι με της csb 5 και 6 δεν έχω παράπονο. Τιμιότατες έκανα πολύ ωραία πράγματα με αυτές και κάνω ακόμα με την 6 καταπληκτικά μονοβολα για την δουλειά που τα θέλω εγω

Psb1 plus κτλπ
Είσαι δικός μου εσει :)

Αναγνωριζει καποιος φιλος η συναδελφος αυτην την πυριτιδα ???
Ειναι πυριτιδα 20ετιας παλικαρια...

View attachment 62514
View attachment 62515
Τετραγωνα φυλλαρακια στο 1,55χ1,55...Παχος δεν μπορεσα να μετρησω.
Απο το χρωμα της στη φωτο μου θυμιζει GP...αλλα πριν 20 ετοι ειχε "ξανα ποζαρει" στα ραφια ιδιογομωσης αραγε;;;

(πλιν ομως σε παλαια κουτια πυριτιδος).

Status
Not open for further replies.
Back