Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλοκαυτες Τριανταφυλλε!!!:)
Θα χρειαστεις δοκιμες....καμια σχεση σε ογκο με το παλιο ΛΟΤ.
Σε αποδοση δεν ξερω....Και μενα εχθες εφτασε στα χερια μου το καινουργιο λοτ....δεν προλαβα να το
δοκιμασω !!! :)
Έχετε το νου σας....γιατί φίλος με το καινούργιο λοτ είχε πολύ ακαυτη στα 30gr στις δοκιμές του και μας έχουν μπει ψυλοι στα αυτιά μήπως μας πασάρουν (κατά λάθος)καμία προοδευτικοτητας Χ36 Granular S

Έχετε το νου σας....γιατί φίλος με το καινούργιο λοτ είχε πολύ ακαυτη στα 30gr στις δοκιμές του και μας έχουν μπει ψυλοι στα αυτιά μήπως μας πασάρουν (κατά λάθος)καμία προοδευτικοτητας Χ36 Granular S

Θα την τσεκαρω φιλε.....στις επομενες δοκιμες και θα ενημερωσω...με το λοτ το καινουργιο που εχω.

Εγώ ένα μισό κιλό που είχα πάρει το έκαψα στις τσιχλες και κυρίως στο διαμετρικά 16 πάντα με 616.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν θα την ξανά επερνα. Όχι ότι με χαλασε.....

Διασπορας έφτιαξα καλά παντως
Τι σου αρεσε και τι δεν σου αρεσε Μιχαλη;;
Πως την ειδες;;
Εχει ενδιαφερον, λογο του οτι κυνηγας σε αλλα μεροι λογο συνθηκων...:)

Πολλα εχουν ειπωθει κι εδω αλλα κ απο το τηλεφωνο που εχω μιλησει...

Τι σου αρεσε και τι δεν σου αρεσε Μιχαλη;;
Πως την ειδες;;
Εχει ενδιαφερον, λογο του οτι κυνηγας σε αλλα μεροι λογο συνθηκων...:)
Απ'οσο θυμάμαι στο 1.75-33 με ελικα θωδη δεν με πούλησε ποτέ ούτε στις τσιχλες σε κάποια κλειστά κομματια που έβαζα 1ο αλλά ούτε και τον πατέρα μου που του είχα δώσει πρόπερσι που πήγαινε εντατικά με τα σκυλιά και χτύπησε μπεκατσουλες. Μου άρεσαν τα διασπορας που έβγαζα με αυτήν δηλαδή.

Τώρα το ότι δεν θα την ξανά επερνα μη το δένεις και κόμπο πότε δεν ξέρεις. Απλώς έχω ψιλοκ@υλωσει με τη ροζουλα(granullar) και τη mb-32. Γιατί θεωρώ πως καίγονται καλύτερα στα λίγα γραμμαρια που θέλω εγω(28-32). Είχα φτιάξει θυμάμαι με ch-6 στο 1.60-30. Καλούτσικο αλλά άφηνε και ακαυτη αποτι θυμάμαι. Μπορεί να έφταιγαν και εγώ.

Κοίτα δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα γιατί περίπου τα 300-350 γραμμαρια τα έκαψα με το 16αρι. Έβγαλα ωραίες τουφεκιες σε αυτό το διαμετρικά.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όλες τις πυριτιδες τις κάνεις ότι θες. Νομίζω καμία δεν είναι άχρηστη. Απλά δεν της έδωσα ευκαιρίες στο 12αρι, συν οτι κόλλησα με άλλες.

Δεν νομίζω να σε φοβήθηκα και πολύ αλλά τέλος παντων😄.

Έκλεισα με τα σημερινά που ήρθαν για την επόμενη σεζόν με γκρανουλαρ, με αυτά που έριξα φέτος και μου άρεσαν, οπότε μόνο να έχουμε θηράματα , για να την ευχαριστηθω.:) View attachment 68067
Καλοκαυτη με Υγεια!!

Δηλαδη Κωστα?
Θα καταληξω σχεδον σε αυτο που ελεγε πιο πανω ο συναδελφος @Georgios varthalitis ή μας πλασαρουν την ×36 ή αλλαξαν την προοδευτικοτητα προς τα πανω...δηλαδη να γεμιζεται πιο ευκολα ως τα 34-35gr...
Ο ταχογραφος, μονο θα μας πει την αληθεια...οχι εγω.

1.75-33 με ελικα θωδη δεν με πούλησε ποτέ ούτε στις τσιχλες σε κάποια κλειστά κομματια που έβαζα 1ο αλλά ούτε και τον πατέρα μου που του είχα δώσει πρόπερσι που πήγαινε εντατικά με τα σκυλιά και χτύπησε μπεκατσουλες.
Κ ουτε θα σε προδωσει.....
Γενικα, καλη εικονα περιγραφεις...

Εγω θα παρω παλι CH6 και θα την επεξεργαστω αλλιως, να δω τη θα κανει...

Κ ουτε θα σε προδωσει.....
Γενικα, καλη εικονα περιγραφεις...

Εγω θα παρω παλι CH6 και θα την επεξεργαστω αλλιως, να δω τη θα κανει...
Όταν λες αλλιώς? Τι έχεις στο μυαλό σου?

Δεν έχεις σιπε μου φαίνεται και έχεις πάθει στερηση .yel..

Θα καταληξω σχεδον σε αυτο που ελεγε πιο πανω ο συναδελφος @Georgios varthalitis ή μας πλασαρουν την ×36 ή αλλαξαν την προοδευτικοτητα προς τα πανω...δηλαδη να γεμιζεται πιο ευκολα ως τα 34-35gr...
Ο ταχογραφος, μονο θα μας πει την αληθεια...οχι εγω.
Πολυ πιθανον και λογο κοστους παραγωγης να μας πουλανε οτι εχει μεινει!!

Status
Not open for further replies.
Back