ΝΙΚΟΣΚΡΗΤΗ
Banned
Ελλάδα όλοι τον ξέρουνΑπό ποιο κράτος είναι ο αντιγραφεας ;
Ελλάδα όλοι τον ξέρουνΑπό ποιο κράτος είναι ο αντιγραφεας ;
Εδώ Λάμπη,από 5-6 καταστήματα με υλικά ιδιογομωσης,δε νομίζω.Εχω την εντύπωση,απ' 'τα λεγόμενα του Άρη,ότι τη γεμίζει ο Κουτουμανος,αλλά δεν ξέρω αν δίνει και λιανική...H Aquila L υπάρχει στο εμπόριο διαθέσιμη ;
Πάρε και ρίξε εκεί!Καλησπέρα παιδιά! Ως γνωστές του αντικειμένου θα ήθελα τη γνώμη σας για τη πυριτιδα Nike της B&P ...Θεωρείτε ότι είναι για ζεστο καιρό? Για Κρύο?
Με ενδιαφέρει η αγορά 34γρ φυσιγγίων (έτοιμων)της B&P αλλά δεν γνωρίζω καθόλου τη Nike που είναι γεμισμένα...τι συμπεριφορά έχει.
Ευχαριστώ πολύ!
Μπράβο...Πάρε και ρίξε εκεί!
Πολη καλη μπαρουτη εχω καψηηη.οπως λες εχει σταματισηΣαν πυρίτιδα ήταν ξεχωριστή, η μαμά της tecna και πιο ταχυκαυστη, ιδανικά για 30 με 32 γραμμάρια. Το θέμα είναι πως δεν παράγεται εδώ και πολλά χρόνια και η b&p όπως και άλλοι πονηροι πατάνε στο όνομα και πουλάνε ότι θέλουν
Δεν είσαι ο μόνος που ψάχνει, δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμη...Παιδες διαθεσιμότητα για πυριτιδες ποιος εχει?Ψαχνω techna και δεν βρισκω πουθενα...
Γτ ετσι ομως?Και δεν ειναι τωρα τελευταία που δεν υπαρχει διαθεσιμότητα ειναι αρκετος καιροςΔεν είσαι ο μόνος που ψάχνει, δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμη...
Αιντα να'χα, να'χα νάαα'χααα..Παιδες διαθεσιμότητα για πυριτιδες ποιος εχει?Ψαχνω techna και δεν βρισκω πουθενα...
Φωναζαμε φορτωστε .Αιντα να'χα, να'χα νάαα'χααα..
Μια διβασική μονάχααα...
Να την πεεεέρνω, να γεμίζω..
....και τις Φαααάσσες να γκρεμίζωωω....
....ηταν πουλάκι κ πεταξε η Tecna, τέκνο μου...
Αιντα να'χα, να'χα νάαα'χααα..
Μια διβασική μονάχααα...
Οτι εγραψες, αυτο πιστευω κι εγω...κ φτου ξανα παλι δοκιμες..Εγω πιστευω ...οτι θα την εμφανισουν τελος Απριλη αρχες Ιουνιου....Αλλα θα ειναι ποιο ακριβη....και αυτο
που με φοβιζει...δεν ξερω κατα ποσον θα ειναι ιδια με αυτην που εχουμε.
Ευτυχώς που χω καβαντζωσει το κατι της για τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.Αλλα δεν παυει να ειναι λιγο...Αιντα να'χα, να'χα νάαα'χααα..
Μια διβασική μονάχααα...
Psb1 αν βλέπω καλαΓνωρίζετε την παρακάτω πυρίτιδα;
View attachment 62140
Την βρήκα στο Navaro διασποράς Cal 20 στο 1,22
PSB-1Γνωρίζετε την παρακάτω πυρίτιδα;
View attachment 62140
Την βρήκα στο Navaro διασποράς Cal 20 στο 1,22