Μήπως είσαι ο αδερφός του Βασίλη?Προτιμώ να μην ακολουθώ θεσφατα...
Είμαι οπαδός του Αριστοτέλειου "δια του πειράματος το αποτέλεσμα"
Εξάλλου αν θυμάμαι καλά από το σχολειό...Η επιστημονική μέθοδο έρευνας ακολουθεί 7 βήματα...
1. Παρατήρηση
2. Υπόθεση
3. Σχεδιασμός πειράματος
4. Συλλογή δεδομένων
5. Ανάλυση & ερμηνεία δεδομένων
6. Συμπέρασμα
7. Θεωρία
Δεν αντιλέγω...Δεν χρειαζεται κανενα πειραμα ,υπαρχουν πυριτηδες που προοριζονται για ατσαλινα σκαγια δλδ για τους καιρους που λεμε οτι ειναι δυσκολοι μονοβασικες !!! (Βλεπε ssb150 )
Μπα δεν τον φτάνω με τίποτα...Μήπως είσαι ο αδερφός του Βασίλη?
Οι εξειδικευμενες πυριτιδες για ατσάλινα φτιάχτηκαν για να καίγονται αργά και ταυτόχρονα εύκολα. Είναι κάτι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί, γιατί αυτό που κάνει τις πυρίτιδες αργές στην καύση, είναι κυρίως η δυσκολία να καούν, δηλαδή μία γρήγορη με μία αργή πυρίτιδα η διαφορά τους είναι στο ότι η γρήγορη για να καεί στον ίδιο χρόνο με την αργή, απαιτεί λιγότερη πίεση και χαμηλότερη θερμοκρασία. Η αντοχή στην υγρασία επιτυγχάνεται με την ζελατινοποιηση και σε έναν βαθμό με την καλή ομογενοποιηση και την ποιότητα της εναζωτωσης. Αν μια μονοβασικη είναι εξαιρετικής ποιότητας δεν υστερεί σημαντικά από μία διβασικη, ως προς την αντοχή στην υγρασία. Στις μονοβασικες κατά κανόνα, όσο πιο πορωδεις τόσο πιο ευαίσθητες στην υγρασία, και επειδή όσο πιο αργή είναι μία πυρίτιδα τόσο λιγότερο πορωδης είναι, αυτό κάνει τις αργές μονοβασικες λίγο πιο ανθεκτικές στην υγρασία σε σχέση με τις πιο γρήγορες, αλλά σαν αντισταθμισμα, τις κάνει και πιο ευαίσθητες στο κρύο. Οι δύο πυριτιδες ειδικές για ατσάλινα που έχουν φτιαχτεί, η ssb+150 μονοβασικη και η Alliant steel διβασικη, είναι ταυτόχρονα αργές ( η steel αρκετά πιο αργή) αλλά καίγονται σχετικά εύκολα, για αυτό σχεδιάστηκαν και όχι για αντοχή στην υγρασία, που όμως λόγω των χαρακτηριστικών τους την έχουν και αυτήν.Δεν χρειαζεται κανενα πειραμα ,υπαρχουν πυριτηδες που προοριζονται για ατσαλινα σκαγια δλδ για τους καιρους που λεμε οτι ειναι δυσκολοι μονοβασικες !!! (Βλεπε ssb150 )
....× 31...???Στο 1,60 την δουλεύω εγώ.
×32....× 31...???
Τσιγκούνη βαλε λίγο παραπανο !!!!!!
Για τσιχλα, πολυ ειναι το 1.60...οκ πάντος.
Δεν είναι πολύ, είναι πολύ καλό για πρωινό.Για τσιχλα, πολυ ειναι το 1.60...οκ πάντος.
4ε ρε πήγανε τα σκάγια!Τσιγκούνη βαλε λίγο παραπανο !!!!!!
Να τα παρεις με 3.80 ρε...εκτος αν πας ο ιδιος για αγορα.4ε ρε πήγανε τα σκάγια!
Ποιος έχει με 3,80Να τα παρεις με 3.80 ρε...εκτος αν πας ο ιδιος για αγορα.
Ο Αντώνης (Fantom) ρε Ηλία....που ζεις..Ποιος έχει με 3,80
Να σου δώσω εγώ ένα διασποράς με s4 στα 33 γραμμαρια ;Και για όσους γελάνε και με κοροϊδεύουν εμένα τον παντογνωστη ας ρίξουν ένα Direct του Λάμπρου που έχει Α σε υγρασία και τα ξαναλέμε.. Και ας ρίξουν ένα NSi prestige διασποράς που έχει C7 φουλ φορτωμένο και θα δουν τι διαφορα και το σωστό
Ωρε ναι ενταξει, αλλα ασε το Χατζιώτη...μονο εγω ξερω που την εχω φτασει ως τωρα τη Drago κ τι κατανομες κ ταχυτητες μου εχει δωσει......απλα ειπα, πως στην τσιχλα το 1.60 ΓΙΑ Μ'ΕΝΑ ειναι πολυ για τη Drago...ο καθε ενας κανει οτι θελει κ οτι του λειτουργει στο τερεν κ δεν σας αμφησβειτώ σε αυτα που λετε...Νομιζω ότι έχεις λάθος Κώτσο… την ψαχνης πολύ χαμηλα ο χατζιωτης την έχει μεχρει 34 γρ σε αστέριView attachment 74529
Ριχτο Νικολα.Να σου δώσω εγώ ένα διασποράς με s4 στα 33 γραμμαρια ;